Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bravooooooooooooooooo

darısı başımıza inşallahhhhhhhhhh nasıl yendin gece ne oldu ayrıntılı anlatırmısın lacivert

ranacım senle ben sona yklaştık ama sona yaklaştımız halde p...s alamamk bizi çıldırtıooo p....s boyutunda apartlar alıoruz ama p...s alamıoruzzz işte bu beni çıldırtıooooo yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıktım dedirtioooooooooooooooooooooooo delircemmmmmmmmmmmmmmmm

bende p...s boyutunda aparatlar devam edecemmmm bugünnn:78::78::78:

offffffffff canım offffffffffff çıldırmamak elde değil yemin ederim dün çalıştığım aparatı eşime gösterdim p... den bile kalın bu dediiii yaaaaa.Allahım sona geldim sabrım sınanıyor heralde dayanma gücü ver ne olursun YaRabbimmmmmm

canım bende sizin gibiyim herşeyi sokuyorum p....s te tık yok:84:

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84:

kayananamlar bana kalamaya gelio kim bilir kaç gün kalacaklar aparat işinide yapamıcamm zaten gelirse herşey üst üste gelirrr yaaaaaa offffffffffffffffffffff bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bravooooooooooooooooo

darısı başımıza inşallahhhhhhhhhh nasıl yendin gece ne oldu ayrıntılı anlatırmısın lacivert

cnm gidip aldık ultrason jeli sürdük bana birazda eşime gerisi zaten çorap söküğü gibi geldi ne acı ne bişey hiç bişey hissetmedim eşim oldu deyincede şok geçirdim şimdi biraz ağrım var ama olsun artık hiç umurumda değillll

bir bu eksikti tatlım Allah yardımcın olsun.ama işin ucunu bırakma odanda yapmaya çalış gecelri.hatta p... egzersizi yap bakarsın o daha iyi gelir:44::44:

canlarım sakin olun ya burda olmakla ne kadar şanslı olduğunuzun farkında değilmisiniz emin olun eninde sonunda başarıcaksınız zaten ne kaldı ki.bakın her başaran acımadığını söylüyo kimse inanamıyo başardığına çünkü hiç de beklediğimiz gibi bişey değilmiş.yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz artık arada engeller çıkabilir ama olsun herşey gelip geçici ama başardıktan sonraki mutluluğunuz rahatlığınız kalıcı.pe..sten korkuyorsanız bakmayın pe..se ya da kırmızıdan korkuyorsanız bende gelmedi mesela herkesde gelmeyebiliyor neyden korkuyosanız onu yoketmeye yada beyninizden atmaya çalışın çünkü siz başarmış sayılırsınız artık egsersizlik bi işiniz kalmamış bence.

Sonuca yaklaşmış olan arkadaşlar sakin olun,karamsarlık hiç yakışıyor mu...? olacağını sizde biliyorsunuz ama neden bu kadar umutsuzsunuz..Daha vajiye dokunamayan,sizin aşamalarınıza gelmeye can atan birçok arkadaşımız var..Nerelerden nerelere geldiniz bir düşünün,bu duruma kadar gelebileceğiniz aklınıza gelir miydi hiç? Durun biraz relax olun yaa...Bu iş eninde sonunda olacak ama biraz sabır ve cesaret,lütfen...

canım çok tebrik ederim ay haydi halaya

haklısın nazlıcım daha dün gibi hatırlıyorum sana hangi deliğe sokucam diye sorduğumudurum o kadar vahimken nerden nereye geldim.zaten bitek ümidimiz var onu da kaybetmemeye çalışalım lütfen

heyyy beni kaale alın kıslarrr oldu diyorum başardım diyorum rüya değil gerçekkk kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayyyyyyyy tebrik ederimmmmmmm bebişimmmmmmm okudum ilk yazdığını anlamadımki oldu dedin ama denememi ne anlamadım şaşırdımmmmmm çok sevindimmmmmm tebrik ederimmmm bebişimmmmmm

haklısın nazlıcım daha dün gibi hatırlıyorum sana hangi deliğe sokucam diye sorduğumudurum o kadar vahimken nerden nereye geldim.zaten bitek ümidimiz var onu da kaybetmemeye çalışalım lütfen

doğru söylüyorsunUZ canLARIM KIZLAR HADİ TOPARLANALIM KENDİMİZE GELELİM VAJİ NEKİ YA SALLA GİTSİN KİMKİ O KORKMUYORUM ONDAN SİLİN GÖZ YAŞLARINIZI HADİ BİR BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…