- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.121
canlarımmmmmmmmmmmmmm oldu oldu oldu bu sefer oldu çok mutluyum çok sevinçliyim hiç acımıyo hiç bişe anlamadımmmmmm oldu bitanelerimmmmmmm yaptım inanamadım 50 kez sordum eşime oldumu oldumu oldumu dieeeee çok mutluyum sizin sayenizde olduu bana verdiğiniz cesaret sayesende oldu bilinçlenmem sayesinde oldu hepinize çokk teşekkürediyorummm
haklısın nazlıcım daha dün gibi hatırlıyorum sana hangi deliğe sokucam diye sorduğumudurum o kadar vahimken nerden nereye geldim.zaten bitek ümidimiz var onu da kaybetmemeye çalışalım lütfen
üzülmmek ede değil başarmış arkadaşlar bizleri yanlış anlamadığınızı biliyorum BİZİ EN İYİ SİZ ANLARSINIZ NE OLUR DUA
canlarım sakin olun ya burda olmakla ne kadar şanslı olduğunuzun farkında değilmisiniz emin olun eninde sonunda başarıcaksınız zaten ne kaldı ki.bakın her başaran acımadığını söylüyo kimse inanamıyo başardığına çünkü hiç de beklediğimiz gibi bişey değilmiş.yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz artık arada engeller çıkabilir ama olsun herşey gelip geçici ama başardıktan sonraki mutluluğunuz rahatlığınız kalıcı.pe..sten korkuyorsanız bakmayın pe..se ya da kırmızıdan korkuyorsanız bende gelmedi mesela herkesde gelmeyebiliyor neyden korkuyosanız onu yoketmeye yada beyninizden atmaya çalışın çünkü siz başarmış sayılırsınız artık egsersizlik bi işiniz kalmamış bence.
Sonuca yaklaşmış olan arkadaşlar sakin olun,karamsarlık hiç yakışıyor mu...? olacağını sizde biliyorsunuz ama neden bu kadar umutsuzsunuz..Daha vajiye dokunamayan,sizin aşamalarınıza gelmeye can atan birçok arkadaşımız var..Nerelerden nerelere geldiniz bir düşünün,bu duruma kadar gelebileceğiniz aklınıza gelir miydi hiç? Durun biraz relax olun yaa...Bu iş eninde sonunda olacak ama biraz sabır ve cesaret,lütfen...
doğru söylüyorsunUZ canLARIM KIZLAR HADİ TOPARLANALIM KENDİMİZE GELELİM VAJİ NEKİ YA SALLA GİTSİN KİMKİ O KORKMUYORUM ONDANSİLİN GÖZ YAŞLARINIZI HADİ BİR BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
cnm gidip aldık ultrason jeli sürdük bana birazda eşime gerisi zaten çorap söküğü gibi geldi ne acı ne bişey hiç bişey hissetmedim eşim oldu deyincede şok geçirdim şimdi biraz ağrım var ama olsun artık hiç umurumda değillll
venüscüm egzersiz yapanları sormuşsun be annemdeyım pek giremiyrm durum bildireyim bi gelişme yok malesef egzersizde zaten başarılı değilim sadece tek parmak tek boğum burdada gecelerı denedım kayganlastırıcı fln olmadan yinede azda olsa giriyor kasılmada azadı sanırım bakalım evime gidince denemeler devam durum bundan ibaret bilgilerine arz....
Aynen canım benim..Bende aynıydım,serçe parmağa cesaret edemedimde,kulak çubuğunu denedim ve bacaklarım zangır zangır titriyordu..aldığımda inanamadığım için heralde deli gibi ağlamıştım..Onun için hepimiz o ilk aşamaları aklına getirse daha rahatlamış oluruz ve bunu yapacağmıza olan inancımız dahada artar..
Bişeyi çok söylersen,o şeye olan inancın artar ve bu inanç bir müddet sonra eyleme dönüşür..yani başaracağım deyin arkadaşlar bir müddet sonra buna sizde inanacak ve başaracaksınız Allahın izniyle...
haklısınız tamam ama daha ne yapmam gerektiğini bilmiyorum inanın.en son artık aparatıda ekledim egzersize p...boyutu diyorum ben ama eşie gösterdim p... den büyük bu dedi.ne yani anlayamadığım ne yaşıyorum herşeyi birebir ağrı yok bişe yok ama eşimle birlikte olmaya gelince ilk zamanlardaki gibi tepki veriyorum yalvarıyorum yapma diye yaaaa.bıktım bu psikolojiden.aklıma geliyor bazen bunu yapmak nasip olmayacakmı bana diye.bukadar karamsar konuşmak istemezdim kimseyi üzmek değil niyetim yada kötü anlamda etkilemk değil ama şiştim artık yaaaaa.gerçekten bıktımhatta sölemediğim bişe varki oda bende egzesizlere başlamadan önce tıplkı yenen arkadaşların dediği şeyi yaşadım oldu yani.bende inanmadım olduğuna eşim defalarca aoldu dedi ama hem inanmadım hemde öle korkmuştum ki o an hiçbir acı hi,ssetmeme rağmen birdaha tekrarını yaşayamadım.ben bütün bunları bile bile vede egzersizlerin artık son haddindeyken ve yapacak egzersiz türü kalmamışken bu halde olmama çok felaket üzülüyorumm
haklısınız tamam ama daha ne yapmam gerektiğini bilmiyorum inanın.en son artık aparatıda ekledim egzersize p...boyutu diyorum ben ama eşie gösterdim p... den büyük bu dedi.ne yani anlayamadığım ne yaşıyorum herşeyi birebir ağrı yok bişe yok ama eşimle birlikte olmaya gelince ilk zamanlardaki gibi tepki veriyorum yalvarıyorum yapma diye yaaaa.bıktım bu psikolojiden.aklıma geliyor bazen bunu yapmak nasip olmayacakmı bana diye.bukadar karamsar konuşmak istemezdim kimseyi üzmek değil niyetim yada kötü anlamda etkilemk değil ama şiştim artık yaaaaa.gerçekten bıktımhatta sölemediğim bişe varki oda bende egzesizlere başlamadan önce tıplkı yenen arkadaşların dediği şeyi yaşadım oldu yani.bende inanmadım olduğuna eşim defalarca aoldu dedi ama hem inanmadım hemde öle korkmuştum ki o an hiçbir acı hi,ssetmeme rağmen birdaha tekrarını yaşayamadım.ben bütün bunları bile bile vede egzersizlerin artık son haddindeyken ve yapacak egzersiz türü kalmamışken bu halde olmama çok felaket üzülüyorumm
cnm gidip aldık ultrason jeli sürdük bana birazda eşime gerisi zaten çorap söküğü gibi geldi ne acı ne bişey hiç bişey hissetmedim eşim oldu deyincede şok geçirdim şimdi biraz ağrım var ama olsun artık hiç umurumda değillll
oyyyyy Allahım oyyyy şu milletteki cesaret bende niye yok YaRabbim p...boyutunu bile alıyo bu salak vajim p... gelince niye böle oyyyyyyy
canım üzülme kendini yıpratma zamanı gelince olacak sen bile anlamayacksın...p...s denemesini şimdiye kadar hangi pozisyonlarda yapmıştın ??? kafa yorup sana uygun bi pozisyon bulmak lazım bebişim...
Peki canım,seni korkutan ne?Herkesin farklı bir korkusu oluyor mesela kimi kırmızıdan,kimi acı olacak düşüncesinden korkuyor..seninki ne?:26:
canım en iyisi yatak ucunda olmuştu p...yarıdan fazlası geçmiş o dar alanı açmış çok az bir kısım kalmıştı ki sonunu getirememiştim malesef.o pozisyon iyi ama ben neden bukadar p... karşısında çarsiz kalıyorum onu nasıl yenecem onu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?