Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süppeeeeeeeeeerrrr gönülden tebrik ederim canım, Allah başka dert vermesin. Kocişinle bir ömür mutluluklar.. Allahım bize de nasip etsiiin...:123::123::123::123:

rana kıs herkess atlatıoo biz ne saman atlatıcazzz acaba önce senmi benmiiiii atlatıcaz hangi tarihte atlatıcazzzzz çok merak eddimmmmm:

ben 28 günde bir oluyorum. kaçıncı günlerinde denedin cnm. kafam karıstı kimi hergün yapın diyor kimi günaşırı diyor. napsamki?

Benimde 26 günde bir oluyor...O benimde aklıma takılmıştı,günaşırı yapalım demiştim eşime...sperm kalitesi yüksek oluyormuş diye,oda yılbaşında 5 gün falan izinliydi..Boşver canım yaaa dedi,bende hakikaten bu fırsat herzaman ele geçmez,keyfini çıkaralım dedim..ikna etti beni yani,demekki olacak olduktan sonra hergün yada günaşırı farketmiyormuş diyorum şimdi...

evde ne buldum büyük kocaman şırıngalar varyaa ondan buldum yarın onu sokucammmmm kafayı sıyırdım iyiceeeeeee herşeye seyime girermi gözüyle bakıommm

çin takvimi yazınca hakan topalismailoğlunun sayfası çıkıo ya...hazırlayanda şenay topalismailoğlu....nevranın kocası bu adam..anam ailecek jine.... bunlr

evde ne buldum büyük kocaman şırıngalar varyaa ondan buldum yarın onu sokucammmmm kafayı sıyırdım iyiceeeeeee herşeye seyime girermi gözüyle bakıommm

tatlım sen yada ben farketmez ama birlikte atlatıp çifte sevinçpaylaşmak valla süper olurdu.zaman ne zaman bak bunu bende bilmiyorum iştee

tabi tatlım öle kesinlikle Allahım hayırlı zamanda versin inşallah :)))

biz bigün gelinler toplanmıstık akrabadaki genç gelinler orda sölemişlerdi çin takvimi doğru çıkıo diee yapmıslar onlarda doğru çıkmışşş nasippp

çin takvimi yazınca hakan topalismailoğlunun sayfası çıkıo ya...hazırlayanda şenay topalismailoğlu....nevranın kocası bu adam..anam ailecek jine.... bunlr

valla bu ay kalırsam erkek mart nisanda kalırsam kız allahım hayırlısını saglıkla ver yarabbim. 2 arkadasımda aralıkta hamile kaldı 2 side erkek takvim tuttu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…