- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.101
canım MUTLULUKTAN DELİ GİBİ HALAY ÇEKİYORUZ GÖRMÜYORMUSUNNNNNNNNNNNNN...................
oyyyyy Allahım oyyyy şu milletteki cesaret bende niye yok YaRabbim p...boyutunu bile alıyo bu salak vajim p... gelince niye böle oyyyyyyy
ranacım senle ben sona yklaştık ama sona yaklaştımız halde p...s alamamk bizi çıldırtıooo p....s boyutunda apartlar alıoruz ama p...s alamıoruzzz işte bu beni çıldırtıooooo yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıktım dedirtioooooooooooooooooooooooo delircemmmmmmmmmmmmmmmm
bende p...s boyutunda aparatlar devam edecemmmm bugünnn:78::78::78:
ranacım senle ben sona yklaştık ama sona yaklaştımız halde p...s alamamk bizi çıldırtıooo p....s boyutunda apartlar alıoruz ama p...s alamıoruzzz işte bu beni çıldırtıooooo yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıktım dedirtioooooooooooooooooooooooo delircemmmmmmmmmmmmmmmm
bende p...s boyutunda aparatlar devam edecemmmm bugünnn:78::78::78:
offffffffff canım offffffffffff çıldırmamak elde değil yemin ederim dün çalıştığım aparatı eşime gösterdim p... Den bile kalın bu dediiii yaaaaa.allahım sona geldim sabrım sınanıyor heralde dayanma gücü ver ne olursun yarabbimmmmmm
canım bende sizin gibiyim herşeyi sokuyorum p....s te tık yok:84:
tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bravooooooooooooooooo
darısı başımıza inşallahhhhhhhhhh nasıl yendin gece ne oldu ayrıntılı anlatırmısın lacivert
kayananamlar bana kalamaya gelio kim bilir kaç gün kalacaklar aparat işinide yapamıcamm zaten gelirse herşey üst üste gelirrr yaaaaaa offffffffffffffffffffff bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlarrr kesinle herşey cesaret ve başaracağını hissetmekte saklı biz eşim gelince gittik medikalden ultrason jeli aldık gece ne aparat ne mum... sürdük jeli bişey anlamadım ben ne acı nede başka bişey oldu dedi bu sefer hepsini alabildinn ama dedim alsam acırdı olmamıştır bende ne acı nede kan hiç bişey olmadı halaaa inanamıyorum yaaaaaa şaka gibi rüya gibi... hepinize tavsiye ediyorum ultrason jeli 4 tl bitirdik işi allahım hepine yardımcı olsun inşallah.. çok heyecanlıyım kelimelerimi bile seçemiyorum nasıl anlatsam ne yazsam bilemiyorum çok mutluyum ya çokkkk
olacak elbet bizimkide ondan önce kafayı sıyırmaktan korkuyorumm artıkkkk
Sonuca yaklaşmış olan arkadaşlar sakin olun,karamsarlık hiç yakışıyor mu...? olacağını sizde biliyorsunuz ama neden bu kadar umutsuzsunuz..Daha vajiye dokunamayan,sizin aşamalarınıza gelmeye can atan birçok arkadaşımız var..Nerelerden nerelere geldiniz bir düşünün,bu duruma kadar gelebileceğiniz aklınıza gelir miydi hiç? Durun biraz relax olun yaa...Bu iş eninde sonunda olacak ama biraz sabır ve cesaret,lütfen...
heyyy beni kaale alın kıslarrr oldu diyorum başardım diyorum rüya değil gerçekkk kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
haklısın nazlıcım daha dün gibi hatırlıyorum sana hangi deliğe sokucam diye sorduğumudurum o kadar vahimken nerden nereye geldim.zaten bitek ümidimiz var onu da kaybetmemeye çalışalım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?