Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bana yapılacak bişi yok ben umutsuz vakkayımmm bana kafanı yorma annem bana direk kafanı geçirki aklım başıma gelsinnn bana dencek bişi yokkiii p...s boyundada alıommmm.. bana iyi pozisyon lasımm onları denicemmmm pozisyondan pozisyona girecem inşallah olacak pandoo ranayı geçecem dermişimmmmmmmmmmmm ahhh ahhhhh nerdeeeee atlatsakta birbirimizi geçenler olsaaaaa

aynen tatlım bende öle diyom kocişlerin şeyinden inmeyelim şey yani tepesinden valla bende aynı vaadlerde bulunuyorum garibim seviniyo

valla cici beni geçersen işin özünü kapmışın demektir g noktası zevk noktası ne varsa bulmuşsun demektir .hadi kolay gelsin bakimmm

canım yavaş yavaş atıyosun bak muma bile başlamışsın bundan sonrası çok kolay geçecek ara sıra zorlansanda takılma bi dahaki sefere oluyor...güzel gelişmelerini bekliyorum

bide speedy gonzales var :))))))))

ewet spedy gonzalesimiz var en hızlısından kız sendede ne hafıza var heee maşallah tütütütü

canımcım neren umutsuz vaka senin geldiğin noktaya gelmek için can atan bi sürü arkadaş var olcak olcak hiç sıkma canını posizyonları denerken bi bakmışım içeri kaçıvermiş kuş

Adını mualla koydum birde zilli zarife var o kendini biliyor yok p...s te takılıyosunuz ya ona kafa yoruyom bi saattir ne yapsanızda aşsanız şu durumu diye

uyyyy canım benim ya yenmşin fantazi kurayım diyeceğine bizim korkak vajilerin hang pozisyonda açılacağını düşünüyosun.hayır sahibi büyük insansın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…