Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar, ya sanki banka ıkınınca daha da kapanacakmış gibi geliyo, burda yazılanları okuyunca kendime güven gelio, ama denemye gelince belli bi noktada hemen kaçıyorum..

bence kutlama yapıyorlar buraya yazmaya fırsatı olmadı galiba buradaki herkes vajiyi yenip hamiş olacak en son ben kalacam :97:

inşallah ya öyledir bir minik fasulye daha aileye katılacak ne güzel.seninde olacak Allahın izniyle canım benim onuda hepberaber kutlayacaz inşallah

bebişim benim kociş çaktı davayı heralde yumurtluyom diye köşe bucak kaçıyo hiç kümese yanaşmıyo walla napıyo yumurtlama günlerimimi hesaplıyo anlamıyorumki hain koca...bi gece uyutsamda şey yapsam olmazmıki sarhoşmu etsem acaba

nuri alçonun gazozlarından içir canım sen ona

canım teşekkur ederım bu kitabı alıcam....

canlaarııııııııııııımmmmmmmmmmm ranaaaaaaaaaaaaa sonundaaaa yaptııııııııııııııııııı başardıııııııııııııııııııııııııı inanmıyorum ya bunu nasıl haber vereceğimi bile şaşırdııııımmmmmmm.

P.... Den korkan ben sonunda onu yendim hemde kendi elimle.ters pozisyonda tamamını aldıııımmmmmmm.içimde kayboldu sankiiii.sadece biryerde sabretmek gerekiyor bir yanma hissi okadar korkudan onu abartıyosunuz o sırada ama o kısım geçtimi nasıl ilerliyor şaşırıp kalıyosunuz.içimde tuttumm bir süre alışayım diye hiçbirşey hissetmedim.çıkardığımda ben ve kociş sırıtıyorduk sarıldık birbirmize tabi kociş bidaha dedi ama olmadı.bu gece bikezdaha deniycem ara vermek zorunda kaldık kaynım geldi .ama artık çok kolay olacak çünkü artık ne olduğunu biliyorum.bunu yazarken bile ya gerçekmi bu diye soruyorum kendime.sanki rüyada yazıyorum.

Allahım pandoya,esraya,ozuma,smpati85'e,ecrinime,seraya,ebruya aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarıma bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah yarabbim yardım et onlara.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmm.halay çekmeye utanıyorum ne bileyim .siz çekersiniz artık halayımı.rabbime şükürler olsunnnnn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…