Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nazlıcım sen folik aside başladınmı bana kabız yaptı bıraktı napcam ben şimdi.

nazlıcım sen folik aside başladınmı bana kabız yaptı bıraktı napcam ben şimdi.

Bana dr folik asit vermedi yaaa...bende şaşırdım ama drumu değiştirdim zaten,bu dra soracağım şimdi..elevit diye bir vitamin ilacı vermişti,ilk drum..Ben kkde araştırdım bu ilacı..benim gibi folik asit almayıp bu ilacı alanlar varmış..Drları demiş bu ilaçta yeteri kadar folik asit içeriyor zaten diye,onun için rahatladım biraz..

bu vaji hep cesur ve inatçı hatunlarda oluyo demekki tuttuğunu koparan bizler bi p...s tutup sokamadık

aynen öle bende öleyim :)))) elimden bi uçan bide kaçan kurtulur:))) kocişle msnde konustuk cok yorgunum diyo. hergece agır geldi galba diyo ayyy bugunleride görecekmiydim hala inanamıyorum biri cimdiklesin beni:)

evet cnm benim ark. aynısını kullanıyor hem vitamin hemde folik var içinde.

evet cnm benim ark. aynısını kullanıyor hem vitamin hemde folik var içinde.

Demekki doğruymuş,yeni drumada sorcam bakalım ne diyecek..Zaten bu site süper biryer aklıma bir ilaç mı takıldı yada dr,hastane önerilerini buraya yazıp yorumları,paylaşımları okuyorum...Yumurtlama günlerimi hesaplatan siteyide burdan bulmuştum,aradığım herşeyi buluyorum yani..

Son düzenleme:
aynen öle bende öleyim :)))) elimden bi uçan bide kaçan kurtulur:))) kocişle msnde konustuk cok yorgunum diyo. hergece agır geldi galba diyo ayyy bugunleride görecekmiydim hala inanamıyorum biri cimdiklesin beni:)

heyyy maşallah ne güzel.bende yenersem inşallah yorgunluk falan dinlemeyecem enrji içeceği içsin,viegra yutsun banane ben yapacam okadar

hangi siteymiş o tatlım yumurtlama günlerini hesaplayan benim bu hafta bugun 10. günümdeyim.

canım tebrık ederım cok sevındım

canım bu vaji gel git akıllı etti beni oysa bu gel git olayı birtek şeyde olsa güzel olacak ama

ranaaaaaaaaaaaa valla sopa gelıyo sende yen artık kırıcam bacaklarını zaten temızlık yaptım yoruldum delı etme sende herkes yenıyo aaaaaaaaaaaaa bu laflar ecrıne deeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

hangi siteymiş o tatlım yumurtlama günlerini hesaplayan benim bu hafta bugun 10. günümdeyim.

dr nevra bu sitenin adını kkdeki bayanlardan duymuştum...Son üç adetinin ilk gününü yazıyorsun,hesapla ya tıklıyorsun...Hangi günler yumurtlama günün yazıyor..Biz bu hesaba göre 3gün ardarda korunmasız birlikte olduk...Biri tutmuş demek,bebiş istiyorsan deneyebilirsin,canım..

evet tatlım bende hesaplattım ordan başkamıki diye sordum :)))

ben 28 günde bir oluyorum. kaçıncı günlerinde denedin cnm. kafam karıstı kimi hergün yapın diyor kimi günaşırı diyor. napsamki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…