- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.261
ben erkek gönderdim haaaa valla süper espiri yaaaa
speedy gonzales kim
hakkaten ben sen seren hemen üye olalım:)))
valla ben henüz tepesine cıkamadım ama altından kalkmıyorum:)))))))))))))))))))))))))))))
valla ben henüz tepesine cıkamadım ama altından kalkmıyorum:)))))))))))))))))))))))))))))
Hakikaten buda süpermiş....
az önce bende kocişe dedim ki; ban ben bu vajinusmusu bi yeniyim sana neler neler yapcam dedim. gerçekten miii diyo. çok sevindi kocişim, canım benim yaa
acısını çıkaralım kız rana, onca zaman bekledik. kocişlerin tepesinden inmeyelim
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
benim için altta üstte ortada yanda sağda solda hiç farketmez canım, olsun da nasıl olursa olsun
pandooooooooooooooooooooooooooovenüs banada isim tak lütfen:)))))))))
bana yapılacak bişi yok ben umutsuz vakkayımmmbana kafanı yorma annem bana direk kafanı geçirki aklım başıma gelsinnn bana dencek bişi yokkiii p...s boyundada alıommmm.. bana iyi pozisyon lasımm onları denicemmmm pozisyondan pozisyona girecem inşallah olacak pandoo ranayı geçecem dermişimmmmmmmmmmmm ahhh ahhhhh nerdeeeee atlatsakta birbirimizi geçenler olsaaaaa
Canım egzersizlere başladım ben. Parmak deneyemedim ama kulak çöpüyle başladım. ilk denememde de kulak çöpünün tamamını aldım. Şimdi orta kalınlıkta mum deniyorum onunda yarı kadarını aldım. Ama kasılmalarım var hala korkumu atamadım bir türlü.
bide speedy gonzales var :))))))))
bana yapılacak bişi yok ben umutsuz vakkayımmmbana kafanı yorma annem bana direk kafanı geçirki aklım başıma gelsinnn bana dencek bişi yokkiii p...s boyundada alıommmm.. bana iyi pozisyon lasımm onları denicemmmm pozisyondan pozisyona girecem inşallah olacak pandoo ranayı geçecem dermişimmmmmmmmmmmm ahhh ahhhhh nerdeeeee atlatsakta birbirimizi geçenler olsaaaaa
ismime layık olmam lazım, birinciyi bi geçiyim 5-6 kere yapcam.. sizin rekoru geçicem
valla serenle sana da maşallah, kim tutar siziiii
öle içimdeki deli fişeği çıkardımmmm 29 yılın ateşi var sönmez kolay kolay :)))))
Adını mualla koydum birde zilli zarife var o kendini biliyoryok p...s te takılıyosunuz ya ona kafa yoruyom bi saattir ne yapsanızda aşsanız şu durumu diye
kuşum aynı yaştaymışız seninle..30 dan önce bebek yapmamız lazım
evet cnm çalışmaya hız ver :)))))))
kaynanama geldi ben kaçarr(( görüşmek üsere ii akşamlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?