Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkes odasına çekilmiş denemelerde herhalde.... Rabbim yarın buraya bir kişi daha yenmiş bu illetten kurtulmuş olarak gelir inşallahh bu ben bile olmassamm inşallahh yarın bi kişidaha kurtulmuş olarak gelir inşallahhhh....

Şimdi gene egzersiz yaptım işaret parmağım kalınlığında aparatla bir boğum kadar tıkandım kaldım burda yaaa itiyorum itiyorum gitmiyor kardesim ne vajiymis anlamadım gitti yahuu.deli etti beni beee.yatıyorum arkadaslar iyi geceler.inşallah hayırlı haberlere uyaniriz.

selam kızlar, ultrason jeli almak için şimdi internetten sipariş verdim, burda bulmam biraz zor çünkü..
1 lt, 2,5 tl ama kargo 5 tl.. ama napalım bulamayınca aldım ... eğer ulaşma imkanınız yoksa, tabi ben de sorun yaşamadan ürün elime ulaşırsa size de haber veririm..

ayyyyyy ayooooooooooooooolll kızlar özledım sızı dun esım ızınlıydı gezdık dolastık esıme dıyorum cabuk gıdelım arkadaslarımı ozledım dıyorum guluyo yahu kızlar benım karnım ara ara agrıyo gogsume de dokununca bıraz sancı var hastalanmam da gerekıyo gunum geldı dun aksam da esıme cok severek aldıgım parfum mıdemı bulandırdı dun test aldım negatıf cıktı bugun de yapacam esıme dedım pozıtıf cıkana kadar yapacagım sızce bu alametler neyın belırtısı yoksa ölüyo muyum esra cım 4 kere yaparak benı yalnız bırakmadın tatlım sagol bu karılar hep bana saldırıyo du aaaaaaaaa

[/COUYAN YARİM

Uyanın dostlarım, uyanın, söndü yıldızlar,
Gün, karşı tepeden doğmak üzredir.
Her sabah güneşi seyreden kızlar,
Mahmur gözlerini oğmak üzredir.

Uyanın dostlarım sesler geldi derinden,
Karanlık oynadı, koptu yerinden;
İlk ışık, kapının eşiklerinden,
Şimdi bir gölgeyi koğmak üzredir.

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı ayrılık,
Bu aydınlık beni boğmak üzredirLOR]

bende vaptım 4 kere :))))

ahhhh kafama taş geldiii. :)) 4 kere yaptıkta heryanım hamlamış ayol bacaklarımı zor actım dün gece :))) kocişe dedim artık bu gece ara vercez...

aminnn cnmcm bizimde temennimiz bu bunun için burdayız. bende burası ve psikolog sayesinde yenenlerdenim. gerçi psikologa martta gitmiştim.sonrasında egz. bırakmıstım burası sayseinde yeniden başladım ve 3 günde yendim. Allahım diyer ark. kurtar inşallah yarabbim.

amıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…