Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ecrin ne örüonnnn arada gidion arada gelionnn denememi yapıon bende hazırladım aparTLARI HİÇ YAPASIM YOK YAAA... SEN NERDEN ALDINN ULTRASON JELİNİ SEMT OLARAKDA SÖLERMİSİNNN

canım medıkalcılerde oluyor eczanede oldugunu sanmıyorum eczanelerde su bazlı kayganlastırıcı var o da bıraz tuzlu oluyo bız aldık 200 ml 18 tl kı normalı daha pahalısıda var. ben hepsıburadadan sıparıs etmeye calıstım ama sıtede sorun vardı yapamadım orda kayganlastırıcı galıba(fıesta) 8-9 tl gıbıydı

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:hımm yarın çıkım alim medikalciden inşallah vardır ellerindee... herkes nere gittiiii yaw... off p..s boyutunda ki aparatı tamamen çok rahatlıkla aldım neden p...s alamıorum yaaa neden offf çok kolay alınıoo yaaa rahtlıkla off kafayı yicem yaaa::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yetısın a dostlaaarrr ozum cıldırdı:)

kıslar kocam geldiiiiiiiiiiiiii gittik bugün jel aldıkkk gece için dua edin banaaaaa

gözünaydın bebişim o zaman napıyoruz önce bi sakinleşiyoruz ve bu akşam illa olmalı diye kendimizi şartlandırmıyoruz kendini mecburiymiş gibi hissetmeden bi deneyelim bakalım diyoruz ve hoooppp oluyor.....hadi bakalım hayırlı işler balım....

kıslar kocam geldiiiiiiiiiiiiii gittik bugün jel aldıkkk gece için dua edin banaaaaa

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin canım dönemesen de başka gün denersin hiç önemli değil eninde sonunda olucak zaten.inan ki çok kolaymış diyceksin başardığında herşeyin çok güzel olucağını düşün kendini rahatlatmaya çalış güzel şeyler düşün hem eşini de özlemişsindir sen şimdi bakarsın sen de bu gece taze gelin olursun hiç kasma kendini ve vajili olduğunu unut bu gece.kendiliğinden olsun herşey hazırlık aşamaları panik olunmasına neden oluyor o yüzden sakin ol sıradan bi önsevişme gibi düşün sen rahat olursan arkası gelicektir zaten.bol şanslar canım

teşekkürler cnm hepinizi çokk seviyorummmmmm

ben de varım, ben de...

zaten saçma sapan insanların dedikleriyle bu hale geldik, cahillikle alakası yok bu işin, bişiyler duyuyosun, önemsemediğini zannediosun ama bi nakış gibi işlio beynimize.. sonra da kasa kasa kendimize zaman kaybediyoruz..

yok be arkıdes bız sadece parmakla kurcalıyoz esım amelıyat oldu o bı ıyılessın onu beklıyorum amaaaaan bende su anda yapayacagını bılıyorum ya ondan atıp tutuyorum bakma cesaret yok aslında

ama niye cesaretin yok cnm ya cesaret olmazsa olmaz ki bak eşinde ameliyat olmuş onun bu dinlenişi senin eğzersiz yapabilmen için büyük bi fırsat bence bol bol eğzersiz yapp eşin iyileşene kadar ve sonrada kendin atarsın onu yatağaa oda hem şaşırır hem çok sevinir hadi bakalım biraz cesaret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…