Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:))))))) aynı ben sabırsız nedense vajiye gelince cok sabırlı oluyoz ama 3.5 yıl gibi:)))

Pando iyiyim bende canımmm dahada iyi olucaz allahın izniyle inşallahhh.....
Venusten bende 2009 ekimde evlendimmm çalışan vajililer için egzersizler gerçekten zor işten gell zaten yorgunsun bide egzersiz yap iş kötü geçmişseee zaten hiç yapma zor yani çalışanlar için biz evde gö..müzü büyütüozadaa egz yapmak zor geliooo
Neyseee hepiömiz kurtulucaz allahın izniyleeee.......
Kim sigara içio kızzzzz sigara koktuuuuuu vallaaa

valla ben kullanmıyorum :)) hayırdır sende yen bırakanlardanmısın burada venüscüm içmiyosun dimi hatırlatmak gibi olmasın ama :)))

ooooy oy, o egzersiz işi bana ölüm geliyo. bende kocişle deniyorum.. bide ben çalışmıyorum yaa dediğin gibi yaılıp yatıyorum bütün gün ama egzersiz adına tık yok :)
yencez tabi canım Allahın izniyle hepimiz kurtulcaz bu dertten. Rabbim başka dert vermesin..

Heeee sizden geldi demek kokuuu yok ben içmiom Kıslar vajili olupta gübü geçen kıslar allah bilir ama umutlanmayın ben şimdiye kadar hep 20. Günde regl olurdum en geç muhakak geçen aymı ne 25. 26. Güne kadar uzadı umutlandımm umudum fossss çıktı oldummm herhalde sıkıntı yapıoz ya bu işi ondannn oluooo:78::78::78::78:

Uykudannn kalkıp gözlerimi açar açmaz buraya geldim için hala yatağım bile toplanmamışşşşş kim toplıcak ben ev süpürülüp toz alınıp paspaslanacak kim yapacam gene bennnnnn kovunn beni gidemdeee gelem barriiii.....

anacım evdesiniz yavaş yavaş başlasanız biter akşama ya ben ne yapayım koştur koştur bu hafta sonu evde yokuz kocişle romantizmin dibine vurucaz gezmeye gidicez sevgülüler gününü şettirecez haftaya misafirim var sonraki hafta yine aynı nasıl yetiştiricem ben bu işleriiiii offf offff

canım bende bugunlerde olmam gerekıyo du dun de mıdem cok bulandı hemde en sevdıgım parfum den test yaptım tek cızgı cıktı adet te olmadım hadı hayırlısı nufus patlasın ıstıyorum ama olmuyo yaaaaaaaaaaaaa

Yaseminimm bende şimdi emin olmadan umutlandırmak istemem ama bendede 2. çizgi silikti..Pandoonun dediği gibi hamilelikte bir hormon var sanırım,onun seviyesi yükselince çizgi gittikçe belirginleşiyor diye biliyorum..Ben silik çizgi çıktıktan 2 gün sonra tekrar sağlık ocağında test yaptırdım o seviye yükselmiş heraldeki 2.çizgi daha netti...Ama kesin emin olmak için kan testide yaptırabilirsin...Hakkında hayırlısı olsun,canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…