Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:))) bundan sonra bagdaş kurup oturcam :))) eskiden bacak bacak üstüne atardım hep :)) elimede bi tesbih alcam :))) ağalar gibi canım senin ne kadar oldu yeneli alıştınmı?

ohh ne guzel olur canım
canım ben vajılı degılım. evliliğimin ilk haftasında yapmıstım cok sukur.
suan hersey yolunda cok sükür sadece performansımı arttırmak istiyorum

yok canım supheler suya dustu test yaptım fos cıktı ben uzuldum gıcık kocıs sevındı

tatlım yumurtlama zamanını biliyorsun dimi ben yinede sölim bidahaki ay yaparsın:) adetinin 1. günü başla saymaya 10. ve 16. arasıdır yumurtlama günü. kaç günde bir adet oluyorsun? dr.neva diye bi site var orda hesaplayıcı var adet günlerini girince otomatik hesaplıyor cncm. benim bu hafta mesela:)

2. çizgi belli belirsiz açık renkse hamişsin tatlım.:)) kaç gün geçti reglin..

tatlım senden sonra 5 kişi daha yendi:))) venüscüm kızılcık sopan nerde şubatta bir yavaşlama var sanki ocaktaki prformansı şubatta da görmek istiyoruz. hadi bakalım...

Son düzenleme:
yaw ben yine wc de sıkıntı yaşıyorum ne zman düzelcem yaw. incir yedşm sabah yovita yedim keten tohumlu kuru kayısılı hala tık yok ( sinamekide korunmuyoruz ya zararlıymış ya hamişsem ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…