- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.901
canım deniyoruzda kocişi zorlayınca p... ereksiyonu kayboluyor eşim geriliyor p..denerken zorlanıyoruz işte
dogru adrestesin ozmaan ben ve biçok arkadasımız bu site sayesinde rahatlıkla yendi. kimi 2 günde kimi 1 hafta da kimi birkaç ayda ama kesinlikle yendik ... sanada tavsiyemiz hemen egz başlaman. forumdaki tüm sayfaları okuman nasıldık nerelere geldik. ve takıldıgın heryerde bize sorman.
hayır görmedim baktım ama göremedim kaçıncı sayfa ya meraklandım
yaaa aynen öleee bazenn benimkide dertmi dedğimm çok seylerle karşılaşıommm ama ne yapiöm şeytan dürtüo beniiya o kişileri bilmiom ama eskiden daha yoğundu burasııı ne bilim onlarada kızamam kendince haklıdırlarrr belki kurtulmuş vajınusmusla ilgili hiç bişi duymak istemiolardırrr insan psikolojisin,n ne olacağı belli olmuooo...renaa ne sokuon kıs vajıneee ben p.s kalınlığında havuç soktum oda biraz girdi ittim ittim devamı gitmedii vazelinde bitti zaten bi koli vazelin bitirdim en iyi kayganlaştırıcı ne kıslar ne kullanıosunuz sizz
aynen öyle canım korkumuz acıdan değil nedenini bile bilmediğimiz korkularımız var sakın yenilme bir kere bu işe kalkıştın devamını getir sakın peşini bırakma korkunu bul ve üstüne git benim korkum neydi biliyormusun yazınca eminim çok güleceksiniz çünki ben artık gülüyorum sözde ilişki sırasında birileri kilitlenmişte hastanede dr ayırmış salağın biri anlattı ban bende yedim ondan sonra rezil olurum diye korktum ve bu tam 17 seneme maloldu siz bu kadar beklemeyin canım ....
ben eczanelerde bulamadım medikalden aldım=)aaa nerden aldınn eczanelerde satılıomuuu madikal eczanelerde satılırmı acaba boyunluk koltuk değeneği tekerlikli sandalye satılan yerlerde satılırmı nerden aldın venusten
sagol canım ya bende hıssedıyorum sona yaklastıgımı. hadı gozun aydın masallah Rabbım baska dert vermesın sayfalar cok hızlı ılerlıyo bazen takıp edemıyorum
kizlarrrr ben manyakkk oldummmmm:84::84::84:
töbe bismillahhkizlarrrr ben manyakkk oldummmmm:84::84::84:
kizlarrrr ben manyakkk oldummmmm:84::84::84:
ulen gittim hic usenmeden özene bözene hemide pembe bir mum aldim..anam ne girmez seymis yahuuu.su kafasini bir gecirsem iyice icerisi ohhh mubarek yayla gibi.
deli oldum beee millet zevk icin yapar ne beyin varmis bende zevk alacagim yerde strese sokuyorum kendimi
canım mumu sokarken ıkınabildiğin kadar ıkın ıkınınca açılıyor orası zaten bide kayganlaştırcıyı bol sürersen daha kolay giriyor aldığın mum çok mu kalın?
iste canim bir bogum kadar oluyor ama orda bir darlik var sanki orayi bir gecsem hayirlisiyla insallah.hani samdanlar icin olur ya uzun mumlar ondan inceden kalina dogru.hep kulak cubuguyla deniyordum ya bu buyuk geldi heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?