- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.221
evet tatlım bende hesaplattım ordan başkamıki diye sordum :)))
canlarımmmmmmmmmmmmmm oldu oldu oldu bu sefer oldu çok mutluyum çok sevinçliyim hiç acımıyo hiç bişe anlamadımmmmmm oldu bitanelerimmmmmmm yaptım inanamadım 50 kez sordum eşime oldumu oldumu oldumu dieeeee çok mutluyum sizin sayenizde olduu bana verdiğiniz cesaret sayesende oldu bilinçlenmem sayesinde oldu hepinize çokk teşekkürediyorummm
ranaaaaaaaaaaaa valla sopa gelıyo sende yen artık kırıcam bacaklarını zaten temızlık yaptım yoruldum delı etme sende herkes yenıyo aaaaaaaaaaaaa bu laflar ecrıne deeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
bu arada dr nevra türkiye hastanesinde çalışıo benim modelistim orda kontrole başladı nevra doğumuna girdi harika bi doktor
ben 28 günde bir oluyorum. kaçıncı günlerinde denedin cnm. kafam karıstı kimi hergün yapın diyor kimi günaşırı diyor. napsamki?
ne dedim ben şimdi yaw:95:
ayyy canım arkadaşım benim yaaa....dua et hep bna bende sana ediorum...ve dier arkadaşlarıma dainşallah sen de bebişini o doktorla doğurursun canımm
nazlııı kız çin takvimine baktınmı bebeğinin cinsiyetini çin takvimi doğru çıko diolarrrr
evde ne buldum büyük kocaman şırıngalar varyaa ondan buldum yarın onu sokucammmmmkafayı sıyırdım iyiceeeeeee herşeye seyime girermi gözüyle bakıommm
bıraz tempo verım dedım gaza gelın yenmenızı cooooooooooooooooooooooook ıstıyoruuuuuuuuuuuuum hepınızın
evde ne buldum büyük kocaman şırıngalar varyaa ondan buldum yarın onu sokucammmmmkafayı sıyırdım iyiceeeeeee herşeye seyime girermi gözüyle bakıommm
Benimde 26 günde bir oluyor...O benimde aklıma takılmıştı,günaşırı yapalım demiştim eşime...sperm kalitesi yüksek oluyormuş diye,oda yılbaşında 5 gün falan izinliydi..Boşver canım yaaa dedi,bende hakikaten bu fırsat herzaman ele geçmez,keyfini çıkaralım dedim..ikna etti beni yani,demekki olacak olduktan sonra hergün yada günaşırı farketmiyormuş diyorum şimdi...
tatlım sen yada ben farketmez ama birlikte atlatıp çifte sevinçpaylaşmak valla süper olurdu.zaman ne zaman bak bunu bende bilmiyorum iştee
çin takvimi yazınca hakan topalismailoğlunun sayfası çıkıo ya...hazırlayanda şenay topalismailoğlu....nevranın kocası bu adam..anam ailecek jine.... bunlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?