Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mualla eş parmağı ne kıss eşimin 1 parmağını tamamen alıom farketmio hangi parmak olduğu orta sağ sol kuçük bi tane olarak tamamını alıom niekiiii

venustennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mualla eş parmağı ne kıss eşimin 1 parmağını tamamen alıom farketmio hangi parmak olduğu orta sağ sol kuçük bi tane olarak tamamını alıom niekiiii

çin takvimi yazınca hakan topalismailoğlunun sayfası çıkıo ya...hazırlayanda şenay topalismailoğlu....nevranın kocası bu adam..anam ailecek jine.... bunlr

çok sağol canım..çin takvimine göre kızımız olacak ama eşim ısrarla ben erkek gönderdim diyor... Şaka bir yana hayırlısı olsun diyor tabi,bencede öyle ama takvime göre kız,bakalım sonuç ne olacak?

Adını mualla koydum birde zilli zarife var o kendini biliyor yok p...s te takılıyosunuz ya ona kafa yoruyom bi saattir ne yapsanızda aşsanız şu durumu diye

canım benide vajinismusu yendikten sonra kocasında hal kalmayanlar topğinde görebilirisn.gene atıpm tutmaya başlıyorum ben neyseeeee

az önce bende kocişe dedim ki; ban ben bu vajinusmusu bi yeniyim sana neler neler yapcam dedim. gerçekten miii diyo. çok sevindi kocişim, canım benim yaa
acısını çıkaralım kız rana, onca zaman bekledik. kocişlerin tepesinden inmeyelim

valla ben henüz tepesine cıkamadım ama altından kalkmıyorum:)))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…