Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım geçmişi unutmaya çalışın zor da olsa.geleceği düşünün bebişiniz olucağını düşünün anne olucağınızı düşünün güzel şeyleri düşünün.yaptıktan sonra ne kadar mutlu olucağınızı ve eşinizi ne kadar mutlu ediceğinizi düşünün.ben pe..s boyutunda hiçbir aparatı alamadığım halde başardım siz hayli hayli başarırsınız canlarım

anladım cnmcm artık yapmaz merak etme bukadar zaman beklemiş ders olmuştur ona:))) tatlım yavaş yavaş yapcak merak etme sen vallahi bak bende aynı korkuyu yaşıyodum eşim yemin etti valla dedi acırsa bırakcam dedi. bende ok dedim yavaş yavaş ilerledik ve mutlu son. yavaş yavaş ilerleyince zati gözlerini kapat derin nefes al birazda ıkın açılıyor zati 1 sn. tamamı giriyor merak etme. inan bana p.... aparattan daha rahat valla. kayganlasıtırıcıyıda bol sürdünmü hiç bir sorun çıkmıyor. p... sen elinle yerleştir. eşin hiç dokunmasın kafası girince elini çek ıkın nefes alıp ver tatlım. hafif müzik aç. öncesinde ılık duş al. rahatla öle ...bi dene olmazsa olmaz sonra yaparsın illa olcak deme yani..inanki yapabilirsin hiçbişey kalmamış. aparttan daha sevimli bak.

canım peki sendemi benim egzerszi aşamalrım gibi hepsini denedin ve ona rağmen p... korkun vardı?hangi aşamadan sonra olmuştu seninki.

evet canım her şeyi kolaylıkla yapıyodum mumu denememiştim onu kazadan sonra denedim..sen benden çok çok daha ileridesin çünkü benim p...sden çok kırmızı korkum vardı....2 parmak ve eş parmağını her şekilde alıyodum sonuna kadar hemde yatarken otururken çiş yaparmış gibi yapıp eşimin parmağıda maşallah çok kalındır bunları yapıyodum gel gelelim p...se ucu değsin kasım kasım kasılıyodum hemen yarıda bırakıyodum o kadar ilerletmeye çalıştığım halde ilerleyince ödüm patlıyodu hem girdirmeye çalışıyosun hemde girince çıkartmak istiyosun nasıl bir psikolojiyse artık...en son dr bize 2 eş parmağı verdi bunu bir hafta yapın sonra p...se geçin dedi biz doktordan geldik nolduysa artık hadi p...s deneyelim dedik ben o kadar emindimki olmayacağına oooo dedim daha eşli 2 parmak yapcaz olmaz dedim anaaaa bi baktım oldu nasıl yani yaaa dedim inanamadım hatta buradaki kızlara anlattım olmuşmu diye hepsi dedi olmuş tabi nasıl ya dedim 1 hafta şaşkın şebelek dolaştım ortada inanamıyodum bu kadar basit olduğuna kendimi öyle inandırmışımki dünyanın en zor şeyi oraya pe...sokabilmek diye...bizim aslında tek sorunumuz p...sin içimizde olmasını kabul edebilmek kabullenebilmek biz bunu bi türlü kabullenemiyoruz....[/QUOTE]

ohhh be bunu duyduğuma sevindim .kesinlikle tatlım p... içeri girmesin istiyorum onun oraya tamamen girmesini birtürlü kabullenemiyorum.sanırım bu yıllarca kendimizi bu şekilde korumamızdan kaynaklanıyor dünyanın en kötü şeyiydi nede olsa p... girmiş vajili bir kadın olmak bizde son haddine kadar koruduk hatta kendimizden bile.şimdi bunu atlatmaktaki zorluk normal ama bizim tahmmülümüzde bir okadar hassas.hayırlısı canım o halde aparata devam bakarsın benimde o söylediğiniz mucize olur ve bende birden olan olayı yaşarım.tabi bu dileğim hapimiz için inşallah.saol bitanem.

gelelimm kırmızıdan korkanlara herkezden kırmızı gelcek diye birşey yok olayda kırmısı gelmesi deil zatenn kırmısının gelmesi en basit olayy...bundan 4 yada 5 ay önce eşimle denedik ve kırmısı geldii ben geldini anlamadım bileee hala olmıcak mış gibi yatakta sere serpe yatarken eşimin gözleri dolduu...oldu dediii bnede ana bi baktım kan gelioo hemde baya geldii aya kalktım iyice aksın diee ve okadar şaşırdımki bu kan nerden gelio canım acımadıdaa nerden geldii adetimde biteli 2 gün olmustu eşim biraz korktuu canın acıomu dedi bende güldüm yoooo dedimmm...o an komediydi zatenn.. sonra bi kere daha denedik girmiş eşim bana girdi dedi ben inanmadım neyse nasıl olsa oldu gözyle baktım ara verdim ve ben gene aynı duruma vaji durumuna döndüm.... demem okii kırmızı denen şey en kolayıı ben bu kırmızı geldinde kadın doğuma gittimm bana demesinmi hiç birşey olmadı diee yuh dedim kan geldi halada o kanlı bezi saklarım heee ... ve ben o olaydan sonra parmak egz basladım 2 parmak aldım suan p...s büyüklüüğünde aparatta alıom ama psikolojim yıprandı için p...ss konsatre olamıorumm... bana vajii esnek derlerdiii ya neresi esnek derdimm bunu parmak egzersizlerinde aparatlarde çok iyi anladım kolumu soksam girer nerdeysee ama gelde beyne anlat

venüscüm hangi kitapları tavsiye edersin kitapların adını yazabilirmisin

KİTABIN ARKA KAPAK YAZISI

Çaresizlik öğrenilmiştir.
Başarılı olmak da öğrenilebilir.
Sende sandığından fazlası var!
Gelebileceğin en iyi yerde değilsin.
Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır.
Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur.
Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren!
Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık.
Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var.
Her şey seninle başlar!
Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın.
Hayatta ya tozu dumana katarsın,
Ya da tozu dumanı yutarsın.
Seçim senin!

mümin sekman her şey seninle başlar...

Her Şey Seninle Başlar, pek çok okuru tarafından "psikolojik enerji içeceği" olarak tanımlanıyor.

Başarı motivasyonunu kaybetmiş, engeller karşısında kolayca vazgeçen, geçmişte yaşadığı başarısızlıklardan dolayı deneme cesaretini kaybetmiş, yaşam yorgunları için için baş ucu kitabı kabul ediliyor...

aminnn tatlım birde sen bayagıdır apartla egz.yapıyorsun inanki esnemiştir orası bayagı ne oldugunu anlamıyacaksın ilkiyle kıyaslama o yüzden o zaman esnememişti. şimdi esnedi artıkın

Son düzenleme:

tamam canım söylenen herşeyi yapacam .çok saol.inşallah benim durumumda olan herkes bir an önce bundan kurtulur.

canım erkekler çok sabırsız oluyo gerçi bi daha yapıcağını sanmıyorum eşinin ama benimki hep öyle çok tezcanlı ona kalsa vay halime daha çok ben yönlendiriyorum pe..si falan alışana kadar ben tutuyorum sonra ona bırakıyorum yoksa ona kalsa paldır küldür dalıcak olaya.onlar da biran önce olsun istiyolar ama bizler daha hassasız onlara göre.olmassa sen de kendin yönlendir kendin tutarak ilerlettir pe..si belki o zaman korkun azalır kendin ilerleticeksin sonuçta

tatlım süper internetten alabileceğim bir site varmı güvenilir? hemen sipariş vereyim.

ben psikologa gittimdeee doktora geçmişi unutmayı çok istiorum deyip ağlamışştım nasıl unutturucaksa banaa aynen ranaaaaaaaaaaaa kocalardada şuç var hep bizdemi suçççç aaaa önceden çok ani hareketler yaptı kolları tuttu bağlar gibi şimdi yapmıo ama beynimde yer edindi artıkkk

164o ozlemcim ben büyük bölümünü atlattımı düşünüorum zaten aynı sekilde ranada. bizimde bi beklenmedimiz anda olacak inşallahh.... ablam 3 senelik evi 2 yasında kısı var benim gibi problemi olmadı hiç ona egzs söledimm neee dedii hayatta bi parmağımı bile alamam p...s daha kolay bee dedi öle bi an gelioki zevkten dahaa büyük olsun istiosun p....s dedii

yok artık canım yaptığına bin pişman o sandıki bişe olmadığını görürse rahatlar ama öle olmadığını gördü.şimdi sözümden bir adım çıkmıyor garibim.ne desem harfiyen yapıyo.biz bir aparatla deniyelim bakalım karşılklı orda kasmya kesrsem belki p... içinde rahat olurum.saol canım benim ilgin için.

Parmak,p...ten daha zor kemikli bir yapı çünkü ama p... et parçası ve kolayca vajinin şeklini alıp kayıp giriveriyor..Eşime yavaş yavaş ilerle diye söz almıştım,oda öyle yapmıştı...Tabiki yavaş ilerliyeceğim dedi,yani git gel yapa yapa vajiyi esnete esnete,aparatmış gibi ilerledi..

yaklaşık 4 aydır evliyim evliliğimin ilk günlerinde bbenimde sorunlarım oldu aslında ilk gün bekaretim bozuldu fakat tarif edilmez acılar yaşadm bir kaç gün sonra tekrar denedik kaydırıcı falan fakat onun hiç br faydası olmadı eşim sağolsn çok anlayışlıydı fakat bi enara çekilip beklemedi ilişki esnasında benim havaya girmem için elinden geleni yaptı p....s sonuna kadar girmede rahat olamıyorum bende maalesef fakat şu zamana kadar düzenli bir birlikteliğimiz var ilişki sırasında geri çekiyorum bende fakat g bölgesi derlerya elimle biraz oynuyorum eşim sokmaya çalışrken baktım girmiş birde bunu deneyn deri ben çareyi böyle buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…