- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.861
canım benim bildiğin aynı hale geliyor yoksa doğuranlar napardı bi düşün havalandırma deliğinle dolaşırlardı.....
inanmiyorum canim yaaa ayni hikayeyi bende dinledim ve daha niceleri
su anda bile mumla denerken bagzen diyorum ki ayy simdi benimde basima gelse ne yaparim ben rezil olurum diye dusunuyorum.ufff uffff ne anlatirlar boyle sacma seyleri bilmem ki.moral bozmaktan baska bisey degil bende nasil beynime yer etmisim.bak benimde 5 yil olacak nerdeyse dusunuyorum da burayi bulmasaydim bir 5 yil daha giderdim bu kafayla bu gunume sukurler olsun.bakamiyordum yaaa dokunmak ne kelime.allahim hepinizden ragzi olsun insallah.
ayy ne guldum allah seni ne etmesin hemiii.ya iste utandirmayin beni sacma belki ama aklima geliyor iste boyle sacma sapan seyler:26:ne bileyim biraz daha genisler falan diye dusundum.ama haklisiniz genisleyen ic taraf disi degil.
kizlar acaba bana da bu resmi koymak nasip olacak mi acabaallah herseyin hayirlisini versin insallah....
canımcım aynen katılıyorum sana ..ben senelerce yapamadığım halde yeni evlenip benden fikir alan arkadaşlara sanki yapmışım gibi çok kolay diye anlatıyordum kendi halime bakmadan ..arkadaşlar boş verin onun bunun anlattıklarını banada çok anlatanlar oldu şimdi çoluk çocuk sahibi hatun herkesede hala utanmadan ballandıra ballandıra anlatıyor yok öyle acımış böyle acımışmış dedim yapmasaydın o zaman bi daha niye yaptın madem ay benim salaklığımdan oldu ilk gece ben telaş yaptım sonrada kıvırıyor anlatıyor ilk gecesini sonrada kendine doğumu zor diye anlatanlar kadınlara kızıyorcanım siz burada böyle uğraşırken millet zevki sefada o yüzden boşverin siz kendinize bakın bir an önce kurtulun daha yüzlerce vajili var onlara rehberlik edeceksiniz 14 şubata yetişin bakiiiimmmm
kızlar mrb..en son benim isteğimle yaptığımız p--denemesinin hüsranla sonuçlanmasından sonra,kendi kendimi alıştırmaya karar vermiştim biliyorsunuz..parmağımın yarısına kadar alıyordu ancak içeride o duvar gibi kısma gidince ileri gidemiyordum.ben de ilk olarak pamuklu çubukla deneyeyim dedim.ancak o incecik çubukta bile,içeri soktuktan bi süre sonra o duvar gibi engel karşıma çıkıyor ve ileri gidemiyorum.acaba yanlış açıyla mı ittiriyorum diye düşünmekten kendimi alamadım.tam olarak bununla ilgili yardımcı olabilecek olan var mıo lanet engel gibi karşıma çıkmasa ileri gidicem ama ilerleyemiyorum.sağa sola,aşağı yukarı oynatıorum ama içeri giremiyorum.çıldırıcam artık bu arada 1 mart tarihi için medicana hastanesinden randevu aldım vajinismus için.en azından bi de doktordan çözümü dinleyeyim dedim.
kızlar mrb..en son benim isteğimle yaptığımız p--denemesinin hüsranla sonuçlanmasından sonra,kendi kendimi alıştırmaya karar vermiştim biliyorsunuz..parmağımın yarısına kadar alıyordu ancak içeride o duvar gibi kısma gidince ileri gidemiyordum.ben de ilk olarak pamuklu çubukla deneyeyim dedim.ancak o incecik çubukta bile,içeri soktuktan bi süre sonra o duvar gibi engel karşıma çıkıyor ve ileri gidemiyorum.acaba yanlış açıyla mı ittiriyorum diye düşünmekten kendimi alamadım.tam olarak bununla ilgili yardımcı olabilecek olan var mıo lanet engel gibi karşıma çıkmasa ileri gidicem ama ilerleyemiyorum.sağa sola,aşağı yukarı oynatıorum ama içeri giremiyorum.çıldırıcam artık bu arada 1 mart tarihi için medicana hastanesinden randevu aldım vajinismus için.en azından bi de doktordan çözümü dinleyeyim dedim.
günaydın canlarım benim.yaaaa ben bu p... acaip korkuyıorum yaaa yenemiyorum bu korkuyubaktım olmuyor p... ile iki parmakla biraz açayım dedim sonra p...boyutuna yakın aparatla denedim onlada yaptım p... geçeyim dedim onda tabi beklemkten tık olmadı kaldım öleee.yaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffff
ahhhh işte kızlar parmakla deneyebilseniz daha rahat atlayacaksınız o deliği çünkü hem parmak hem mumla yapan birisi olarak parmak çok çok çok daha kolay...mum egzersizininde şöyle bir faydası var yabancı bir cisime alışabilmek adına yararlı....canım bak çiş yaparmış gibi durup o şekilde yaparsan daha rahat bulursun onun dışında yatağa yarı uzanır vaziyette yatıp sol bacağını dizden kır onu sağ bacağına ayağın altı dizin iç kısmına gelecek şekilde daya daha rahat oldu bende birde bacağın biri koltuk tepesinde biri aşağıda vaji tavana bakar bi şekil var onuda dene mutlaka bulacaksın sana en uygun posizyonu...anacım ben şekilden şekile girdim atletizm turnuvasına katılsam jimnastik dalında madalya alırım diye düşünüyorum...dr gitmek istiyorsan git tabikide onun vereceği telkinler işe yarayabilir ama egzersiz aşamasında yapacak olan yine sensin bebişimmm....
işte en kötüsü odoğru yerde olduğumdan emin olsam yine acıyı göze alıp ittiricem..ama acaba başka bi yere mi ittiriyorum da acıyor,boşu boşuna ittirmeyeyim diyorum..şevkim kırılıyor
kızlar ben p... bakmadım kendimi kocişe bıraktım inanın o zmaan daha rahat oldu gerçekten birazcık cesaret ... lütfennn aparat gibi düşünün 2 sn. yaw valla çok kolay gerçekten ...
ben sana ne demiştim bebişimmm ohhhhh yarasınnnnn
evet tatlım ben seni ve nazlıyı dinliyorum zaten ne derseniz yapıyorum çok akıllı bir öğrenciyim değilmi?:92::92::92::92::92: arkadaşlara da tavsiye ederim. hemde hiç oklavanı yemedim dimi ama
aferim bebişim yıldızlı pekiyi vercem sanakendimiz bizzat tecrübe ettiğimiz gerçekten bize kolaylık sağlayan şeyleri öneriyoruz sizlerde yeni gelenlere öğreteceksiniz belkide daha kolay yollar bulacağız hep beraber yeterki sizde çabalayın arkadaşlar belki bizim dediklerimizi uygularken sizlerde yeni bişeyler keşfedeceksiniz o yüzden korkmayın vaji sandığımız kadar dokununca kırılan patlayan bişey değil gayet her yola gelen söz dinleyen bi uzvumuz ara sıra şımarıyor olacak o kadarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?