Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iste canim bir bogum kadar oluyor ama orda bir darlik var sanki orayi bir gecsem hayirlisiyla insallah.hani samdanlar icin olur ya uzun mumlar ondan inceden kalina dogru.hep kulak cubuguyla deniyordum ya bu buyuk geldi heralde.

ecrinim kızz valla oluyor canım p...boyutunda aparatla denedim o bile çok kolay geçti.denemelere devam tatlım bir iki derken yönünüde ayarlayacaksın gittiğinide göreceksin emin ol tatlım.sakın pes etme.

canım senin başarman an meselesi zaten pek bişey kalmadı sadece oluruna bırak bence çok üstüne düşünce olmuyo nedense.ben de mumu eşim işten gelene kadar içimde tutardım hep ona göstermek içiniyi ki de tutmuşumaparatı aldıysan pe..si almaman için hiçbir sebeb yok bi de deneme yaparken pe..se bakmasan daha iyi olucak sanırım senin için

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ecrinim kızz valla oluyor canım p...boyutunda aparatla denedim o bile çok kolay geçti.denemelere devam tatlım bir iki derken yönünüde ayarlayacaksın gittiğinide göreceksin emin ol tatlım.sakın pes etme.
eminim canim bende sunu bir sokabilsem varya cok rahatlayacam.
evet canim oyle yapiyorum bende bise vajinin basinda giris kismin da cok yanma oluyor bu ara ama icinde bise yok cok sukur.dua edin ne olur bu gece allahtan bir mani cikmazsa gene deneyecem.insallah yol alirim.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kizzz sen niye ayyyyy dedinnn?????

aaa nerden aldınn eczanelerde satılıomuuu madikal eczanelerde satılırmı acaba boyunluk koltuk değeneği tekerlikli sandalye satılan yerlerde satılırmı nerden aldın venusten

canım ben istanbuldayım burada toptan satan bi yer var oradan aldım istersen sana akşam eve gidince adresini veririm bebişim....

stres attım tatlımda ondan

offf senin derdin bizdende çokturrr 1.5 sene tam tamına 16 aylık evliyim bende eee kimse bilmiomuu peki vajili oldunu bebek soranlara felan ne diosunnn offfff ben sıkıldım artıkk bebek sorsanlardannnn cvp verememktennn

canım bebek soranları salla takma kafana milletin isteği bitmez hayat senin hayatın sen nbak vajiyi yenmeye bebek gelir arkadan inşallah canım...

cnm ikinci msjiını sonra yazdı sonra bende ona cvp verdim 2. msjıda okursan

ah keşke p....s girsede kurtulsam

canimmm ya innsallah olacak o da bir gun allahin izniyle.
ya varya onceden esim istediginde hep kacardim simdide olsun diye dua ediyorum.ne acayip istir bu yahuuu.acaba vajiyi yasayan kadinlarin ortak problemi varmidir????
bence cok zeki kadinlar yasiyor cunku diger kadinlar bizim dusundugumuz seyleri akillarinin ucuna bile getiremiyorlar

Ecrin sen nerde buldun ultrason jeliniiii bende istanbuldayım bulundum yerde bi medikal var ama biraz uzak hemen alim gelim diecek bi yerde deilll ki ondada varmıdır bilmiorum.. şimdi vazelinim bittiii.. Vazelin bitttii die bahane bulur beynimmm onuda yaptırmaz hemen almam lazımmm venusten ist neresinden aldın kızzz semt olarakk...

Esra erol hamileee.. Muhtesem yuzyıldakii hürrem hamilee... Kavakyellerinde su hamile... öyle bi geçer zamankide caroli hamile...ddahaa bir sürü vardı unuttummm

kılzar ne demek kimse yok yaw biz burdayızya yeterli gelmiyosmu artıkkk venüscüm lütfen kızılcık sopanı çıkartırmısın arkidişlere cilala parlat yapalım :)))

yaaa ben anlamıormm evlenmeden yada ilişkiye girmeden ben vajiliyim galiba deyip buraya gelenlerden ya burda ne işiniz var daha bişi yaşamadan vajiliyim denirmiii yaaa bhele bi o anı yaşaaa da bigör ogüne gelmeden bu tarz şeyleri ne okursunuzz biz yandık siz yanmayın bariii

canim ben yurtdisindayim o yuzden ben bulduysam sende bulursun yazdim.ama bende istanbulda oturuyorum turkiyede sor eczanelere mutlaka bulursun canim.

ecrin ne örüonnnn arada gidion arada gelionnn denememi yapıon bende hazırladım aparTLARI HİÇ YAPASIM YOK YAAA... SEN NERDEN ALDINN ULTRASON JELİNİ SEMT OLARAKDA SÖLERMİSİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…