- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.881
yaw bugun niye kimse konusmuyor((
evet ya hakkaten neden kimse konuşmuyor
slm kızlarr nasılsınızzz kimsede yokkkk..... ecrinecrin sanki bi yerde 5 senedirr bu sıkıntıyla uğraşıom yazmıssın senmiydin bi başkasımıydı.....çoookkkk bunaldım yaaaa çokkkkkkk kurtulmak istiorum artık su illettennnnn dayanamıorummm artıkkk
offf senin derdin bizdende çokturrr1.5 sene tam tamına 16 aylık evliyim bende eee kimse bilmiomuu peki vajili oldunu bebek soranlara felan ne diosunnn offfff ben sıkıldım artıkk bebek sorsanlardannnn cvp verememktennn
10 dkda takılıyım arkidişler :2:
canım ben geçen pazar günü başardım ve bir hafta sonra zevk de almaya başladım çok şükür.darısı tez zamanda başınıza inşallah.zaten sen 2 parmak 3 boğumdaymışsın mumu da denersen daha çok rahatlarsın bence.çünkü mum daha kolay ilerliyor parmağa göre hem daha uzun olduğu için daha fazla ileri gidince ilerdeki boşluğu bulmak beni çok rahatlatmıştı.mumdan kısa bir süre sonra da başardım senin de başarmana az kalmış zaten egsersizlerle beynine doğru mesajları gönderdiysen olay bitmiş demektir.ben de 1.5 yıl sonra başardım inan ki arkadaşlar da boşuna konuşmuyormuş acı falan olmadı hiç hafif bi sızlama o kadar onu da zevkten anlamadım bile bu gece.burda başaramayan kimse kalmıycak içinizi ferah tutun çok da üstüne gitmeyin bence çünkü beklemediğiniz bi anda olucak emin olun buna.ilgin için de teşekkür ederim canım sorulmak hoşuma gitti
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunaldımmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk bırak beniiiii vajınusmusssssssssssssssssssssya ben burayı uye olmadan tam bisene okuyarak takıp ettim önceden daha çok kişiler girer moral verirdi şimdi ben uye oldum olalıı kimsecikler kalmadııı budaaaa benim sansımaamııııııı
venüscümmm beni görmedin mi seni arıyorum kaç gündürrrr ben yendim canımmm 5 2 2011benide yaz canımm
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunaldımmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk bırak beniiiii vajınusmusssssssssssssssssssssya ben burayı uye olmadan tam bisene okuyarak takıp ettim önceden daha çok kişiler girer moral verirdi şimdi ben uye oldum olalıı kimsecikler kalmadııı budaaaa benim sansımaamııııııı
oooo bebişim görmezmiyim hiç hepinizi adım adım takip ediyorum ben seni daha sabahtan tebrik ettim listeyede ekledim sen görmedinmi
merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var 17 yaşında evlendim eşimle 10 yıl evli kaldım ve kesinlikle ilişkiye giremedim nedeni vajinismus doktora gittim ilaç kullanmdım ama yok asla ve asla olmadı çocuğumada kazara hamile kaldım sezeryan ile doğurabildim .eşimden ayrıldıktan sonra başka biri ile tanıştım 2,5 yıldır beraberiz hatta nişanlıyız şu an kısmetse evlenicez ve ben onda asla bu sorunu yaşamadım kendi beynimde bitirdim vajinismusu kendi çabamla ama şuna dikkat edin vajinismus dediğimiz şey ten uyuşmazlığınada bağlı olabiliyormuş ben eşimi çok mutlu edemedim olmadı onunla ama şu anki beraberliğimde çok mutlu ve sorunsuz bir hayatımız var her şey beyinde bitiyo bunu bana diyenlere gülüyodumm yaşadım gördüm sizi çok i anlıyorum her gece ağlayarak yatıyordum eşim anlayışlıydı ama zaman zaman yüzüme vuruyodu kahroluyodum çevremdeki kadınlardan nefret ediyodum hamileleğimde alttan muayene bile olamadım olamıyodum ama şimdi hiç doktordan korkum falan kalmadı yılda bir gidip jinekolojik tetkiklerimi yaptırıyorum her şey sizin elinizde lütfen sadece mantıklı düşünün herkes yapıyosa siz neden yapamayasınız tecrübe ile sabittir .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?