- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.961
ben de varım, ben de...
[FONT="]Egzersiz yapan arkadaşlar :
1-[FONT="]Aqua_83[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]2- Happyselly[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]3- Msbactery[/FONT][FONT="]
[/FONT][/FONT][FONT="]4- Aylin06[/FONT][FONT="]
[FONT="]5- Masalelif[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]6- Sera87 (1 eş parmağı/5cm mum)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]7- Kardelenima[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]8- Aydazeren[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]9- Nuruum[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]10- Filesta[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]11- Masumcat(2 parmak/eş) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]12- Bus45[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]13- Pamukelma (2 parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]14- Nar1905 (1 eş parmağı)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]15- Nursesila [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]16- Dilber1983[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]17- Yagmur2010[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]18- Nilayy_84 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]19- İlayda_23[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]20- Obsess (1 parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]21- Canan1345[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]22- Sarısekerim86[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]23- Uzgunkedicik[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]24- Coolfresh [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]25- Burcum86[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]26- Ecrinecrin[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]27- Unfaithful24[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]28- Hevalll[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]29- Deniz1987[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]30-Medusaaa[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]31- Sahara84 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]32- Vaveyla86[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]33- Hfz_kubra[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]34- Nill87[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]35- Naz8 (serçe parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]36- Zezeze[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]37- Sadekahve [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]38- Zeytin96
39- Smpati85
[/FONT][FONT="]40- Vagi (2 parmak)[/FONT][FONT="]
41- Ummu_heyya
42- Nadi
43- Brc34 (eş parmağı-serçe)
44- Zeynepyaso
45- xxsevdaxx[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]46- Missbon (3 parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]47- Ranasena [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]48- Esra_ogt[/FONT][FONT="]
49- Yaren46
50- Bulutlar[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]51- Jas_min [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]52- Yagmurcukkusu[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]53- Midye
54- Soyafilizim [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]55- Mitokondris
[/FONT][FONT="]56- Lacivert17 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]57- [/FONT][/FONT][FONT="] Life83 [/FONT]
[FONT="] 58- Sore
59- Gunısıgımmm
60- Pandoo [FONT="]
[/FONT][FONT="]61- Antibiyotik
62- Oz_han
[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim...[/FONT][/FONT]
ama niye cesaretin yok cnm ya cesaret olmazsa olmaz ki bak eşinde ameliyat olmuş onun bu dinlenişi senin eğzersiz yapabilmen için büyük bi fırsat bence bol bol eğzersiz yapp eşin iyileşene kadar ve sonrada kendin atarsın onu yatağaa oda hem şaşırır hem çok sevinir hadi bakalım biraz cesaret...
ben bu gece vericem cnm bilgiyi belkide eğzersiz yapan değil yenmiş biri olarak hbr veririm
atarım de mi?
atarım de mi?
62 kişi var listede düzenli gelen kişilerin sayısı 7 yi geçmez napıyor bu arkadaşlar acaba ???? neyi bekliyorlar???...vajili olupta yazmayan cesaret edemeyen arkadaşlar lütfen yazın durumunuzu mutlaka yardımcı olacaktır birileri beklemekle olmuyor zaman sizin aleyhinize işliyor her geçen gün eşinizle aranız açılabilir psikolojiniz dahada çıkılmaz bir hale gelebilir....lütfen kendinize hak ettiğiniz değeri verin vaji kader değil..% 100 çözümü olan bir sorun ve yalnız değilsiniz sizinle aynı durumda olan bir sürü arkadaş var tek başına düşünerek aşılmıyor malesef burada hep beraber el ele verip aşacağız bu sorunu ama lütfen sizde birşeyler için çaba sarfedin.....
62 kişi var listede düzenli gelen kişilerin sayısı 7 yi geçmez napıyor bu arkadaşlar acaba ???? neyi bekliyorlar???...vajili olupta yazmayan cesaret edemeyen arkadaşlar lütfen yazın durumunuzu mutlaka yardımcı olacaktır birileri beklemekle olmuyor zaman sizin aleyhinize işliyor her geçen gün eşinizle aranız açılabilir psikolojiniz dahada çıkılmaz bir hale gelebilir....lütfen kendinize hak ettiğiniz değeri verin vaji kader değil..% 100 çözümü olan bir sorun ve yalnız değilsiniz sizinle aynı durumda olan bir sürü arkadaş var tek başına düşünerek aşılmıyor malesef burada hep beraber el ele verip aşacağız bu sorunu ama lütfen sizde birşeyler için çaba sarfedin.....
kıslar kocam geldiiiiiiiiiiiiii gittik bugün jel aldıkkk gece için dua edin banaaaaa
hadı gozun aydın canım Rabbım baska dert vermesınarkadaslar öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum.Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye olmaya karar verdim.Bende vajinismusu 10 gün önce atlatmıs biri olarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.çünkü bunu yenmeye karar verdiğimde, sitedeki yasanan tecrübeler ,doktor tavsiyeleri bana yol gösterici oldu.öncelikle egzersizleri yapabilen ve kadınlar kulübü sayesinde yenen arkadasları canı gönülden kutluyorum.ben sizler kadar cesaretli ve becerikli olamadım malesef.kendi kendine yenmek büyük bir basarı.ben doktor desteği ile cok şükür mucize gibi görünen bu şeyi 3 günde yendim.darısı hepinizin basına.ama inanın yendikten sonra bu kadar basitmiymiş diyorsunuz.17 aylık evliliğim süresince bırakın parmak egzersizi,bakamıyordum bile...buradaki vajinismus olan arkadaslara söyleyebileceğim tek şey önce bu sorunu çözmekte kararlı olun ve asla ertelemeyin.suan neden bu kadar beklediğimi anlamıyorum.çektiğim sıkıntılar gözyaşları yanıma kar kaldıinşallah bu dertle uğrasan bütün arkadaslar bir an önce kurtulurlar.
hadı gozun aydın canım Rabbım baska dert vermesın
burcum nerelerdesin sen daha parmak egzersizine başlamadınmı alacam elime oklavayı..canım ertelem nolur benim kaybettiğim zamanı kaybetme ben okadar korkaktım ki anlatamam bu vajinusmusla birlikte bir sürü korkum vardı inan bana yapınca ölcem sanıyordum daha bir çok senaryo üretiyordum yani klinik vakaydım..eminim sen benden daha cesursun yapamam deyip burdan kaçmıyorsun çare arıyorsun çok cesursun canım dene parmakta senin hayatta senin istediğin birşeyi zorlana yapmıycaksın birkere parmak egzersizine başla bak nasıl ccocuk oyuncağı gibi gelecek canım emla krem al o krem çok uyuşturuyor korkuyorsan egzersizlerine onunla başla ...
ben bu gece vericem cnm bilgiyi belkide eğzersiz yapan değil yenmiş biri olarak hbr veririm :)))
arkadaslar öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum.Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye olmaya karar verdim.Bende vajinismusu 10 gün önce atlatmıs biri olarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.çünkü bunu yenmeye karar verdiğimde, sitedeki yasanan tecrübeler ,doktor tavsiyeleri bana yol gösterici oldu.öncelikle egzersizleri yapabilen ve kadınlar kulübü sayesinde yenen arkadasları canı gönülden kutluyorum.ben sizler kadar cesaretli ve becerikli olamadım malesef.kendi kendine yenmek büyük bir basarı.ben doktor desteği ile cok şükür mucize gibi görünen bu şeyi 3 günde yendim.darısı hepinizin basına.ama inanın yendikten sonra bu kadar basitmiymiş diyorsunuz.17 aylık evliliğim süresince bırakın parmak egzersizi,bakamıyordum bile...buradaki vajinismus olan arkadaslara söyleyebileceğim tek şey önce bu sorunu çözmekte kararlı olun ve asla ertelemeyin.suan neden bu kadar beklediğimi anlamıyorum.çektiğim sıkıntılar gözyaşları yanıma kar kaldıinşallah bu dertle uğrasan bütün arkadaslar bir an önce kurtulurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?