- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.161
hadi bakalım hayırlısı canım
ranayla bizim sorunumuz galiba şu p...s boyutunda herşeyi alablioz iş p..s almaya gelince o kötü günler ilk zamankii günler aklımıza gelior daha p...s dokunur dokunmaz benim aklıma eskiden o ilk zamanlar ne olur yapma yapamıcam korkuorummm die ağladığım titredim o kötü günler gelior aklıma aynısını yasıcam diee p..s girdiğini rahatlıkça girdiğini hissetsem bile hemen eski günler aklıma gelip geri çekiliorummm çünkü gerçekten ben çok kötüü günler geçirdim eminim sizde. ağlamadım krize girmedim gün yoktu benim korkumun p...s deilde sadece yasadıklarım oldunu düşünüorumm....
haklısın tatlım herşeyden etkileln ben ondanda etkilendim tabi aslında ordaki sorun acı olmamasına kırmızı gelmemsine rağmen eşimin bir anda yapmasıydı.ben o sırada ne yapıyosun ne yapıyosun diye bağırıyodum ve sonrasında ağldımda zaten yine birden yüklenecek sanıyorum ama o bunu yapmış olmaktan pişman bidaha yapmaz biliyorum ama yer etti birkere kolaysa çıkar at işte
saol canım senide tebrik ederim başarmışsın yeni haberim oldu..mutluluğun daim olsun şekerim:)))
canım peki sendemi benim egzerszi aşamalrım gibi hepsini denedin ve ona rağmen p... korkun vardı?hangi aşamadan sonra olmuştu seninki.
Kızlar gereksiz bir sıkıntı var üzerimde kurtulamıyorum...
venüscüm hangi kitapları tavsiye edersin kitapların adını yazabilirmisin
anladım cnmcm artık yapmaz merak etme bukadar zaman beklemiş ders olmuştur ona:))) tatlım yavaş yavaş yapcak merak etme sen vallahi bak bende aynı korkuyu yaşıyodum eşim yemin etti valla dedi acırsa bırakcam dedi. bende ok dedim yavaş yavaş ilerledik ve mutlu son. yavaş yavaş ilerleyince zati gözlerini kapat derin nefes al birazda ıkın açılıyor zati 1 sn. tamamı giriyor merak etme. inan bana p.... aparattan daha rahat valla. kayganlasıtırıcıyıda bol sürdünmü hiç bir sorun çıkmıyor. p... sen elinle yerleştir. eşin hiç dokunmasın kafası girince elini çek ıkın nefes alıp ver tatlım. hafif müzik aç. öncesinde ılık duş al. rahatla öle ...bi dene olmazsa olmaz sonra yaparsın illa olcak deme yani..inanki yapabilirsin hiçbişey kalmamış. aparttan daha sevimli bak.
cnm yaa sen emla kullandınmı ben kullanmadımda bu ara çok düşünüyrm almayı ne dersiniz onsuz halletmek istiyrdum ama karar veremıyrm
haklısın tatlım herşeyden etkileln ben ondanda etkilendim tabi aslında ordaki sorun acı olmamasına kırmızı gelmemsine rağmen eşimin bir anda yapmasıydı.ben o sırada ne yapıyosun ne yapıyosun diye bağırıyodum ve sonrasında ağldımda zaten yine birden yüklenecek sanıyorum ama o bunu yapmış olmaktan pişman bidaha yapmaz biliyorum ama yer etti birkere kolaysa çıkar at işte
KİTABIN ARKA KAPAK YAZISI
Çaresizlik öğrenilmiştir.
Başarılı olmak da öğrenilebilir.
Sende sandığından fazlası var!
Gelebileceğin en iyi yerde değilsin.
Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır.
Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur.
Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren!
Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık.
Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var.
Her şey seninle başlar!
Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın.
Hayatta ya tozu dumana katarsın,
Ya da tozu dumanı yutarsın.
Seçim senin!
mümin sekman her şey seninle başlar...
Her Şey Seninle Başlar, pek çok okuru tarafından "psikolojik enerji içeceği" olarak tanımlanıyor.
Başarı motivasyonunu kaybetmiş, engeller karşısında kolayca vazgeçen, geçmişte yaşadığı başarısızlıklardan dolayı deneme cesaretini kaybetmiş, yaşam yorgunları için için baş ucu kitabı kabul ediliyor...
Kızlar gereksiz bir sıkıntı var üzerimde kurtulamıyorum...
tamam canım söylenen herşeyi yapacam .çok saol.inşallah benim durumumda olan herkes bir an önce bundan kurtulur.
canım erkekler çok sabırsız oluyo gerçi bi daha yapıcağını sanmıyorum eşinin ama benimki hep öyle çok tezcanlı ona kalsa vay halime daha çok ben yönlendiriyorum pe..si falan alışana kadar ben tutuyorum sonra ona bırakıyorum yoksa ona kalsa paldır küldür dalıcak olaya.onlar da biran önce olsun istiyolar ama bizler daha hassasız onlara göre.olmassa sen de kendin yönlendir kendin tutarak ilerlettir pe..si belki o zaman korkun azalır kendin ilerleticeksin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?