Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

walla yawru kuş bazılarına ne oklava nede kızılcık sopası kar etti hala hiç bişey yapmadan bekliyorlar kaç defa sordum tenezzül edip cevap bile vermediler kızılcık sopasını hakedenlere saklıyorum kendi mutluluğu umrunda olmayan birine bizim yapacağımız bişey yok malesef....

Test için en uygun örnek orta akım idrarıdır. Yani idrar yapmaya başlayıp biraz idrarı boşa akıttıktan sonra idrar örneği almanız daha uygundur. Testin özelliğine göre idrarınızı bir kaba alıp damlalık ile damlatmanız, idrar kabına batırmanız ya da direkt olarak idrarınızı yaparken testi akan idrara tutmanız uygulanabilecek yöntemlerdir.
Testi yaptığınız gün ne kadar geçse idrar tutmanız gereken süre o kadar azdır. Örneğin beklediğiniz adet kanaması 1 hafta geçmiş ise idrar tutmadan herhangi bir zamanda testi yapabilirsiniz. Öte yandan adet kanamasını beklediğiniz gündeyseniz ya da adet kanamanız 1-2 gün geciktiyse bu durumda 4 saat idrar yapmayıp daha sonra testi yapmalısınız. yasemincim ikinci çizgi silikse çogunlukla hamilelik var diyolar. hayırlısı . kaç gün gesikti reglin ? kan tahlili yaptır eger bikaç gün geçtiyse...

Son düzenleme:

haklısın biz elimizden geleni yapıyoruz. iyi ki seni ve nazlıyı dinlemişim bu da dinelemeyen arkadasların kulagına küpe olsun

saol canım bilgiler için.sabah ilk idrarla yaptım..evde başka testte yok tekrarlayamadım..adetim düzensiz yani tam bilemiyorum buaralar olmam gerekiyor.dediğin gibi bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmak en mantıklısı heralde.

günaydınlarrrrrrrr herkeseeee

anaamm kızılcık sopası bana değil dimi? internetimiz bozuktu giremedim dün. şimdi dünkü yazılanları okumaya çalışıyorum.

nasılsınız kızlarrrr??

günaydınn cici kıslarrrrr çıtır kıslarrr... başaran yok deilmi eskisi kadar başaran olmiii tembel öğrenciler kaldı herhalde pandocum nasılsın nasıl gidiorrr anteremanlarr
bir sen bir ben birde
test mest ne oliiiiii bebekler mi varrrr

bana sopa yok demi

kıslar dün sbah seda sayanııı izleyen varmıııı orda bi dna sonucu açıklıycaklardıı çok merak ettim ne çıktıııı isleyen varmııı

banada dua edin vajiliyken hamile kalim
venusten yafyuummm naber kıs ben senin yaşını merak ettim ve kaç yıllık evliyken kurtuldun vajidenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…