- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.981
bu seren yine yatmağaaaa gitti heralde
ya hastayım şu kociş işe ben yatağa dienlere.....
nasılızzz bugün bakalım millet
ayyyyyy ayooooooooooooooolll kızlar özledım sızı dun esım ızınlıydı gezdık dolastık esıme dıyorum cabuk gıdelım arkadaslarımı ozledım dıyorum guluyo yahu kızlar benım karnım ara ara agrıyo gogsume de dokununca bıraz sancı var hastalanmam da gerekıyo gunum geldı dun aksam da esıme cok severek aldıgım parfum mıdemı bulandırdı dun test aldım negatıf cıktı bugun de yapacam esıme dedım pozıtıf cıkana kadar yapacagım sızce bu alametler neyın belırtısı yoksa ölüyo muyum esra cım 4 kere yaparak benı yalnız bırakmadın tatlım sagol bu karılar hep bana saldırıyo du aaaaaaaaa
bende vaptım 4 kere :))))
inşallah yawru kuşum yarınki gelinimiz sen olursun...dularımız seninle rabbim yardımcın olsun...
oooo atmak ne kelime öte bile geçersin sen bi yende görcem ben seni artık yılların acısını nasıl çıkarırsın allah bilir bak millet gecede 4 lüyo anacımmm...vajililer kudurukmu ne
ahhhh kafama taş geldiii. :)) 4 kere yaptıkta heryanım hamlamış ayol bacaklarımı zor actım dün gece :))) kocişe dedim artık bu gece ara vercez...
arkadaslar öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum.Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye olmaya karar verdim.Bende vajinismusu 10 gün önce atlatmıs biri olarak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.çünkü bunu yenmeye karar verdiğimde, sitedeki yasanan tecrübeler ,doktor tavsiyeleri bana yol gösterici oldu.öncelikle egzersizleri yapabilen ve kadınlar kulübü sayesinde yenen arkadasları canı gönülden kutluyorum.ben sizler kadar cesaretli ve becerikli olamadım malesef.kendi kendine yenmek büyük bir basarı.ben doktor desteği ile cok şükür mucize gibi görünen bu şeyi 3 günde yendim.darısı hepinizin basına.ama inanın yendikten sonra bu kadar basitmiymiş diyorsunuz.17 aylık evliliğim süresince bırakın parmak egzersizi,bakamıyordum bile...buradaki vajinismus olan arkadaslara söyleyebileceğim tek şey önce bu sorunu çözmekte kararlı olun ve asla ertelemeyin.suan neden bu kadar beklediğimi anlamıyorum.çektiğim sıkıntılar gözyaşları yanıma kar kaldıinşallah bu dertle uğrasan bütün arkadaslar bir an önce kurtulurlar.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm
aminnn cnmcm bizimde temennimiz bu bunun için burdayız. bende burası ve psikolog sayesinde yenenlerdenim. gerçi psikologa martta gitmiştim.sonrasında egz. bırakmıstım burası sayseinde yeniden başladım ve 3 günde yendim. Allahım diyer ark. kurtar inşallah yarabbim.
benı kınadınız basınızaaa geldı demıııııııııısızı kuduruklar sızııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?