Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol canım az önce eşimle konuştum çok umutlanma ama istersen çık bi kan testi yaptır dedi.bende birazdan çıkmayı düşünüyorum:)inşallah hayırlı haberler veririm bende:))) seninde bebişin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabuk yaptırda gel kan testiniii çatlatma biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bekliozzz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sonra hemen bize de haber ver :) ay bide emin olmadan temizlik yapıp ağır falan kaldırma bence. bide bebiş varsa, Allah korusun ağır kaldırmak iyi olmayabilir. hadi cevap bekliyoruz, hayırlısı inşallah :)

kısss ranaaa sen neden hep geç gelion buraya bakimmmmmm kaçta kalkıon sennnnnn uykudannn hıhh söle bakimmm senden bi haber beklemiorum dün dışarı çıktıkkk yorgunuz deneme yapmıcaz demiştinnn

canlarımmmmmmmmmmmmmm oldu oldu oldu bu sefer oldu çok mutluyum çok sevinçliyim hiç acımıyo hiç bişe anlamadımmmmmm oldu bitanelerimmmmmmm yaptım inanamadım 50 kez sordum eşime oldumu oldumu oldumu dieeeee çok mutluyum sizin sayenizde olduu bana verdiğiniz cesaret sayesende oldu bilinçlenmem sayesinde oldu hepinize çokk teşekkürediyorummm

Amiiiin,canım...çok sağol..Evet eşinde haklı ama insan elde olmadan heyecanlanıyor,çok iyi anlayabiliyorum seni..ayy çatlarız meraktan,sonucu alır almaz bizi haberdar et..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin,canım..

kısss ranaaa sen neden hep geç gelion buraya bakimmmmmm kaçta kalkıon sennnnnn uykudannn hıhh söle bakimmm senden bi haber beklemiorum dün dışarı çıktıkkk yorgunuz deneme yapmıcaz demiştinnn

şu temizlik mevzusu varya tatlım onu halledeyim dedim.kociş yapma temizlik aparat sok diyo en azından tuvalet banyo temizledim bende kokacam yoksa Allahın izniyle bir halletseydim şu illeti köşe bucak bri temzileyecektim evimip... boyutunda aparatla çalıştım dün baya bugünde çalışcam dü
n deneyemedik bugün deneyecez inşallah.çoooooooookkkkkkkkkkkkk sıkıldddddııııııııııııımmmmmmm artık bu illetten bir an önce olup bitsede birkaç ay sonra bende çubuk derdine düşsem

valla bekliyodum bu lacivert kocayı bulduğu gün yapacak diyeee.ayyyyyyyyyyyyy canım ya çok şükür sende kurtuldun hadi hayırlısı ile

canım tebrik ederim GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ ..............:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: ALLAH MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN

heyyy beni kaale alın kıslarrr oldu diyorum başardım diyorum rüya değil gerçekkk kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Tebrik ederim,canıııııııııım...Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka dert vermesin inşallah..Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...Bir kişi daha kurtuldu yupiiiiii....:92::92::92:

kızlarrr kesinle herşey cesaret ve başaracağını hissetmekte saklı biz eşim gelince gittik medikalden ultrason jeli aldık gece ne aparat ne mum... sürdük jeli bişey anlamadım ben ne acı nede başka bişey oldu dedi bu sefer hepsini alabildinn ama dedim alsam acırdı olmamıştır bende ne acı nede kan hiç bişey olmadı halaaa inanamıyorum yaaaaaa şaka gibi rüya gibi... hepinize tavsiye ediyorum ultrason jeli 4 tl bitirdik işi allahım hepine yardımcı olsun inşallah.. çok heyecanlıyım kelimelerimi bile seçemiyorum nasıl anlatsam ne yazsam bilemiyorum çok mutluyum ya çokkkk

oy oy oy bugünün taze gelini de geldi tebrikler canım dün gece olucağı belliydi zaten gözün aydın çok sevindim.Allah başka dert vermesin inşallah bundan sonra şimdi tadını çıkar bu günlerinin darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah

heyyy beni kaale alın kıslarrr oldu diyorum başardım diyorum rüya değil gerçekkk kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canıııııımmmmmmmmmmm burdayıııızzzzzzzz başarını canı gönülden kutluyoruuuummmmm.Allahım başka sıkıntı vermesin.bundan sonrası çokdaha güzel olsun.4 kere 5 kere ne kadar istiyotsan işte okadar olsun. g noktasınıda bulasın tez zamndaaaaa

teşekkürederim sayenizde canımmmmm iyi ki buldum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım söylemeye utanıyorum ama başlamadım..
hep erteliyorum.
emla aldım gleit gelen de aldım ama duruyolar çekmecede..

canım hiç vakit kaybetme oooooo böyle düşünerek nereye kadar düşünerek olsaydı hepimiz alim olurduk hadi azmet bugün başal inan bana ilk deneyeceğim zaman hayattta yapamam ben sapıkmıyım dedim zorlana yaptım hatta yaptıktan sonra kendimden bile utandım eşime bile diyemedim ama sonra eşime anlatınca normal karşıladı banada yaptıkça normal geldi bir sen değilsin anlayacağın bence çoğumuz böyleydik hadi canım hemen başla ve gelişmeleri anlat...

bu sizinde başarınız siz cesaretlendirdiniz beni siz aydınlattınız üzerinide birazda jel benimde başarım oldu bana yazan beni tebrik eden beni kutlayan bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkürler ediyorummm darısı yapamayan bütün arkadaşlarımın başınaaa..kıslar hemen bi medikale koşun ve şu jeli alın nakın ben yaptıysam herkes yaparrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…