Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim bildiğin aynı hale geliyor yoksa doğuranlar napardı bi düşün havalandırma deliğinle dolaşırlardı.....

ayy ne guldum allah seni ne etmesin hemiii.ya iste utandirmayin beni sacma belki ama aklima geliyor iste boyle sacma sapan seyler:26:ne bileyim biraz daha genisler falan diye dusundum.ama haklisiniz genisleyen ic taraf disi degil.
kizlar acaba bana da bu resmi koymak nasip olacak mi acabaallah herseyin hayirlisini versin insallah....

gerçekten çok kötü insanlar var ellerine ne geçiyor bilmiyorum ama çok saçma bir hikayeyle yaşamışım şimdi doktorumla konuşuyorum imkansız böyle birşey diyor ...seninle dalga geçmişler diyor işte ben bunun bedelini çok ağır ödedim ama şükürler olsun atlattım bazen eşim dalga geçiyor bile içinde kaldı hastaneye koşalım diye allah sizleride kurtarsın canım yardımlarınıza hazırım özeldende yazabilirsiniz ama burdada paylaşmak güzel bazen küçücük bir ayrıntının bile çok faydası oluyor ...

evet canım biz vajililer herşeyden etkilenir herşeyi en ince ayrıntısına kadar sorarız inannın bana başka kadınların aklına gelmez bu sorular olsun sorun canım başka yerimiz yerine bilgi dağarcığımız genişliyor...

arkadaşlar boş verin onun bunun anlattıklarını banada çok anlatanlar oldu şimdi çoluk çocuk sahibi hatun herkesede hala utanmadan ballandıra ballandıra anlatıyor yok öyle acımış böyle acımışmış dedim yapmasaydın o zaman bi daha niye yaptın madem ay benim salaklığımdan oldu ilk gece ben telaş yaptım sonrada kıvırıyor anlatıyor ilk gecesini sonrada kendine doğumu zor diye anlatanlar kadınlara kızıyor canım siz burada böyle uğraşırken millet zevki sefada o yüzden boşverin siz kendinize bakın bir an önce kurtulun daha yüzlerce vajili var onlara rehberlik edeceksiniz 14 şubata yetişin bakiiiimmmm

canlar ciğerler ben kaçıyorum cocukların dr kontrolleri var 2 saat sonra görüşürüz ..vakit kaybetmeyin egzersiz yapın kocaman öptüm sizi..

canımcım aynen katılıyorum sana ..ben senelerce yapamadığım halde yeni evlenip benden fikir alan arkadaşlara sanki yapmışım gibi çok kolay diye anlatıyordum kendi halime bakmadan ..

kızlar mrb..en son benim isteğimle yaptığımız p--denemesinin hüsranla sonuçlanmasından sonra,kendi kendimi alıştırmaya karar vermiştim biliyorsunuz..parmağımın yarısına kadar alıyordu ancak içeride o duvar gibi kısma gidince ileri gidemiyordum.ben de ilk olarak pamuklu çubukla deneyeyim dedim.ancak o incecik çubukta bile,içeri soktuktan bi süre sonra o duvar gibi engel karşıma çıkıyor ve ileri gidemiyorum.acaba yanlış açıyla mı ittiriyorum diye düşünmekten kendimi alamadım.tam olarak bununla ilgili yardımcı olabilecek olan var mı o lanet engel gibi karşıma çıkmasa ileri gidicem ama ilerleyemiyorum.sağa sola,aşağı yukarı oynatıorum ama içeri giremiyorum.çıldırıcam artık bu arada 1 mart tarihi için medicana hastanesinden randevu aldım vajinismus için.en azından bi de doktordan çözümü dinleyeyim dedim.

canim aciyi tam ayarlayamiyoruz heralde.bende kulak cubuguyla deniyorum bazen cup diye kayiveriyor hemen bazen de yarisinda tikaniyorum ama cikarma sakinlesmeyi dene sonra tekrar ittir.ya da cikar sakinles biraz sonra gene dene.ama kesinlikle aciyi tam ayarlayamiyoruz canim:44:

işte en kötüsü o doğru yerde olduğumdan emin olsam yine acıyı göze alıp ittiricem..ama acaba başka bi yere mi ittiriyorum da acıyor,boşu boşuna ittirmeyeyim diyorum..şevkim kırılıyor

ahhhh işte kızlar parmakla deneyebilseniz daha rahat atlayacaksınız o deliği çünkü hem parmak hem mumla yapan birisi olarak parmak çok çok çok daha kolay...mum egzersizininde şöyle bir faydası var yabancı bir cisime alışabilmek adına yararlı....canım bak çiş yaparmış gibi durup o şekilde yaparsan daha rahat bulursun onun dışında yatağa yarı uzanır vaziyette yatıp sol bacağını dizden kır onu sağ bacağına ayağın altı dizin iç kısmına gelecek şekilde daya daha rahat oldu bende birde bacağın biri koltuk tepesinde biri aşağıda vaji tavana bakar bi şekil var onuda dene mutlaka bulacaksın sana en uygun posizyonu...anacım ben şekilden şekile girdim atletizm turnuvasına katılsam jimnastik dalında madalya alırım diye düşünüyorum...dr gitmek istiyorsan git tabikide onun vereceği telkinler işe yarayabilir ama egzersiz aşamasında yapacak olan yine sensin bebişimmm....

kızlar ben p... bakmadım kendimi kocişe bıraktım inanın o zmaan daha rahat oldu gerçekten birazcık cesaret ... lütfennn aparat gibi düşünün 2 sn. yaw valla çok kolay gerçekten ...

ewt haklısın cnm..ben yattığım yerden dümdüz yatıp denediğim için pek olmadı.dediğin gibi iyice bacakları ayırmak daha mantıklı sanırım..pamuklu çubuğun tamamı içeri gidiyor,minicik bi kısmı kalıyor ve o duvarı aşamadığım için ilerleyemiyor..bu arada emla kremi de alıp denemeyi düşünüyorum..yalnız nasıl kulanacağımı anlayamadım? vajinanın iç kısımlarına mı sürmeliyiz uyuşukluk olabilmesi için..kullanan arkadaşlar varsa,tarif edebilirlerse sevinirim..o zaman daha da cesaret gelecek bana uyuşmuş haldeyken..

işte en kötüsü o doğru yerde olduğumdan emin olsam yine acıyı göze alıp ittiricem..ama acaba başka bi yere mi ittiriyorum da acıyor,boşu boşuna ittirmeyeyim diyorum..şevkim kırılıyor

o açıyı bende bulamıyordum. ama aynayla iyice inceleyince denesen daha yararlı olur diye düşünüyorum. ilerlememesinin bir nedenide zaten aşırı kasılmamız o yüzden gelebildiğin yere kadar geldiğinde orada bekle 20 dakika falan denesen ilerisine daha rahat gidiceksindir. birde açı olarak popoya doğru ittirince oluyor dik yukarı olmuyor kesinlikle resimlerine google dan baksan daha ayrıntılı vajina yapısı olarak çizimler var bilgilenebilirsin canım çok yararı oluyor. birde şu pozisyonda çok iyiymiş dün gece farkettim yatağa yattım bacaklarımı da duvara dayadım iyice açtım tabi o zaman çok rahat oldu . tabi herkesin rahat olduğu pozisyonda farklı oluyor venüsün dediği gibi her şekilde deneyebilirsin sen kendine göre bir pozisyon bulursun illaki. bide parmağın daha rahat olması konusunda da hemfikirim. en rahatı bende de parmakla oluyor

evet tatlım ben seni ve nazlıyı dinliyorum zaten ne derseniz yapıyorum çok akıllı bir öğrenciyim değilmi? :92::92::92::92::92: arkadaşlara da tavsiye ederim. hemde hiç oklavanı yemedim dimi ama

aferim bebişim yıldızlı pekiyi vercem sana kendimiz bizzat tecrübe ettiğimiz gerçekten bize kolaylık sağlayan şeyleri öneriyoruz sizlerde yeni gelenlere öğreteceksiniz belkide daha kolay yollar bulacağız hep beraber yeterki sizde çabalayın arkadaşlar belki bizim dediklerimizi uygularken sizlerde yeni bişeyler keşfedeceksiniz o yüzden korkmayın vaji sandığımız kadar dokununca kırılan patlayan bişey değil gayet her yola gelen söz dinleyen bi uzvumuz ara sıra şımarıyor olacak o kadarda

evet tatlım aynen öyle diğer topicte paylaştıgın bilgileri okudum valla süpersin teşekkürler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…