- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.341
canım alıştımda benden yeterli sıvı gelmıyor
nuri alçonun gazozlarından içir canım sen ona
canım teşekkur ederım bu kitabı alıcam....
canlaarııııııııııııımmmmmmmmmmm ranaaaaaaaaaaaaa sonundaaaa yaptııııııııııııııııııı başardıııııııııııııııııııııııııı inanmıyorum ya bunu nasıl haber vereceğimi bile şaşırdııııımmmmmmm.
P.... Den korkan ben sonunda onu yendim hemde kendi elimle.ters pozisyonda tamamını aldıııımmmmmmm.içimde kayboldu sankiiii.sadece biryerde sabretmek gerekiyor bir yanma hissi okadar korkudan onu abartıyosunuz o sırada ama o kısım geçtimi nasıl ilerliyor şaşırıp kalıyosunuz.içimde tuttumm bir süre alışayım diye hiçbirşey hissetmedim.çıkardığımda ben ve kociş sırıtıyorduk sarıldık birbirmize tabi kociş bidaha dedi ama olmadı.bu gece bikezdaha deniycem ara vermek zorunda kaldık kaynım geldi .ama artık çok kolay olacak çünkü artık ne olduğunu biliyorum.bunu yazarken bile ya gerçekmi bu diye soruyorum kendime.sanki rüyada yazıyorum.
Allahım pandoya,esraya,ozuma,smpati85'e,ecrinime,seraya,ebruya aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarıma bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah yarabbim yardım et onlara.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmm.halay çekmeye utanıyorum ne bileyim .siz çekersiniz artık halayımı.rabbime şükürler olsunnnnn.......
canlaarııııııııııııımmmmmmmmmmm ranaaaaaaaaaaaaa sonundaaaa yaptııııııııııııııııııı başardıııııııııııııııııııııııııı inanmıyorum ya bunu nasıl haber vereceğimi bile şaşırdııııımmmmmmm.
P.... Den korkan ben sonunda onu yendim hemde kendi elimle.ters pozisyonda tamamını aldıııımmmmmmm.içimde kayboldu sankiiii.sadece biryerde sabretmek gerekiyor bir yanma hissi okadar korkudan onu abartıyosunuz o sırada ama o kısım geçtimi nasıl ilerliyor şaşırıp kalıyosunuz.içimde tuttumm bir süre alışayım diye hiçbirşey hissetmedim.çıkardığımda ben ve kociş sırıtıyorduk sarıldık birbirmize tabi kociş bidaha dedi ama olmadı.bu gece bikezdaha deniycem ara vermek zorunda kaldık kaynım geldi .ama artık çok kolay olacak çünkü artık ne olduğunu biliyorum.bunu yazarken bile ya gerçekmi bu diye soruyorum kendime.sanki rüyada yazıyorum.
Allahım pandoya,esraya,ozuma,smpati85'e,ecrinime,seraya,ebruya aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarıma bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah yarabbim yardım et onlara.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmm.halay çekmeye utanıyorum ne bileyim .siz çekersiniz artık halayımı.rabbime şükürler olsunnnnn.......
canimmmmmm ranammmmmmmm ya bu ne kadar guzel bir haber boylecok sukur rabbime sende kurtuldun artik yaaaaa canimsin ne kadar uzuluyordun bak bitti iste.bundan sonra rabbim baska sIkInti vermesin insallah.kocisinle bollll sevisgenli gecelerin olsun bitanemmmm.ayyyy cokkkkk sevindim yaaaa nasil anlatsam duygumu bilmiyorum ki.:118:
halaya hadiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::71
ben kaçar canlarım kociş bekliyor yarın uzun uzun konuşuruz inşallah.herkese iyi geceler.
bende simdi egzersize basliyordum dedim dur bir bakayim ne var ne yok ayyy iyiki bakmisim rananin haberi moral oldu.simdi basliyorum egzersize allah rizasi icin dua edin de ilerleme kaydedeyim.
Allah başka dert vermesin inşallah.allah o günleri bu dertten müzdarip herkese göstersin.venüscüm bizim durumlar aynı geçen hafta moralimizi bozan birşeyler oldu tabiki bu durum benim vajıyede yansıdı tekrar başa döndüm vajı duvar kesildi milim ilerlemiyor iki bir buçuk haftadır tık yok bizde eşimlede aramız limoni bu aralar hiç deneyesim yok sadece sizi uzaktan izliyorum.
Canım aslında benim kocamın gönlünü yapmak gibi bi durumum yok asıl o benim gönlümü yapamıyor.geçen hafta bizim dişimizda bir olay gelişti ve bu olay beni ve eşimi çok gerdi zaten ondan sonra eşiminde morali bozulduğu için deneyemedik haftasonu deneyelim dedik bu seferde baktım benim vajı duvar tabi çok moralim bozuldu halbuki o olaydan 1 gün önce üst pozisyonda baya giriyordu herşey o olay yüzünden tekrar başa döndük.hatta size güzel haberler vermek üzereydim.neyse artık biraz dinlenirim yapacak bir şey yok.ama moralim sıfırın altında desem yeridir.
Canım aslında benim kocamın gönlünü yapmak gibi bi durumum yok asıl o benim gönlümü yapamıyor.geçen hafta bizim dişimizda bir olay gelişti ve bu olay beni ve eşimi çok gerdi zaten ondan sonra eşiminde morali bozulduğu için deneyemedik haftasonu deneyelim dedik bu seferde baktım benim vajı duvar tabi çok moralim bozuldu halbuki o olaydan 1 gün önce üst pozisyonda baya giriyordu herşey o olay yüzünden tekrar başa döndük.hatta size güzel haberler vermek üzereydim.neyse artık biraz dinlenirim yapacak bir şey yok.ama moralim sıfırın altında desem yeridir.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmm.halay çekmeye utanıyorum ne bileyim .siz çekersiniz artık halayımı.rabbime şükürler olsunnnnn.......[/Q EÇOK SEVİNDİM YA :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?