Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın biz elimizden geleni yapıyoruz. iyi ki seni ve nazlıyı dinlemişim bu da dinelemeyen arkadasların kulagına küpe olsun

canım zaten yenenler bi daha gelmiyor kimse gelmek mecburiyetinde değil ama insan vicdanen rahatsız oluyor belki birine bir yararım dokunur diye yardımcı olmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar yerinde saydıkça inan ben onlardan daha çok üzülüyorum...
tamam bizlerde ilk zamanlar zar zor egzersiz kararı verip yaptık ama hiç bu kadar düşünmedik bize tecrübelerini anlatan arkadaşların hepsine inandık güvendik ve elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık ama öyle ama böyle yaptık sonunda..denemeden olmaz yapamam diye kestirip atmakla olmuyor...

bebişim buradaki konulardan okuduğum kadarı ile silik çizgi hamilelik işareti...hayırlısı olsun bebişim inşallah sende hamilesindir

günaydınlarrrrrrrr herkeseeee

anaamm kızılcık sopası bana değil dimi? internetimiz bozuktu giremedim dün. şimdi dünkü yazılanları okumaya çalışıyorum.

nasılsınız kızlarrrr??

günaydın bebişim...kızılcık sopasını hak edene sakladım bebişim sen çabalıyorsun yapıyorsun heveslisin çaba gösteriyorsun elinden geleni yapıyorsun sana sopa yok bebişim

bana sopa yok demi

balımmm senin azmin taktire şayan çok güzel ilerliyosun sanada sopa yok

Kıslar ben vajiyi yendimii çoğunu yendimmi düşünüorum nedennnmii p...s boyunda kalınlığında kolaylıkla aparat alıorum ama p..s de anladımkiii pozisyonu bulamıoruzzz pozisyonu buldum an hoppp die olacak bitecekkkk bi bulsam su pozisyonuuuu off offff....

evet tatlım vaktimizin oldugu sürece bende buradayım inş. birilerine faydamız olursa ne mutlu çünkü çeken bilir. hayırlısı artık ama kızlar bii dinleyin lütfen... çok zorlanıyorsanız cesadın sitesinden psikolog bulup gidin . belki daha rahatlamanıza yardımcı olur hem artık üniveriste hastanelerindede ögretim üylerine para ödenmiyor yeni yasaya göre kaldırıldı. ben giderken 150 tl di. ama sölim psşkologta parmak egz. veriyor. buradaki gibi pozisyonmuş açıymış bunlara karışmıyolar. burdaki ark. saolsunlar her sorumuza cvp veriyor bunun kıymetini bilelim lütfen üstüne gitmeden olmaz. bizlerde sizin geçtiğiniz zamanlardan geçtik kolay değil ama biraz cesaretle olcak bişey düzenli egz. yapın nefes alın verin. rahat oldugunuzda deneyin. ben yaıcam başarıcam deyin. olumlu düşünün hep . ben ne zmanki kafamdan olumsulukları attımki olumlu düşündüm burdaki ark. sayesinde o gün yendim bende parmak egz. martta başlamıştım sonra düştüm falan fistan ara verdim sıkılıdım aman dedim. ama çözümü buymuş. bu siteyi bulunca öğrendim ve hemen egz. başladım gece gündüz yaptım ve 3 gün sonra oldu. lütfen isteyin. inanki acı yok vallahi. konsantre olunca zevk bile aldım inanın yaw. 3.5 yıl bu zevkten mahrum kalmısım ne salakmısım dedim

tatlım bak ben alta oldugum poz. yendim bacaklarımı iyice actım bi bacagımın altına yorganı yükselttim birinide eşimin sırtına koydum. popomun altınada yastık koydum çok yüksek olmayan ve oldu inanki çok kolay kafası girdimi gerisi giriyor. ilk baş zorlanıyor sonra hemen çıkarmayın zati vaji açılıyor. nefes alıp verdikçe ıkınınca açılıyor sonra bidaha ıkınmanıza gerek yok gitgel yapınca rahatlamaya başlıyorsunuz. geçip gidiyor. gerçekten çok kolay benim şuan ilke göre alışmaya başladı bile. vaji esniyor çünkü zati aparat yapıyormusun esnemiştir bayagı. bence tam zamanı hazır oldugunda yap. bodoslama dal venüsün tabiriyle :)) ön sevişmeyi uzun tutunca kafaa bi sürü tilki oluyor sür kayganlasıtırıcını bodoslama dal. düşünmeye fırsat bırakma. hattı artık girip girmediğini bile farketmiyorum inanki eşime diyorumki girdimi girdi girdi dior:)))

Son düzenleme:
valla ben sabırsızlıkla bekliorum:))inşallah bekleyişlerimiz pozitif sonuçlanır:)) aslında daha yeneli bir ay olmadı ilk aydan hamile kalabileceğimi sanmıyorum ama bakalım hayırlısı..

eger daha önce korunmadıysan olma ihtimali yüksekmiş cnm dr. öle dedi bana. ben hiç korunmadım o yüzden yüksekmiş. hayırlısı bakalım.

inşallah canım isteyen herkesee nasip eder Allahım...valla umutlanmayım diyorum ama elimde değil şuan kalbim güpgüp atıyo inşallah hamileyimdir:) bikaç gün sabrediyim diyorum ama edemiycem gibi:26:
amin canim.ama benimde bildigim kadariyla silik de olsa ikinci cizgi hamiss oluyorsun.canim en iyisi sen git bir tahlil yaptir.sende rahatla bizde rahatlayalim
aminnn canım Allahım aratmasın hayırlı zamanda hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah...

amin canim aminnnnn.allahin aratmasin insallah dedigin gibi.artik o kadar cok istiyoruz ki esim bir cocuga bakinca icimm gidiyorrr

yaseminn çok tebrik ederim, benimde bildiğim çizgi silikte olsa hamile demek :) süper yaa.. Allah bize de nasip etsin..

kelebekcim sen de hamilemisin? eski yazılanları okumaya çalışıyodum, kafam karıştı. bide bebişim bekletme yazmışsın? çok merak ettim yaa hamilemisin, hamilemisin, hamilemisin??? :))
bu arada benim de reglim gecikti yaa, normalde ğek şaşmaz ama hayırlısı bakalım. vajiyi yenmeden bebiş istemiyorum ben. önce şu dertten kurtulup azıcık sefasını sürelim, sonra da gelşin bebişler sürü sürü bissürü bebiş yapcam ben

yok tatlım korunmuyoruz sadece ay sonu reglim bakalım:)

Bide eşler yoruldu artıkkk onların itina gösterdi zamanda biz göstermedik bu olaya ilgilenmedik şimdi biz ilgilenioruzz onlar boşverio boşvermekte değil ayların yıpraklığı...dün denemelerimizde eşimede söledim iki bacağımın altına minderleri koyalım yarın dedim çünküü rahat edemior bacaklarım aslında eşim biraz sabırlı olsa pozisyondna pozisyona girerimmm ama şeytan onuda dürtüo hemen sinirlenio
Psikiyatriye gelince aynen senin dediğin gibi parmak egz verio pozisyonmus oymus buymus umrunda deil ben suan psikiyatriye gidiorum kadının kendine faydası yok eşim tutturdu için gidiorum ya benimle biraz konusacak anlatacakkii rahatlıcam yok kendine faydası yok ben 3 gün buraya giremedim psikolojim hemen umutsuzluğaaa olumsuzluğaa yönlenddirdiiii hemen gittim laptopumu aldım buraya döndümmm:78::78::78:

kıss dur hemen tebrik etme inşallah öyledir ama daha tahlil yaptırmadım :))

iyiyim canım sen nasılsın? biz aynı yerde kaldık, devamını getiremedik henüz. bide regl olmam lazımdı olamadım henüz, acayip gerdi beni. bekliyoruz bakalım. sende ne var ne yok?
bebişler geliyo yaa, teyze olcaz hepimiz. hamile olan, olmak isteyen, olamayan bütün arkadaşlarıma Allah yardım etsin. bizde en kısa zamanda bu dertten kurtulmayı nasip etsin inşallaaaaaahhhhhh... amin.. :)

tabiki tatlım burda herkes yatak odasını acıyor özelim demiyor yardım etmek için. doktorlarda bi yere kadar. biz zaten bilgisizlikten bu hale geldik değimi? vallahi bu siteyi buldugumuz için çok şanslıyız kesinlikle...

aynennn....bana da dua edin korunurken hamiş kaliiiimm

bebişimmmmm madem çocuk istiyon niye korunuyosun ??? sal gitsin

banada dua edin vajiliyken hamile kalim
venusten yafyuummm naber kıs ben senin yaşını merak ettim ve kaç yıllık evliyken kurtuldun vajidenn

sakın ha vajiliyken hamile falan kalayım deme yawrummm....ben 2009 eylülde evlendim 5 aylık evliyken baktıkki olmuyor her yolu denedik yapamadık doktora gitmeye karar verdik onu bunu araştırdık sonra bi doktor bulduk 2, seansta parmak egzersizi verdi kadın bana parmak deyince ben zaten orda kaldım günlerce düşündüm taşındım kaşındım ağladım zırladım o parmak oraya girermi ben sapıkmıyım prmak egzersizine başladım zar zor burayı buldum buradaki yenen arkadaşlar sağolsun çok yardımcı oldular..yani şubatta başlayıp mayısta bitirdim maddi açıdan batmış durumdaydık o yüzden randevulara düzenli gidemedik birazda onun etkisi var normalde düzenli bi şekilde yapsaydım 15 günü geçmezdi yenmem....yendikten sonrada çok aralar verdik tabi ama bi kere olunca devamı geliyor...zorlanıyorsun ama oluyo herşeyi aşıyosun zamanla....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmm nufus patlaması olacak... bu yıl:)) çevremdeki herkes hamiş. bi ben kaldım :))) hayırlısı tabi şaka bi tarafa da.

kıss dur hemen tebrik etme inşallah öyledir ama daha tahlil yaptırmadım :))

ettim bileeeee :) bence hamilesin. çünkü o 2.çizgi hamilelikte salgılanan bir hormonu gösteriyo. demekki sende de o hormondan vaaaarrr
tabi kan testi kesin sonuç gösteriyor, hadi koş git test yaptırmaya. ben çok sabırsız bi insanım. ben olsam 1 dk duramam valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…