- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.181
Kızlar gereksiz bir sıkıntı var üzerimde kurtulamıyorum...
tatlım süper internetten alabileceğim bir site varmı güvenilir? hemen sipariş vereyim.
ben psikologa gittimdeee doktora geçmişi unutmayı çok istiorum deyip ağlamışştım nasıl unutturucaksa banaaaynen ranaaaaaaaaaaaa kocalardada şuç var hep bizdemi suçççç aaaa önceden çok ani hareketler yaptı kolları tuttu bağlar gibi şimdi yapmıo ama beynimde yer edindi artıkkk
164o ozlemcim ben büyük bölümünü atlattımı düşünüorum zaten aynı sekilde ranada. bizimde bi beklenmedimiz anda olacak inşallahh.... ablam 3 senelik evi 2 yasında kısı var benim gibi problemi olmadı hiç ona egzs söledimm neee dedii hayatta bi parmağımı bile alamam p...s daha kolay bee dedi öle bi an gelioki zevkten dahaa büyük olsun istiosun p....s dedii
ben psikologa gittimdeee doktora geçmişi unutmayı çok istiorum deyip ağlamışştım nasıl unutturucaksa banaaaynen ranaaaaaaaaaaaa kocalardada şuç var hep bizdemi suçççç aaaa önceden çok ani hareketler yaptı kolları tuttu bağlar gibi şimdi yapmıo ama beynimde yer edindi artıkkk
164o ozlemcim ben büyük bölümünü atlattımı düşünüorum zaten aynı sekilde ranada. bizimde bi beklenmedimiz anda olacak inşallahh.... ablam 3 senelik evi 2 yasında kısı var benim gibi problemi olmadı hiç ona egzs söledimm neee dedii hayatta bi parmağımı bile alamam p...s daha kolay bee dedi öle bi an gelioki zevkten dahaa büyük olsun istiosun p....s dedii
ahhh canım benim ahhhh kocişimide çok suçlamak istemiyorum onada kıyamıyorum birkez yaptı işte oda benim korkumu yeneyim diye de neyse artık bırakacaz bunları .benimde ablalarım var iki tane bi tanesi 10 gün sonunda yapmış o güne kadar korkmuş diğerinde sanırım öle bir sorun yoktu çünkü ben yapamıyporum diyince manyak mahrum kal sen demişti.ve parmak alıyorum deyince şok olmuştu 11 yıllık eviliyim ben yapamam onu demişti.demek daha büyüğünü istetiyor o zevk.yaaa duyda inanma beynime tüküreyim ben.beni böle güzel bişeyden mahrum bırakıyor ya.alacağı olsun.neyse canım yılmak yok beynimiz aynı işliyor bak heralde bitirme tarihimi,zde aynı olacak seninle.hayırlısı ile inşallah.
yaklaşık 4 aydır evliyim evliliğimin ilk günlerinde bbenimde sorunlarım oldu aslında ilk gün bekaretim bozuldu fakat tarif edilmez acılar yaşadm bir kaç gün sonra tekrar denedik kaydırıcı falan fakat onun hiç br faydası olmadı eşim sağolsn çok anlayışlıydı fakat bi enara çekilip beklemedi ilişki esnasında benim havaya girmem için elinden geleni yaptı p....s sonuna kadar girmede rahat olamıyorum bende maalesef fakat şu zamana kadar düzenli bir birlikteliğimiz var ilişki sırasında geri çekiyorum bende fakat g bölgesi derlerya elimle biraz oynuyorum eşim sokmaya çalışrken baktım girmiş birde bunu deneyn deri ben çareyi böyle buldum
o kadar korktum o kadar ağladım kızlar ama inanın şimdi diorumki daha büyüğünü de alabilrmişim hayret ne kafasızmışım diorum....sorun beyni rahat bırakmak...çünkü vücut zaten hazır ve uygun.....beynimiz rahat bırakmıo vajiyi
aynen öle kendimi hiç beynimle çatışırken bulamamıştım bugüne kadar ben ne dersem o oluypr sanıyordum tüküreyim beynime ipleri ele alınca kolay kolay bırakmıyor uyussss
ranacım canım arkadaşımüzülme kahretme kendinide bizide beraber yenicez bitanem
benim annem okadar dayanıklıdır o bile 3günde yapmış demekki zor derdim ben hep ama çok çok basitmiş..şimdi yapamadığım zamanlarda kardeşim de biliodu ilerde onda da olursa benim yüzümden al başına bela.......
nazlıcım o cesaret işi deil kesinlikle katılıommmmm ben ablamdan daha cesaretliyken ablam hiç böle bi sorun yasamadı ben 1.5 dir yasıorummm ablam bile dedi senin böle bişi yasadığına iananmıorum senin gibi inatçı cesaretli birinin....kiii Allah korusun inşallah yasamazlarrrr amannn bu illetii Rabbiim düşmanımın bile basına vermesinnnn.... kıslar az çıkımda egzs yapim kaynanamlar gelince yapamam Allaha emanet olunn....
nazlıcım o cesaret işi deil kesinlikle katılıommmmm ben ablamdan daha cesaretliyken ablam hiç böle bi sorun yasamadı ben 1.5 dir yasıorummm ablam bile dedi senin böle bişi yasadığına iananmıorum senin gibi inatçı cesaretli birinin....kiii Allah korusun inşallah yasamazlarrrr amannn bu illetii Rabbiim düşmanımın bile basına vermesinnnn.... kıslar az çıkımda egzs yapim kaynanamlar gelince yapamam Allaha emanet olunn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?