Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben 16 aylık evliyimm... 2 parmağımıda sonuna kadar vajiyee sokuom ama p..s ucunu daha alamıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aldımdada kasım kasım kasılıommmm hemen çıkarıommm yok ben bu işi beceremicem diommmm

canım deniyoruzda kocişi zorlayınca p... ereksiyonu kayboluyor eşim geriliyor p..denerken zorlanıyoruz işte

esın pasıflora ıcsın belkı o da heyecanlanıyordun ondanda olabılır mesela bızde oyle oluyor ıs cıddılesınce esım heyecandan yapamadı kac kere ben hazırdım hatta bı keresınde tam gırdı oldu dedık bı baktık kı gıremeden gırısten gerı cıktı pasıflora heyecanı yenıyor dr banada yazmıstı bı sor dr ıstersen yada eczaneye

ama bende daha evlenmemıs nısanlısı razı gelır mı o onemlı bazı erkekler bu konuda tutucu oluyor hele bı evlensın sonra bakar yapamazsa.
kendını korkutma arkadasım oluruna bırak oyle olcam deme herkes korkar sonucta bu olaydan bazısı daha fazla endıse yasıyor o kadar bızler fazlasını yasayanlarız..evlenmeyı bekle egzersız ıcın once baslayınca belkı sorun olur

hayır görmedim baktım ama göremedim kaçıncı sayfa ya meraklandım

canım tarihi takip ederek geriye git bu sabah yazdım ama sayfalar çok hızlı ilerliyor kaçıncı sayfada kaldı bilmiyorum...

canım ultrason jelini tavsiye ediyorum 2010 da aldım 2013 son kullanma tarihi ve 1 lt lik şişeyi 1 tl ye aldım

aynı hıkayeyı banada anlatmıslardı demek boyle bı mıtolojı var:)

aaa nerden aldınn eczanelerde satılıomuuu madikal eczanelerde satılırmı acaba boyunluk koltuk değeneği tekerlikli sandalye satılan yerlerde satılırmı nerden aldın venusten

rana sen ne edionn kıssss neler sokuon vajinee bende akşam ezanı okunsun havucumu sokacammm eşim gördüüü havucu pissss sakın banaa bi daha havuç salatası yapma dedi gülüoo Allahm Allah bu adam bana şimdi nie öle dedi diom meğer penis sekline soktum havucu görmüşş tövbe yarabbim sen affet YA RABBİMMM

sagol canım ya bende hıssedıyorum sona yaklastıgımı. hadı gozun aydın masallah Rabbım baska dert vermesın sayfalar cok hızlı ılerlıyo bazen takıp edemıyorum

amiiiin canım teşekür ederim.canım yaklaştığını hissediyorsan az kalmış demektir.kendine güvenin gelmiş zaten geriye de pek bişey kalmıyo olay beyinde bittiyse herşey çözülüyo arka arkaya

ulen gittim hic usenmeden özene bözene hemide pembe bir mum aldim..anam ne girmez seymis yahuuu.su kafasini bir gecirsem iyice icerisi ohhh mubarek yayla gibi.
deli oldum beee millet zevk icin yapar ne beyin varmis bende zevk alacagim yerde strese sokuyorum kendimi

canım mumu sokarken ıkınabildiğin kadar ıkın ıkınınca açılıyor orası zaten bide kayganlaştırcıyı bol sürersen daha kolay giriyor aldığın mum çok mu kalın?

Kızlarrrrr vallaaaa bana aparat sokmak daha kolay gelioooo aparatla hamile kalsam olmasmıııı Ben bu zamana kadar nelen yaptım şaşırır kalırsınızzz bigün artık yeter ddedik en azından hamile kalsamdaa millet sussaa dedik esimle karar verdik eşim sırıngaya boşaldı şırıngayıda benim vajiden içeri boşalttıkkk hemde bunu kaç kere yaptık ama tutmadııı Varmı böle abuk subukluğunuz heee bide bi psikolokla görüştümm eve anesteziciyle psikolok geldi bana narkoz deilde ne diolar ona sülüsyonmu ne verdi oda narkoz gibi bayılıon bişi anlamıon ozaman aklımda kızlık zarı denen zıkkım sey vardı o gidince biter bu iş dedim 400tl para verdik yok oda olmadıı en son kadın doğum kızlık açtırma yaptıracaktım iyiki yaptırmadım ne salakmısım kızlık zarı açtırmada neymiş 2 parmağımı da sokuncaaa hiiii iyikiii böle bişi yaptırmamışım dedimmm varmıı sizdede böle şeylerrr muhakkak vardırrr insan kurtulmak için neler yapmıokiiii:76::76::76:

canım mumu sokarken ıkınabildiğin kadar ıkın ıkınınca açılıyor orası zaten bide kayganlaştırcıyı bol sürersen daha kolay giriyor aldığın mum çok mu kalın?

iste canim bir bogum kadar oluyor ama orda bir darlik var sanki orayi bir gecsem hayirlisiyla insallah.hani samdanlar icin olur ya uzun mumlar ondan inceden kalina dogru.hep kulak cubuguyla deniyordum ya bu buyuk geldi heralde.

kızlaarrrr aparatla çalıştım bugün p....boyutunda daha kalın değilse valla ince değil o bile oldu yaaa geçiyor işte o dar sandığım yerden o bile .akşam kociş gelsin göstercem ona ağzı açık kalacak eminim.akşam gene denerim sonra p... geçerim hadi yaaa beynim anla işte geçiyor.Allahım hepimize yardım etsin.

iste canim bir bogum kadar oluyor ama orda bir darlik var sanki orayi bir gecsem hayirlisiyla insallah.hani samdanlar icin olur ya uzun mumlar ondan inceden kalina dogru.hep kulak cubuguyla deniyordum ya bu buyuk geldi heralde.

canım o darlık kasılınca oluyo biz kasılmadığımızı sanıyoruz ama kasılıyoruz aslında darlaştığını anladığın an sakinleşmeye çalış nefes egsersizi yap aklına güzel şeyler getir.o durum bazen bende de oluyo hala ama sakinleşmeye çalışıyorum bi kere olmazsa tekrar deniyorum oluyo bu sefer.yani başarmış olsan bile yine böyle bir durumla karşılaşabilirsin kastığın sürece.bi de mutlaka aşağı doğru popoya doğru ittir baktın ki mum ilerlemiyor ya kasmışsındır ya da yönün yanlıştır.oynat mumu aşağı yukarı sağa sola doğru. yönünü o şekilde daha kolay bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…