- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.921
iste canim bir bogum kadar oluyor ama orda bir darlik var sanki orayi bir gecsem hayirlisiyla insallah.hani samdanlar icin olur ya uzun mumlar ondan inceden kalina dogru.hep kulak cubuguyla deniyordum ya bu buyuk geldi heralde.
kızlaarrrr aparatla çalıştım bugün p....boyutunda daha kalın değilse valla ince değil o bile oldu yaaa geçiyor işte o dar sandığım yerden o bile .akşam kociş gelsin göstercem ona ağzı açık kalacak eminim.akşam gene denerim sonra p... geçerim hadi yaaa beynim anla işte geçiyor.Allahım hepimize yardım etsin.
canım o darlık kasılınca oluyo biz kasılmadığımızı sanıyoruz ama kasılıyoruz aslında darlaştığını anladığın an sakinleşmeye çalış nefes egsersizi yap aklına güzel şeyler getir.o durum bazen bende de oluyo hala ama sakinleşmeye çalışıyorum bi kere olmazsa tekrar deniyorum oluyo bu sefer.yani başarmış olsan bile yine böyle bir durumla karşılaşabilirsin kastığın sürece.bi de mutlaka aşağı doğru popoya doğru ittir baktın ki mum ilerlemiyor ya kasmışsındır ya da yönün yanlıştır.oynat mumu aşağı yukarı sağa sola doğru. yönünü o şekilde daha kolay bulursun
eminim canim bende sunu bir sokabilsem varya cok rahatlayacam.ecrinim kızz valla oluyor canım p...boyutunda aparatla denedim o bile çok kolay geçti.denemelere devam tatlım bir iki derken yönünüde ayarlayacaksın gittiğinide göreceksin emin ol tatlım.sakın pes etme.
evet canim oyle yapiyorum bende bise vajinin basinda giris kismin da cok yanma oluyor bu ara ama icinde bise yok cok sukur.dua edin ne olur bu gece allahtan bir mani cikmazsa gene deneyecem.insallah yol alirim.canım o darlık kasılınca oluyo biz kasılmadığımızı sanıyoruz ama kasılıyoruz aslında darlaştığını anladığın an sakinleşmeye çalış nefes egsersizi yap aklına güzel şeyler getir.o durum bazen bende de oluyo hala ama sakinleşmeye çalışıyorum bi kere olmazsa tekrar deniyorum oluyo bu sefer.yani başarmış olsan bile yine böyle bir durumla karşılaşabilirsin kastığın sürece.bi de mutlaka aşağı doğru popoya doğru ittir baktın ki mum ilerlemiyor ya kasmışsındır ya da yönün yanlıştır.oynat mumu aşağı yukarı sağa sola doğru. yönünü o şekilde daha kolay bulursun
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaa nerden aldınn eczanelerde satılıomuuu madikal eczanelerde satılırmı acaba boyunluk koltuk değeneği tekerlikli sandalye satılan yerlerde satılırmı nerden aldın venusten
eminim canim bende sunu bir sokabilsem varya cok rahatlayacam.
evet canim oyle yapiyorum bende bise vajinin basinda giris kismin da cok yanma oluyor bu ara ama icinde bise yok cok sukur.dua edin ne olur bu gece allahtan bir mani cikmazsa gene deneyecem.insallah yol alirim.
kizzz sen niye ayyyyy dedinnn?????
canım ben istanbuldayım burada toptan satan bi yer var oradan aldım istersen sana akşam eve gidince adresini veririm bebişim....
stres attım tatlımda ondan
hee tamam canim o zaman bende dedim bir yerine bise mi girdi
offf senin derdin bizdende çokturrr1.5 sene tam tamına 16 aylık evliyim bende eee kimse bilmiomuu peki vajili oldunu bebek soranlara felan ne diosunnn offfff ben sıkıldım artıkk bebek sorsanlardannnn cvp verememktennn
canım bebek soranları salla takma kafana milletin isteği bitmez hayat senin hayatın sen nbak vajiyi yenmeye bebek gelir arkadan inşallah canım...
ama bende daha evlenmemıs nısanlısı razı gelır mı o onemlı bazı erkekler bu konuda tutucu oluyor hele bı evlensın sonra bakar yapamazsa.
kendını korkutma arkadasım oluruna bırak oyle olcam deme herkes korkar sonucta bu olaydan bazısı daha fazla endıse yasıyor o kadar bızler fazlasını yasayanlarız..evlenmeyı bekle egzersız ıcın once baslayınca belkı sorun olur
ah keşke p....s girsede kurtulsam
Esra erol hamileee.. Muhtesem yuzyıldakii hürrem hamilee... Kavakyellerinde su hamile... öyle bi geçer zamankide caroli hamile...ddahaa bir sürü vardı unuttummm
Ecrin sen nerde buldun ultrason jeliniiii bende istanbuldayım bulundum yerde bi medikal var ama biraz uzak hemen alim gelim diecek bi yerde deilll ki ondada varmıdır bilmiorum.. şimdi vazelinim bittiii.. Vazelin bitttii die bahane bulur beynimmm onuda yaptırmaz hemen almam lazımmm venusten ist neresinden aldın kızzz semt olarakk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?