- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.081
Yaseminimm bende şimdi emin olmadan umutlandırmak istemem ama bendede 2. çizgi silikti..Pandoonun dediği gibi hamilelikte bir hormon var sanırım,onun seviyesi yükselince çizgi gittikçe belirginleşiyor diye biliyorum..Ben silik çizgi çıktıktan 2 gün sonra tekrar sağlık ocağında test yaptırdım o seviye yükselmiş heraldeki 2.çizgi daha netti...Ama kesin emin olmak için kan testide yaptırabilirsin...Hakkında hayırlısı olsun,canım..
saol canım az önce eşimle konuştum çok umutlanma ama istersen çık bi kan testi yaptır dedi.bende birazdan çıkmayı düşünüyorum:)inşallah hayırlı haberler veririm bende:))) seninde bebişin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
saol canım az önce eşimle konuştum çok umutlanma ama istersen çık bi kan testi yaptır dedi.bende birazdan çıkmayı düşünüyorum:)inşallah hayırlı haberler veririm bende:))) seninde bebişin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
kısss ranaaa sen neden hep geç gelion buraya bakimmmmmm kaçta kalkıon sennnnnn uykudannn hıhh söle bakimmm senden bi haber beklemiorum dün dışarı çıktıkkk yorgunuz deneme yapmıcaz demiştinnn
canlarımmmmmmmmmmmmmm oldu oldu oldu bu sefer oldu çok mutluyum çok sevinçliyim hiç acımıyo hiç bişe anlamadımmmmmm oldu bitanelerimmmmmmm yaptım inanamadım 50 kez sordum eşime oldumu oldumu oldumu dieeeee çok mutluyum sizin sayenizde olduu bana verdiğiniz cesaret sayesende oldu bilinçlenmem sayesinde oldu hepinize çokk teşekkürediyorummm
canlarımmmmmmmmmmmmmm oldu oldu oldu bu sefer oldu çok mutluyum çok sevinçliyim hiç acımıyo hiç bişe anlamadımmmmmm oldu bitanelerimmmmmmm yaptım inanamadım 50 kez sordum eşime oldumu oldumu oldumu dieeeee çok mutluyum sizin sayenizde olduu bana verdiğiniz cesaret sayesende oldu bilinçlenmem sayesinde oldu hepinize çokk teşekkürediyorummm
heyyy beni kaale alın kıslarrr oldu diyorum başardım diyorum rüya değil gerçekkk kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Tebrik ederim,canıııııııııım... Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka dert vermesin inşallah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...Bir kişi daha kurtuldu yupiiiiii.... :92::92::92:
heyyy beni kaale alın kıslarrr oldu diyorum başardım diyorum rüya değil gerçekkk kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım söylemeye utanıyorum ama başlamadım..
hep erteliyorum.
emla aldım gleit gelen de aldım ama duruyolar çekmecede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?