Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlarr nasılsınızzz kimsede yokkkk..... ecrinecrin sanki bi yerde 5 senedirr bu sıkıntıyla uğraşıom yazmıssın senmiydin bi başkasımıydı.....çoookkkk bunaldım yaaaa çokkkkkkk kurtulmak istiorum artık su illettennnnn dayanamıorummm artıkkk

evet canim benim o 5 yil olacak bir kac ay sonra(((sen kac yillik evlisin???

offf senin derdin bizdende çokturrr 1.5 sene tam tamına 16 aylık evliyim bende eee kimse bilmiomuu peki vajili oldunu bebek soranlara felan ne diosunnn offfff ben sıkıldım artıkk bebek sorsanlardannnn cvp verememktennn

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunaldımmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk bırak beniiiii vajınusmusssssssssssssssssssss ya ben burayı uye olmadan tam bisene okuyarak takıp ettim önceden daha çok kişiler girer moral verirdi şimdi ben uye oldum olalıı kimsecikler kalmadııı budaaaa benim sansımaamııııııı

offf senin derdin bizdende çokturrr 1.5 sene tam tamına 16 aylık evliyim bende eee kimse bilmiomuu peki vajili oldunu bebek soranlara felan ne diosunnn offfff ben sıkıldım artıkk bebek sorsanlardannnn cvp verememktennn

herkesin derdi mutlaka kendine gore coktur.bir arkadas vardi burda 8 yillik evliydi.bende cok bunaldim hele su aralar o kadar cok soruyolar ki darlandim artik.allahim yardim etsin insallah.evet bende ilk uye oldugumda cok kisi giriyordu gun icinde de ama bu aralar kimsecikler yokkk

sagol canım ya bende hıssedıyorum sona yaklastıgımı. hadı gozun aydın masallah Rabbım baska dert vermesın sayfalar cok hızlı ılerlıyo bazen takıp edemıyorum

slm canlar ben geldim az takılıp çıkacam.aparat çalışmaları yapıyorum sorun yok şimdi daha kalın bişe buldum onunla çalışcam bu arada bakayım dedim neler yapıyo şekerler.papatya çayı yaptım sakinleştirici etkisi varmış keyiflenim acık.

kim onlar bebişimmmm söyle kulaklarından tutup getirelim

ecrin omuzunda ağlaya bilirmiyimmm karahilal sen nasıl basardın anatsanaaa ya ben 2 parmağımıda sonuna kadar alıomm p....s neden alamıom nedennnnnnnnnnnnnnnnn nedennnnnnnnnnnn nedennnn biri beni dövsün lütfennnnnn bunaldım artıkk yaaaaaaa

Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
M[SIZE=+0]evlâna
[/SIZE]​

merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var 17 yaşında evlendim eşimle 10 yıl evli kaldım ve kesinlikle ilişkiye giremedim nedeni vajinismus doktora gittim ilaç kullanmdım ama yok asla ve asla olmadı çocuğumada kazara hamile kaldım sezeryan ile doğurabildim .eşimden ayrıldıktan sonra başka biri ile tanıştım 2,5 yıldır beraberiz hatta nişanlıyız şu an kısmetse evlenicez ve ben onda asla bu sorunu yaşamadım kendi beynimde bitirdim vajinismusu kendi çabamla ama şuna dikkat edin vajinismus dediğimiz şey ten uyuşmazlığınada bağlı olabiliyormuş ben eşimi çok mutlu edemedim olmadı onunla ama şu anki beraberliğimde çok mutlu ve sorunsuz bir hayatımız var her şey beyinde bitiyo bunu bana diyenlere gülüyodumm yaşadım gördüm sizi çok i anlıyorum her gece ağlayarak yatıyordum eşim anlayışlıydı ama zaman zaman yüzüme vuruyodu kahroluyodum çevremdeki kadınlardan nefret ediyodum hamileleğimde alttan muayene bile olamadım olamıyodum ama şimdi hiç doktordan korkum falan kalmadı yılda bir gidip jinekolojik tetkiklerimi yaptırıyorum her şey sizin elinizde lütfen sadece mantıklı düşünün herkes yapıyosa siz neden yapamayasınız tecrübe ile sabittir .....

canım üzülme biz burdayız rahat ol kork benden vaji de yapacaksın çünkü canım hangi aşamadasın ben 4.5 aylık evliyim ilk gece yapamadık ve daha sonralarıda olmadı.kendi parmağımı bile sokamıyodum.emlayla azcık ucundan sürüoduk.bi gün yeniden denedik olmadı.eşim haberim yokken parmağını sokmuş.ilk önce farketmedim.sonradan anladım bağırmaya başaldım.eşim çıkarmadı derin nefes alıp verdim.bi yandan da gülmeye başladım hepsi girdi inanamadım biraz durdu eşimin parmağı.1 ay egzersiz yaptık 2 parmaklada yapabilioduk.taki 2 gün önce başardık.canım sende yeneceksin korkma inan buna sen ne kadarlık evlisin ve hangi aşamadasın

yaaa aynen öleee bazenn benimkide dertmi dedğimm çok seylerle karşılaşıommm ama ne yapiöm şeytan dürtüo benii ya o kişileri bilmiom ama eskiden daha yoğundu burasııı ne bilim onlarada kızamam kendince haklıdırlarrr belki kurtulmuş vajınusmusla ilgili hiç bişi duymak istemiolardırrr insan psikolojisin,n ne olacağı belli olmuooo...renaa ne sokuon kıs vajıneee ben p.s kalınlığında havuç soktum oda biraz girdi ittim ittim devamı gitmedii vazelinde bitti zaten bi koli vazelin bitirdim en iyi kayganlaştırıcı ne kıslar ne kullanıosunuz sizz

oyyhhh bu neydi yaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…