- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.201
Amiiiiin,canım...Hakikaten Allah düşmanımın bile başına vermesin,çeken biliyor bu durumu..Evet egzersiz için hiçbir fırsatı kaçırma...Allahın izniyle bitecek bu iş ve ilerde bir hayal gibi gelcek bu zamanlar size..
nazlıcım sen folik aside başladınmı bana kabız yaptı bıraktı napcam ben şimdi.
bu vaji hep cesur ve inatçı hatunlarda oluyo demekkituttuğunu koparan bizler bi p...s tutup sokamadık
Bana dr folik asit vermedi yaaa...bende şaşırdım ama drumu değiştirdim zaten,bu dra soracağım şimdi..elevit diye bir vitamin ilacı vermişti,ilk drum..Ben kkde araştırdım bu ilacı..benim gibi folik asit almayıp bu ilacı alanlar varmış..Drları demiş bu ilaçta yeteri kadar folik asit içeriyor zaten diye,onun için rahatladım biraz..
evet cnm benim ark. aynısını kullanıyor hem vitamin hemde folik var içinde.
aynen öle bende öleyim :)))) elimden bi uçan bide kaçan kurtulur:))) kocişle msnde konustuk cok yorgunum diyo. hergece agır geldi galba diyoayyy bugunleride görecekmiydim hala inanamıyorum biri cimdiklesin beni:)
rANACIM CANIM ARKADAŞIMÜZÜLME KAHRETME KENDİNİDE BİZİDE BERABER YENİCEZ BİTANEM
Demekki doğruymuş,yeni drumada sorcam bakalım ne diyecek..Zaten bu site süper biryer aklıma bir ilaç mı takıldı yada dr,hastane önerilerini buraya yazıp yorumları,paylaşımları okuyorum...Yumurtlama günlerimi hesaplatan siteyide burdan bulmuştum,aradığım herşeyi buluyorum yani..
ben geldim canlarım aparat yaptım açtım vajiyi baya.akşamda eşimle devam artık.
heyyy beni kaale alın kıslarrr oldu diyorum başardım diyorum rüya değil gerçekkk kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canlarımmmmmmmmmmmmmm oldu oldu oldu bu sefer oldu çok mutluyum çok sevinçliyim hiç acımıyo hiç bişe anlamadımmmmmm oldu bitanelerimmmmmmm yaptım inanamadım 50 kez sordum eşime oldumu oldumu oldumu dieeeee çok mutluyum sizin sayenizde olduu bana verdiğiniz cesaret sayesende oldu bilinçlenmem sayesinde oldu hepinize çokk teşekkürediyorummm
süpersinnnnnnnnnnnnnnn kim tutar seni tatlım.
canım bu vaji gel git akıllı etti beni oysa bu gel git olayı birtek şeyde olsa güzel olacak ama
hangi siteymiş o tatlım yumurtlama günlerini hesaplayan benim bu hafta bugun 10. günümdeyim.
dr nevra bu sitenin adını kkdeki bayanlardan duymuştum...Son üç adetinin ilk gününü yazıyorsun,hesapla ya tıklıyorsun...Hangi günler yumurtlama günün yazıyor..Biz bu hesaba göre 3gün ardarda korunmasız birlikte olduk...Biri tutmuş demek,bebiş istiyorsan deneyebilirsin,canım..
evet tatlım bende hesaplattım ordan başkamıki diye sordum :)))
dr nevra bu sitenin adını kkdeki bayanlardan duymuştum...Son üç adetinin ilk gününü yazıyorsun,hesapla ya tıklıyorsun...Hangi günler yumurtlama günün yazıyor..Biz bu hesaba göre 3gün ardarda korunmasız birlikte olduk...Biri tutmuş demek,bebiş istiyorsan deneyebilirsin,canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?