- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.281
pandooooooooooooooooooooooooooovenüs banada isim tak lütfen:)))))))))
iyiakşamlar herkese
sanada atom karınca diyelim fink fink konu konu gezip milleti yakalıyosungizli saklı bişey kalmayacak yakında
uyyyy canım benim ya yenmşin fantazi kurayım diyeceğine bizim korkak vajilerin hang pozisyonda açılacağını düşünüyosun.hayır sahibi büyük insansın valla
Bende çıkıyorum,kızlar..İyi akşamlaaaaar..
iiii akşamlar annecik bebişine iyi bakBende çıkıyorum,kızlar..İyi akşamlaaaaar..
evet cnm çalışmaya hız ver :)))))))
kocişte çalışmak istiyo zaten, rahat bırakmıyo beni
hadi bende kaçtım kızlarr, kendinize iyi bakın.. çalışmaları hızlandırmaya gidiyorum. zaten reglimde başlamadı. psikolojik hamile mi oldum nooldum anlamadım..
hepinize öpücüklerrr
anacım siz bi yenin fantezi her zaman olur bizdeşimdi sen kocişin üstüne atlayacaksın ya sanada zıp zıp naciye diyelim
o zaman sen her daim patlamaya hazır olduğundan sana sexy bomba diyelimya ben daha seksi bişe istiyorum lütfen ya
o zaman sen her daim patlamaya hazır olduğundan sana sexy bomba diyelim
tamam bu daha iyi hemen patlayıp hakkını vereyim bende
canım yavaş yavaş atıyosun bak muma bile başlamışsın bundan sonrası çok kolay geçecek ara sıra zorlansanda takılma bi dahaki sefere oluyor...güzel gelişmelerini bekliyorum
ewet spedy gonzalesimiz var en hızlısındankız sendede ne hafıza var heee maşallah tütütütü
canımcım neren umutsuz vaka senin geldiğin noktaya gelmek için can atan bi sürü arkadaş varolcak olcak hiç sıkma canını posizyonları denerken bi bakmışım içeri kaçıvermiş kuş
valla bravo çenedeki performansı yatakta da bekliyoruz senden bu kadar lafın üstüne yani dimi ama
he valla doğru diyosun bende kendime aynısını diyorum çene değil vaji çalışsın diye ya
birinin kaynanası gelir birinin yatıya misafiri....ya bunlar şu vajiyi atlatsa sessiz de yapıverirler ama ahhhh bu misafirler ahhhh
valla ben atlattım cnm cok şükür zati alt katta yatırcam hehe biz devam çalışmalara boş geçmem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?