Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyy inanmıyorum bebişimmmm çok duygulandımmmmmmmmm elimayağıma karıştı walla tuşların yerini bulamadımmmmmmm tebrik ederimmmmmm canım benimmmmm

içime doğdu bu akşam biri başarcak dedim dizi seyrediyodum hiç kapatmadım pc yi reklam girer girmez hemen koştum bu haberi alacağımaymış demekki venüs haber ajansından reha muhtar soruyo efeniiim acı varmıydı acı ????

canım senin burda olduğunu görünce çok sevindim bende.bir an önce yazayım venüsten çıkmadan diye.acı falan hikaye canım ya aparatta sertliği hisssediyosun p....sanki içinde kayboluyor.sadece biryerden geçerken yanma hissi vardı dayandım sonunda oraya ve dediğiniz gbi ondan sonrasını anlamıyomuşunn...

Canım beniiiiim çok çok tebrik ediyorum,seni...Başaracağın belliydi zaten,sadece bugün olması gerekiyormuş demek...Ne kadar rahat olduğunu gördün,bundan sonrası çok daha kolay olacak..Rabbim başka sıkıntı vermesin ve mutluluğun daim olsun,inşallaaaaah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...Haydi halaya...:92::92::92:

aynen bitanem ya rüyada gibiyim.sayenizde çok şükür bende yaşadım sonunda bu duyguyu.rabbime şükürler olsunnnn

bebişim demekki vakti saati bu güneymişşş ohhh be biri daha kurtuldu patır patır kurtuluyorsunuz maşallah hadi kızlar hazırda bekleyenler ard arda güzel müjdeler verin bizeeeee

keşke sarılabilme gibi bir durumumuz olsaydı yaaaa

oyyy oyyy kardeşim benimmmm gel sarılalım bebişimmm
:13:

çok saol bitanem sayenizde çok şükür bende yaşadım.inanılmaz bişe bu yaaa.hala inanmıyorum buna böle oluyomuş demekkiiii....

halay başı çekem ayollll takılın peşime herkes kendini ekleye ekleye ilerlesin halayımız bakalım kaç kişi katılcak

canımmmm benimmm ne güzel bir haberrrrr bu.
cok cok cok ama cok tebrık ederım
cok mutlu oldum canım. allah bı h-daha böyle bır dert yasatmasın

canım en ince detayına kadar anlat bakalım senin tecrübenden faydalansın adaylarımız
bizimkiler anlata anlata eskidi artık en tazemiz sensin tazecik

Allah başka dert vermesin inşallah.allah o günleri bu dertten müzdarip herkese göstersin.venüscüm bizim durumlar aynı geçen hafta moralimizi bozan birşeyler oldu tabiki bu durum benim vajıyede yansıdı tekrar başa döndüm vajı duvar kesildi milim ilerlemiyor iki bir buçuk haftadır tık yok bizde eşimlede aramız limoni bu aralar hiç deneyesim yok sadece sizi uzaktan izliyorum.

çok saol bitanem sayenizde çok şükür bende yaşadım.inanılmaz bişe bu yaaa.hala inanmıyorum buna böle oluyomuş demekkiiii....

Tabiki canım...P.. aparattanda kolay et parçası sonuçta vajinin şekline göre kayıp giriveriyor,anlamıyorsun bile..arayı soğutmadan sık sık yap artıkki çabucak alışasın tatlım....

Son düzenleme:

canimmmmmm ranammmmmmmm ya bu ne kadar guzel bir haber boylecok sukur rabbime sende kurtuldun artik yaaaaa canimsin ne kadar uzuluyordun bak bitti iste.bundan sonra rabbim baska sIkInti vermesin insallah.kocisinle bollll sevisgenli gecelerin olsun bitanemmmm.ayyyy cokkkkk sevindim yaaaa nasil anlatsam duygumu bilmiyorum ki.:118:
halaya hadiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::71

bende simdi egzersize basliyordum dedim dur bir bakayim ne var ne yok ayyy iyiki bakmisim rananin haberi moral oldu.simdi basliyorum egzersize allah rizasi icin dua edin de ilerleme kaydedeyim.

canım en ince detayına kadar anlat bakalım senin tecrübenden faydalansın adaylarımız
bizimkiler anlata anlata eskidi artık en tazemiz sensin tazecik

canım en son p...boyutnda aparatla deniyordum bugün öle yaptım denedim.sonra eşime bıraktım bikezde o aparatla yaptı.sonra dedim p.... ile deneyelim.bilmem bir rahatlık vardı sanki.başta sırtüstü yapayım dedim olmadı gerilmeye başladım yine.sonra kocişin sırtüstü olduğu benim ters durduğum pozisyonda başladık denemeye.bu defa kararlıydım zaten aparatla açılmıştır diye düşünüyordum sonra açıyı ayarladım bütün işi ben yaptım kocişe söledim sakın karışma dedim.sonra ielrlemeye başladım biryerde yanma hissettim öle şiddetli falan değil dayan dedim kendi kendime nefes yaptım biraz bekledim alışana kadar sonra nefesle ittirdim sonrası kendiliğinden oldu baktım artık alacak bişe kalmamış.hiçbirşey hissetmedim içimde beklettim bir süre.oldu bitti öyle.çıkarken belki hissderim dedim ama kaydı çıktı.oda kolaydı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…