- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.041
banada dua edin vajiliyken hamile kalim
venusten yafyuummm naber kıs ben senin yaşını merak ettim ve kaç yıllık evliyken kurtuldun vajidenn
inşallah canım isteyen herkesee nasip eder Allahım...valla umutlanmayım diyorum ama elimde değil şuan kalbim güpgüp atıyo inşallah hamileyimdir:) bikaç gün sabrediyim diyorum ama edemiycem gibi:26:
haklısın biz elimizden geleni yapıyoruz. iyi ki seni ve nazlıyı dinlemişim bu da dinelemeyen arkadasların kulagına küpe olsun
saol canım bilgiler için.sabah ilk idrarla yaptım..evde başka testte yok tekrarlayamadım..adetim düzensiz yani tam bilemiyorum buaralar olmam gerekiyor.dediğin gibi bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmak en mantıklısı heralde.
günaydınlarrrrrrrr herkeseeee
anaamm kızılcık sopası bana değil dimi? internetimiz bozuktu giremedim dün. şimdi dünkü yazılanları okumaya çalışıyorum.
nasılsınız kızlarrrr??
bana sopa yok demi
Kıslar ben vajiyi yendimii çoğunu yendimmi düşünüorum nedennnmii p...s boyunda kalınlığında kolaylıkla aparat alıorum ama p..s de anladımkiii pozisyonu bulamıoruzzz pozisyonu buldum an hoppp die olacak bitecekkkk bi bulsam su pozisyonuuuu off offff....
cnm benim reglim daha 28 şubatta ben nasıl beklicem bilmiyorm :)))
valla ben sabırsızlıkla bekliorum:))inşallah bekleyişlerimiz pozitif sonuçlanır:)) aslında daha yeneli bir ay olmadı ilk aydan hamile kalabileceğimi sanmıyorum ama bakalım hayırlısı..
amin canim.ama benimde bildigim kadariyla silik de olsa ikinci cizgi hamiss oluyorsun.canim en iyisi sen git bir tahlil yaptir.sende rahatla bizde rahatlayaliminşallah canım isteyen herkesee nasip eder Allahım...valla umutlanmayım diyorum ama elimde değil şuan kalbim güpgüp atıyo inşallah hamileyimdir:) bikaç gün sabrediyim diyorum ama edemiycem gibi:26:
aminnn canım Allahım aratmasın hayırlı zamanda hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah...
yaseminn çok tebrik ederim, benimde bildiğim çizgi silikte olsa hamile demek :) süper yaa.. Allah bize de nasip etsin..
kelebekcim sen de hamilemisin? eski yazılanları okumaya çalışıyodum, kafam karıştı. bide bebişim bekletme yazmışsın? çok merak ettim yaa hamilemisin, hamilemisin, hamilemisin??? :))
bu arada benim de reglim gecikti yaa, normalde ğek şaşmaz ama hayırlısı bakalım. vajiyi yenmeden bebiş istemiyorum ben. önce şu dertten kurtulup azıcık sefasını sürelim, sonra da gelşin bebişler sürü sürübissürü bebiş yapcam ben
yaseminn çok tebrik ederim, benimde bildiğim çizgi silikte olsa hamile demek :) süper yaa.. Allah bize de nasip etsin..
kelebekcim sen de hamilemisin? eski yazılanları okumaya çalışıyodum, kafam karıştı. bide bebişim bekletme yazmışsın? çok merak ettim yaa hamilemisin, hamilemisin, hamilemisin??? :))
bu arada benim de reglim gecikti yaa, normalde ğek şaşmaz ama hayırlısı bakalım. vajiyi yenmeden bebiş istemiyorum ben. önce şu dertten kurtulup azıcık sefasını sürelim, sonra da gelşin bebişler sürü sürübissürü bebiş yapcam ben
günaydınn cici kıslarrrrr çıtır kıslarrr...başaran yok deilmi eskisi kadar başaran olmiii tembel öğrenciler kaldı herhalde pandocum nasılsın nasıl gidiorrr anteremanlarr
bir sen bir ben birde
test mest ne oliiiiii bebekler mi varrrr
Bide eşler yoruldu artıkkk onların itina gösterdi zamanda biz göstermedik bu olaya ilgilenmedik şimdi biz ilgilenioruzz onlar boşverio boşvermekte değil ayların yıpraklığı...dün denemelerimizde eşimede söledim iki bacağımın altına minderleri koyalım yarın dedim çünküü rahat edemior bacaklarım aslında eşim biraz sabırlı olsa pozisyondna pozisyona girerimmm ama şeytan onuda dürtüo hemen sinirlenio
Psikiyatriye gelince aynen senin dediğin gibi parmak egz verio pozisyonmus oymus buymus umrunda deil ben suan psikiyatriye gidiorum kadının kendine faydası yok eşim tutturdu için gidiorum ya benimle biraz konusacak anlatacakkii rahatlıcam yok kendine faydası yok ben 3 gün buraya giremedim psikolojim hemen umutsuzluğaaa olumsuzluğaa yönlenddirdiiii hemen gittim laptopumu aldım buraya döndümmm:78::78::78:
yok tatlım korunmuyoruz sadece ay sonu reglim bakalım:)
aynennn....bana da dua edin korunurken hamiş kaliiiimm
banada dua edin vajiliyken hamile kalim
venusten yafyuummm naber kıs ben senin yaşını merak ettim ve kaç yıllık evliyken kurtuldun vajidenn
iyiyim canım sen nasılsın? biz aynı yerde kaldık, devamını getiremedik henüz. bide regl olmam lazımdı olamadım henüz, acayip gerdi beni. bekliyoruz bakalım. sende ne var ne yok?
bebişler geliyo yaa, teyze olcaz hepimiz. hamile olan, olmak isteyen, olamayan bütün arkadaşlarıma Allah yardım etsin. bizde en kısa zamanda bu dertten kurtulmayı nasip etsin inşallaaaaaahhhhhh... amin.. :)
hayırlısı olsun canım yaa, inşallah sen de hamilesindir.. Allah gönlüne göre versin..
kıss dur hemen tebrik etme inşallah öyledir ama daha tahlil yaptırmadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?