- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.061
ettim bileeeee :) bence hamilesin. çünkü o 2.çizgi hamilelikte salgılanan bir hormonu gösteriyo. demekki sende de o hormondan vaaaarrr
tabi kan testi kesin sonuç gösteriyor, hadi koş git test yaptırmaya. ben çok sabırsız bi insanım. ben olsam 1 dk duramam valla :)
Pando iyiyim bende canımmm dahada iyi olucaz allahın izniyle inşallahhh.....
Venusten bende 2009 ekimde evlendimmm çalışan vajililer için egzersizler gerçekten zor işten gell zaten yorgunsun bide egzersiz yap iş kötü geçmişseee zaten hiç yapma zor yani çalışanlar için biz evde gö..müzü büyütüozadaa egz yapmak zor geliooo
Neyseee hepiömiz kurtulucaz allahın izniyleeee.......
Kim sigara içio kızzzzz sigara koktuuuuuu vallaaa
bu hafta yumurtlama haftam 2 gün biçok kez :)) yaptık pazara kadar daha devam bakalım kısmet hayırlısı:))
Pando iyiyim bende canımmm dahada iyi olucaz allahın izniyle inşallahhh.....
Venusten bende 2009 ekimde evlendimmm çalışan vajililer için egzersizler gerçekten zor işten gell zaten yorgunsun bide egzersiz yap iş kötü geçmişseee zaten hiç yapma zor yani çalışanlar için biz evde gö..müzü büyütüozadaa egz yapmak zor geliooo
Neyseee hepiömiz kurtulucaz allahın izniyleeee.......
Kim sigara içio kızzzzz sigara koktuuuuuu vallaaa
valla ben kullanmıyorum :)) hayırdır sende yen bırakanlardanmısın burada venüscüm içmiyosun dimi hatırlatmak gibi olmasın ama :)))
çok çok deneyin de yumurtacık boşa gitmesinhayırlısı canım yaa..
10 gün bıraktım sonra başladım yine eşim 14 şubatta bırakalım dedi bekliyoruz bakalımdur yakayım koku boşa gitmesin
kıslaarr şimdi rastladım flas tv de ilişkiye girememeden bahsediyor
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama olmazkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Uykudannn kalkıp gözlerimi açar açmaz buraya geldim için hala yatağım bile toplanmamışşşşş kim toplıcak ben ev süpürülüp toz alınıp paspaslanacak kim yapacam gene bennnnnn kovunn beni gidemdeee gelem barriiii.....
saol canım bilgiler için.sabah ilk idrarla yaptım..evde başka testte yok tekrarlayamadım..adetim düzensiz yani tam bilemiyorum buaralar olmam gerekiyor.dediğin gibi bikaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmak en mantıklısı heralde.
nazlıcım hosgeldin tatlım nasılsın yegenim nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?