Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar gereksiz bir sıkıntı var üzerimde kurtulamıyorum...

derincim hayırdır noldu tatlım ????

tatlım süper internetten alabileceğim bir site varmı güvenilir? hemen sipariş vereyim.

hiç netten kitap almadımki tatilde almıştık bunlarıda vajiliyken hepsini hatim ettim hala durur baş ucumda ama bakalım nette vardır büyük ihtimal bak bide şu var :

Önce kendi kanatlarına güven! Büyük başarı kalpten gelir, beyinde büyür, ellerden hayata akar. Dışımızdaki limitler, içimizdekiler kadar büyür ya da küçülürler. Kafesten çıkınca değil, kafesi içimizden çıkarınca özgürleşiriz. Kendi yolundan, kendi kanatlarıyla, kendi hayaline gidenlere, Kendi gücüyle başarmayı anlatan yeni bir `başarı müfredatı`: Başarı: `Baş` olmak için `arı` gibi çalışmak gerekir! Başarı sonuç alır susar, başarısızlık açıklama ister. Başarı (b)ilgi ister. `Bilgi`nin de beşte dördü `ilgi`dir! Sadece iyide değil, kötü yolda da rekabet vardır! Her başarının bir son kullanma tarihi bulunur! İnsanlar üçe ayrılır: Gerçekten başarılılar, başarılıyım diye geçinenler ve başarılı insanlar üzerinden geçinenler!

buda aynı yazarın limit sizsiniz adlı kitabıda ikiside gerçekten satış rekoru kırmış tavsiye edilen kitaplar fiyatlarıda çok uygun...netten e-kitap olan sitelerdende indirebilirsin gerçi...

aynen öyle canım büyük bi bölümünü atlattınız çok az kaldı başarmanıza.daha önce de yazmıştım bi yakınımızın cenazesi vardı bizim de başardığımız gün o gün olucağı hiç aklıma gelmezdi moraller falan bozuktu ama bi deneyelim olmazsa olmaz dedik ama oldu inanamadım bitürlü insan gerçekten hele bir de acı olmadığını görünce inanası gelmiyor bitürlü.kafam rahattı belki de ne de olsa olmuycak diye ama oldu.sizin de beklemediğiniz bi anda olcak belki de.ilk geceden yapanların parmaktan falan haberi yok zaten hatta daha önce arkadaşlar arasında öyle bi konu olmuştu doğumdan önce muayeneyle ilgili "aaa biz hayatta parmak sokturmayız o ne ya öyle ne biçim şey falan" diyenler oldu ama içimden neler söylediğimi siz anlarsınız artık

ben şu an bile eşime söz ver yavaş tamam mı diorum çünkü ilk girişten hep çok korkuorum atamadım hepsini.ama ucuyla alıştıra alıştıra yapın ilk dk kaskatı olan vaji bir iki bir iki kocaman bi yer haline gelio....yavaş yavaş hareket ederken korkmayın sakın kızlar hadi nolursunuz başarmayan kalmasın artık

ahhh canım benim ahhhh kocişimide çok suçlamak istemiyorum onada kıyamıyorum birkez yaptı işte oda benim korkumu yeneyim diye de neyse artık bırakacaz bunları .benimde ablalarım var iki tane bi tanesi 10 gün sonunda yapmış o güne kadar korkmuş diğerinde sanırım öle bir sorun yoktu çünkü ben yapamıyporum diyince manyak mahrum kal sen demişti.ve parmak alıyorum deyince şok olmuştu 11 yıllık eviliyim ben yapamam onu demişti.demek daha büyüğünü istetiyor o zevk.yaaa duyda inanma beynime tüküreyim ben.beni böle güzel bişeyden mahrum bırakıyor ya.alacağı olsun.neyse canım yılmak yok beynimiz aynı işliyor bak heralde bitirme tarihimi,zde aynı olacak seninle.hayırlısı ile inşallah.

o kadar korktum o kadar ağladım kızlar ama inanın şimdi diorumki daha büyüğünü de alabilrmişim hayret ne kafasızmışım diorum....sorun beyni rahat bırakmak...çünkü vücut zaten hazır ve uygun.....beynimiz rahat bırakmıo vajiyi

meraba canım ilişkinizin yerine oturmuş olması güzel bişey ancak bizlerde acı sorunu olmuyo üzüldüm açıkçası o kadar acı çekmene.biz alıştıra alıştıra yaptığımız için vaji esniyor ve acı olmuyo bizlerde.belki zaman kaybettiğimiz için ilk gece yapanlara göre şanssızız ama acısız yaptığımız için de şanslıyız bi açıdan da.bi de dediğin gibi klitorise dokunmak rahatlatıyor insanı onu da mutlaka tavsiye ederim arkadaşlara

aynen öle kendimi hiç beynimle çatışırken bulamamıştım bugüne kadar ben ne dersem o oluypr sanıyordum tüküreyim beynime ipleri ele alınca kolay kolay bırakmıyor uyussss

canlarım sayenizde rahatım ve hepinizi çok seviyorum .hepiniz birer inci tanesiniz valla abartmıyorum.ben çıkıp egzersizime başlayım sıkı bir çalışayım Allahın izniyle.Allah'a emanet olun hepiniz.mutluluk yakanızdan düşmesin

benim annem okadar dayanıklıdır o bile 3günde yapmış demekki zor derdim ben hep ama çok çok basitmiş..şimdi yapamadığım zamanlarda kardeşim de biliodu ilerde onda da olursa benim yüzümden al başına bela.......

aynen ranaaa ben okadar inat bi insanımki ucunda ölüm bile olsa inatlaşan bi insandım... öle zaman gelirdi kendi kendimle bile inatlaşırdım eşim bile şaşırdı senin gibi inatçı biri ucunda ölüm bile olsa inatlaşan biri şu vajiyle nasıl inatlaşamadı hayret ediorum dioduuuu
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

Aynen yaa...benim kardeşimde biliyordu durumu ama diyorum Allah korusun böyle birşey olursa kendimi suçlu hissederim ve onun için,bildiğim herşeyi paylaşıp,elimden geleni yaparım...Gerçi benim kardeşim benden daha cesaretlidir ama bu onunlada alakalı değil,sanırım..

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teraziii niee söledin kıs deliiiiiiiii ben ablamla teysemle konusurken teysemin kısı giriodu odaya susun diodum yoksa ondan saklıcam bişi yada başkasına sölicek karakterde bi kişi deildiii aman aklında kalır yaşar benim gibi dieeee korkardımmmm.... benim erkek kardeşim evlenecek Allah nasip ederse alıcam karşıma konusucam kardeşimmmm böle böle yapcannnn dicem vallaaa.... sanki ben yendimde kardeşime akıl vericemmmmm yok cidden osaman gelsin alcam karşıma konuscam

nazlıcım o cesaret işi deil kesinlikle katılıommmmm ben ablamdan daha cesaretliyken ablam hiç böle bi sorun yasamadı ben 1.5 dir yasıorummm ablam bile dedi senin böle bişi yasadığına iananmıorum senin gibi inatçı cesaretli birinin....kiii Allah korusun inşallah yasamazlarrrr amannn bu illetii Rabbiim düşmanımın bile basına vermesinnnn.... kıslar az çıkımda egzs yapim kaynanamlar gelince yapamam Allaha emanet olunn....

Amiiiiin,canım...Hakikaten Allah düşmanımın bile başına vermesin,çeken biliyor bu durumu..Evet egzersiz için hiçbir fırsatı kaçırma...Allahın izniyle bitecek bu iş ve ilerde bir hayal gibi gelcek bu zamanlar size..

kolay gelsin tatlım muckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…