- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.021
2. çizgi belli belirsiz açık renkse hamişsin tatlım.:)) kaç gün geçti reglin..[/QUO
evet açık renk ama diğeri koyu olduğu için test bozuktur sandım. çok umutlanmakda istemiyorum..adetlerim düzensiz aslında normalde bugünlerde olmam gerekiyor..en iyisi kan testi yaptırmak heralde..
walla yawru kuş bazılarına ne oklava nede kızılcık sopası kar etti hala hiç bişey yapmadan bekliyorlar kaç defa sordum tenezzül edip cevap bile vermedilerkızılcık sopasını hakedenlere saklıyorum kendi mutluluğu umrunda olmayan birine bizim yapacağımız bişey yok malesef....
gunaydın canımm. simdi sıcak yatakta olmak vardı ama.
ben ıyıym sen nasılsın canım.
2. çizgi belli belirsiz açık renkse hamişsin tatlım.:)) kaç gün geçti reglin..[/QUO
evet açık renk ama diğeri koyu olduğu için test bozuktur sandım. çok umutlanmakda istemiyorum..adetlerim düzensiz aslında normalde bugünlerde olmam gerekiyor..en iyisi kan testi yaptırmak heralde..
evet tatlım kan testi yaptır yada bikaç gün daha bekle.hayırlısı olsun cnm.
Test için en uygun örnek orta akım idrarıdır. Yani idrar yapmaya başlayıp biraz idrarı boşa akıttıktan sonra idrar örneği almanız daha uygundur. Testin özelliğine göre idrarınızı bir kaba alıp damlalık ile damlatmanız, idrar kabına batırmanız ya da direkt olarak idrarınızı yaparken testi akan idrara tutmanız uygulanabilecek yöntemlerdir.
Testi yaptığınız gün ne kadar geçse idrar tutmanız gereken süre o kadar azdır. Örneğin beklediğiniz adet kanaması 1 hafta geçmiş ise idrar tutmadan herhangi bir zamanda testi yapabilirsiniz. Öte yandan adet kanamasını beklediğiniz gündeyseniz ya da adet kanamanız 1-2 gün geciktiyse bu durumda 4 saat idrar yapmayıp daha sonra testi yapmalısınız. yasemincim ikinci çizgi silikse çogunlukla hamilelik var diyolar. hayırlısı . kaç gün gesikti reglin ? kan tahlili yaptır eger bikaç gün geçtiyse...
walla yawru kuş bazılarına ne oklava nede kızılcık sopası kar etti hala hiç bişey yapmadan bekliyorlar kaç defa sordum tenezzül edip cevap bile vermedilerkızılcık sopasını hakedenlere saklıyorum kendi mutluluğu umrunda olmayan birine bizim yapacağımız bişey yok malesef....
walla yawru kuş bazılarına ne oklava nede kızılcık sopası kar etti hala hiç bişey yapmadan bekliyorlar kaç defa sordum tenezzül edip cevap bile vermedilerKızılcık sopasını hakedenlere saklıyorum kendi mutluluğu umrunda olmayan birine bizim yapacağımız bişey yok malesef....
anamm kızlar atağa geçti herkes hamiş herkes şüpheli
anamm kızlar atağa geçti herkes hamiş herkes şüpheli
tabii yenen herkes bebiş itediği için kimse korunmuyor dolayısıylada şüphe
bende cook istiyomolmak insallah bizlere de nasip olur
bende cook istiyomolmak insallah bizlere de nasip olur
inşallah canım isteyen herkesee nasip eder Allahım...valla umutlanmayım diyorum ama elimde değil şuan kalbim güpgüp atıyo inşallah hamileyimdir:) bikaç gün sabrediyim diyorum ama edemiycem gibi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?