Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yavru kuşum p.... bakma sende apartamış gibi tut ve bitir işi bu kadar kolay inanki...

tatlım onuda deneim eşim sırtüstü yatarken ben arkamı dönüp kendim almaya açlıştım.ondada tam dar yeri geçiyor açıldığını hissedince birazda gerilme oluyor tabi ondan sonrasını ben yapamıyorum ilerletemiyorum yani eşimede izin vermiyorum dolayısıyla olmuyor

canım ya iki parmağını aldım sonuna kadar sonra başka p.. boyutu değilde biraz küçüğü onuda yaptırdım aslında kendiside öle diyor sen bana güvenmiyorsun birden yapacağımı sanıyosun diyor ve buna bozuluyor tabi.ben hayvanmıyım seni incitmek istermiyim canını yakarmıyım diyor ama gelde o an beynime anlat bunu.bugün ben yine o gelinceye kadar aparatla çalışcam sonra eşime vercem aparatı ona yaptıracam bakalım rahatlayan kadar deniycem onla bide bunu deniyim artık .[/QUOTE]

bence en mantıklısı bu çünkü bende p...s deyince hemen ürküyodum sanki dişleri var yicek vajimi psikolojik olarak bence sendede aynı şey var eşin aparatla yapınca olacak bence hatta sen gözlerini bağla hiç bişey görme fantazi olur hem

kizlar belki su anda haddime dusmez bunlari soylemek ama cok streslisiniz su anda.ha oldu ha olacak diye beyninizi cok yoruyorsunuz.sizler su anda aslinda hazirsiniz iliskiye bence ama beyninizle ugrasiyorsunuz sadece.bakin gorun hic ummadiginiz bir anda olacak.ama nolursunuz bu kadar stres yapmayin bakin benim gibi hala bir seyleri sokmayi deneyen bir suru arkadasi akliniza getirin.siz neleri astiniz bunu da asacaksiniz allahin izniyle insallah.sabir sabirrrr.

canim varya sanki icimizi okuyorsun.dusunduklerimi o kadar guzel anlatmissin ki.basaranlara o kadar cok seviniyorum ki oyle moral oluyorlarki bana bak biri daha yapti oluyormus demekki diyorum kendi kendime.ama bir yandan da icimi oyle bir burukluk kapliyor.duygularim o cok karman karisik.bazen diyorum bende yasayabilecekmiyim bu anlari.bazen de diyorum bana nasip olmayacak heralde.basaripta bizi birakmayan arkadaslar hepinizden allah raagzi olsun.iyiki varsiniz

bilmiyorum tatlım bütün düşündüklerim o sırada oluyor tam ne düşündüğümü hatırlayamıyorum.içimden hep bir ses olamaz yapamzsın bunu diyor sanki offfffffff

Venüstenin dediği gibi eşli aparat yapabilirsin bence...birde p...denemesinde değilde egzersiz yaparken zevk almak için kilitorisi uyar ve kendini zevke odaklamaya çalış...birde egzersiz yaparken içinden hep ama hep ben bu işi başaracağım,yapacağım,eşimi ve kendimi mutlu edeceğim de..ben bunu çok yaptım.P... denemesindede örneğin en çok hangi bölgeden zevk alıyorsan,eşin o bölgeyi uyarmaya çalışsınki kafan dağılsın,vajiyi düşünmezsin belki..

[bence en mantıklısı bu çünkü bende p...s deyince hemen ürküyodum sanki dişleri var yicek vajimi psikolojik olarak bence sendede aynı şey var eşin aparatla yapınca olacak bence hatta sen gözlerini bağla hiç bişey görme fantazi olur hem [/QUOTE]

canım peki sendemi benim egzerszi aşamalrım gibi hepsini denedin ve ona rağmen p... korkun vardı?hangi aşamadan sonra olmuştu seninki.

kişisel gelişim kitapları okuyun çok yararı oluyor kendinizi böyle dünyanın en güçlü insanı görüyorsunuz akşam unutmassam ordan bişeyler döktürürüm sayfaya

peki canım tamam öle yapayım.

ranayla bizim sorunumuz galiba şu p...s boyutunda herşeyi alablioz iş p..s almaya gelince o kötü günler ilk zamankii günler aklımıza gelior daha p...s dokunur dokunmaz benim aklıma eskiden o ilk zamanlar ne olur yapma yapamıcam korkuorummm die ağladığım titredim o kötü günler gelior aklıma aynısını yasıcam diee p..s girdiğini rahatlıkça girdiğini hissetsem bile hemen eski günler aklıma gelip geri çekiliorummm çünkü gerçekten ben çok kötüü günler geçirdim eminim sizde. ağlamadım krize girmedim gün yoktu benim korkumun p...s deilde sadece yasadıklarım oldunu düşünüorumm....

canım peki sendemi benim egzerszi aşamalrım gibi hepsini denedin ve ona rağmen p... korkun vardı?hangi aşamadan sonra olmuştu seninki.[/QUOTE]

evet canım her şeyi kolaylıkla yapıyodum mumu denememiştim onu kazadan sonra denedim..sen benden çok çok daha ileridesin çünkü benim p...sden çok kırmızı korkum vardı....2 parmak ve eş parmağını her şekilde alıyodum sonuna kadar hemde yatarken otururken çiş yaparmış gibi yapıp eşimin parmağıda maşallah çok kalındır bunları yapıyodum gel gelelim p...se ucu değsin kasım kasım kasılıyodum hemen yarıda bırakıyodum o kadar ilerletmeye çalıştığım halde ilerleyince ödüm patlıyodu hem girdirmeye çalışıyosun hemde girince çıkartmak istiyosun nasıl bir psikolojiyse artık...en son dr bize 2 eş parmağı verdi bunu bir hafta yapın sonra p...se geçin dedi biz doktordan geldik nolduysa artık hadi p...s deneyelim dedik ben o kadar emindimki olmayacağına oooo dedim daha eşli 2 parmak yapcaz olmaz dedim anaaaa bi baktım oldu nasıl yani yaaa dedim inanamadım hatta buradaki kızlara anlattım olmuşmu diye hepsi dedi olmuş tabi nasıl ya dedim 1 hafta şaşkın şebelek dolaştım ortada inanamıyodum bu kadar basit olduğuna kendimi öyle inandırmışımki dünyanın en zor şeyi oraya pe...sokabilmek diye...bizim aslında tek sorunumuz p...sin içimizde olmasını kabul edebilmek kabullenebilmek biz bunu bi türlü kabullenemiyoruz....

bende bi yemege gittim geldim muhabbetin dibine vurmusunuz zor okudum valla:))) lacivertcimi yürekten tebrik ediyorum hoşgeldin aramıza tatlım. kaybolmuş gerçi 2. denemeye gtti sanırım yasemincim hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım seninde :))) ranacım sende bu kadar takma kafana bi kaç gün kendini rahat bırak bak sonra oldugunu göreceksin. bitanem. emla kullansana p... denerken faydası olur. bende p... çok korkuyodum. p... boyutunda aparatı bir kez emlayla bir kezde emlasız aldıktan sonra emlayla 2 kez p... yaptık oldu. sonrasında emlasız denedik ve oldu artık krem kullanmıyorum çok şükür ...

haklısın tatlım herşeyden etkileln ben ondanda etkilendim tabi aslında ordaki sorun acı olmamasına kırmızı gelmemsine rağmen eşimin bir anda yapmasıydı.ben o sırada ne yapıyosun ne yapıyosun diye bağırıyodum ve sonrasında ağldımda zaten yine birden yüklenecek sanıyorum ama o bunu yapmış olmaktan pişman bidaha yapmaz biliyorum ama yer etti birkere kolaysa çıkar at işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…