- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.141
Hoşbulduk canıım...Geçmişi okuyordum,ben gelene kadar baya bir muhabbet olmuş...bu aldığım ilaçlar acayip uyku yapıyor,kalkamıyorum ayol..Ben iyiyim,bebişte iyi çok şükür...Sen nasılsın,tatlım?
yavru kuşum p.... bakma sende apartamış gibi tut ve bitir işi bu kadar kolay inanki...
kizlar belki su anda haddime dusmez bunlari soylemek ama cok streslisiniz su anda.ha oldu ha olacak diye beyninizi cok yoruyorsunuz.sizler su anda aslinda hazirsiniz iliskiye bence ama beyninizle ugrasiyorsunuz sadece.bakin gorun hic ummadiginiz bir anda olacak.ama nolursunuz bu kadar stres yapmayin bakin benim gibi hala bir seyleri sokmayi deneyen bir suru arkadasi akliniza getirin.siz neleri astiniz bunu da asacaksiniz allahin izniyle insallah.sabir sabirrrr.Sonuca yaklaşmış olan arkadaşlar sakin olun,karamsarlık hiç yakışıyor mu...? olacağını sizde biliyorsunuz ama neden bu kadar umutsuzsunuz..Daha vajiye dokunamayan,sizin aşamalarınıza gelmeye can atan birçok arkadaşımız var..Nerelerden nerelere geldiniz bir düşünün,bu duruma kadar gelebileceğiniz aklınıza gelir miydi hiç? Durun biraz relax olun yaa...Bu iş eninde sonunda olacak ama biraz sabır ve cesaret,lütfen...
canım her başaran arkadaşı tebrik ederken nasıl bir buruklukla bu sevinci paylaştığınızı biliyorum şu an yaşadığınız sevinçle karışık mutluluğun tarifi imkansız hemde hiç tanımadığın başka biri adına bu kadar mutlu olmak ve kendi adına bu kadar mutsuz olmak karışık duygulardasınız şu an...ama hepsi geçecek bu günleri gülerek hatırlayacaksınız...ne kadar çok çaba sarfettiğinizi çabaladığınızı görüyoruz ve dualarımız sizlerle ama her şeyin bir vakti saati var demekki hiç beklemediğiniz bir anda olacak yeterki siz kendinizi umutsuzluğa sürüklemeyin pes etmeyin...siz olayın % 99 luk bölümünü çözdünüz zaten sadece % 1 lik bölümü kaldı oda zaten 2 sn lik bi olay...Allahın yardımı ile bunuda aşacaksınız biz size güveniyoruz sizde kendinize güvenin lütfen geç olsun güç olmasın bebişimmmm
bilmiyorum tatlım bütün düşündüklerim o sırada oluyor tam ne düşündüğümü hatırlayamıyorum.içimden hep bir ses olamaz yapamzsın bunu diyor sanki offfffffff
Venüstenin dediği gibi eşli aparat yapabilirsin bence...birde p...denemesinde değilde egzersiz yaparken zevk almak için kilitorisi uyar ve kendini zevke odaklamaya çalış...birde egzersiz yaparken içinden hep ama hep ben bu işi başaracağım,yapacağım,eşimi ve kendimi mutlu edeceğim de..ben bunu çok yaptım.P... denemesindede örneğin en çok hangi bölgeden zevk alıyorsan,eşin o bölgeyi uyarmaya çalışsınki kafan dağılsın,vajiyi düşünmezsin belki..
bi gittim neler olmuş böylee:) tebrik ederim lacivert17...bende sonucu 5 buck 6 gibi alcam bakalım hayırlısı:))
bi gittim neler olmuş böylee:) tebrik ederim lacivert17...bende sonucu 5 buck 6 gibi alcam bakalım hayırlısı:))
olalalala hayırlısı olsun tatlım saglık ocagındamı yaptrıdın canımcm.
canım belki ilk yaptığında yaşadığın psikolojik durumdan korkuyorsun hem şaşkınlık hem telaş hem korku.ama şimdi aynısını yaparsan bence bu sefer mutluluk yaşıycaksın.karamsar olmanız çok normal insan ne yaşadığını kendi bilir ama o da bi çözüm değil malesef.hem acımadığını görmüşsün sen zaten sadece fazla korkmuşsun heralde o yüzden çok etkilenmişsin.hem pe..sten kalın aparatı alman pe..si alman demek zaten senin sorunun alamamak değil bence fazla korkmuşsun öncekinde belki aynı psikolojiyi yaşamaktan korkuyorsun.canım benim herşey aşılıcak sıkmayın canınızı dahabebiş için şafak sayıcaz belki de birlikte
venüscüm hangi kitapları tavsiye edersin kitapların adını yazabilirmisinkişisel gelişim kitapları okuyun çok yararı oluyor kendinizi böyle dünyanın en güçlü insanı görüyorsunuz akşam unutmassam ordan bişeyler döktürürüm sayfaya
aaa nazlıcım gelmiş....nasılsın nazlı yatmaya devam mı geçmiş olsun canım ya dün eski sayfaları okuyunca korktumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?