Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

simdi denedim gene isaret parmagim kalinliginda aparatla ikinci boguma geldim cok sukur rabbime.ama biliyorum gerisi bos itiyorum gitmiyor yaa nasil yapsam anlamadim ki.ya da boyle boyle yavas yavas mi sizlerde boylemi ilerlediniz????ben artik biliyorum ya icinin bos oldugunu neden hepsi girmiyor diye uzuluyorum.

canım kocanla dünyanın en büyük kavgasını bile etseniz sakın ama sakın yatağını ayırma ondan ayrı yatma hemen git sokul yanına yine konuşma yine küs yine sinirlen ama aynı yatakta olun benden sana bi kızkardeş tavsiyesi asla ayrı yatmayın boşuna dememişler büyüklerimiz bir ömür bi yastıkta kocayın diye...

canım hiç üzülme büyük ihtimal açıyı ayarlayamıyosundur ondan gitmiyordur kasılmalarını kontrol edebiliyorsun dimi kasılmıyorsun o anda rahatsın ??

Ne bileyim canım benim yokluğumu hissetsin kokumu özlesin istiyorum

onu kendinden mahrum etme ne kadar çok seviyomusun kocişini nasıl kıyıyosun yawru kuşum o senin hayat arkadaşın bir ömür berabersiniz bak evlilikte tüm ipler kadının elindedir kimisi kullanmayı bilmez kimisi kullanmayı öğrenir ama çok geç olmuştur sen ona bunu aşılarsan asla başka bi yerde yatmayı aklından bile geçiremez yatak sizin en büyük bağınız bu bağı koparmayın ve ne olursa olsun sorunları yatağa taşımayın mutlu evliliklerin sırrı budur

canım hiç üzülme büyük ihtimal açıyı ayarlayamıyosundur ondan gitmiyordur kasılmalarını kontrol edebiliyorsun dimi kasılmıyorsun o anda rahatsın ??

canim anlamiyorum ki aslinda kasilma yok ittiriyorum aci yok cunku benim tek sorunum su ilk bogum orayi gecince rahatliyorum ondan sonrasi kayip gidiyor.cok yorgun oluyorum bu saatlerde acaba onunda mi vucudumda etkisi oluyor.bide dedigin gibi aciyi tam settiremiyorum.venuss canim o kadar cok istiyorum ki artik yapabilmeyi olacak insallah dimii????cok mu yavas ilerliyorum yoksa???

bebişim olacak bundan hiç şüphen olmasın yorgunsun bi yandan stres yaptın bi yandan herşey sebep olabilir hatta senin farketmediğin en ufak bir şey bile bunun nedeni olabilir insanın günü gününe uymuyor bazen anacım ben geçen ağda yaparken yanlışlıkla parmağım girdi accık ucundan ödüm patladı nasıl ürktüm sanki artık kaybetcek bişeyim var oturdum güldüm kendime yuhhh dedim boşluğuma geldi demekki oysa kaç defa parmak soktum mum soktum p...s girdi şimdi denesem ben bile parmakla açıyı bulamam belki son derece kararlı ve emin adımlarla ilerliyorsun her vajili bu gitgelleri yaşar bak ranaya p...ste takıldı kaldı ama sonunda yaptı sende yapacaksın ama bu gün ama yarın illaki olacak başka kaçarı yok hiççç üzülme sen yeni yeni geceliklerini hazır et çok yakında giyeceksin tazecik gelin olaraktan

güzel hatunlar benim arabam bal kabağına dönüşmeden ben kaçar hepinize kocişinizle aşk yuvalarınızda bol sevişgenli geceler dilerim öptümmmm

kızlar herkese merhaba gecenin bir vakti güzel bir haber vereyim dedim, 2 kez test yaptım ve sanırım hamileyim 9 şubat regl günüm ama 2 gün belim ve kasıklarım feci ağrıdı.. testlerde yalan söylemezse rabim dualarımı kabul etti demektir...
ben sizlerin sayesinde yendim bu illeti... çok samimi söylüyorum burası olmasa sizler olmasanız ben hala gözlerim şiş herkesten uzak ağlıyordum, derdini kimseye anlatamıyorsun eşin sana destek ama yine de tartışmalar baş gösteriyor vs.vs... Ocak ayında yendim şükür ve dua ettim rabbim 2 sevinci birden yaşatsın ocakta hamile kalayım diye...şükürler olsun darısı isteyen herkese...
rabbim burda olan olmayan bu durumdan bi haber herkese nasip etsin... kesin test sonucum için biraz bekleyeceğim hayırlısı olsun... ayrıca başaran tüm arkadaşları tebrik ediyorum bundan sonra her şey çokkkk daha güzel oluyor darısı diğer arkadaşlara...

kızlar az önce elisaisti subat ayında hamile kalmak isteyenler topiğinde yakaladım :)))

seni de ekledim canımcım arada uğramayı unutma
burayı da takip ediyorum ama pek yazmıyorum sanırım anne olma isteği ön plana çıktı ama hep duacınızım sizlerin sayesinde yendim bu hastalığı...

canimmm cok sagol destegin icininsallah adim adim daha da ilerleyecem.cok sukur bu halime kulak cubuguyla basladim ve simdiki yaptigim aparat isaret parmagimin kalinliginda kac gundur bir bogum kadar diye uzuluyordum simdi iki boguma gectim.allahin izniyle boyle boyle ilerleyecem.calisiyorum butun gun evde degilim ama sadece aksamlari denememe ragmen iyi gidiyor.venusscum deminden beri kendi kendime boyle soyleyip moral vermeye calisiyorum.ya dusunuyorumda bakamiyordum bile su anda bunlari bile yapabilmem allahin bana bir hediyesi gibi.olacak canim insallah belki yavas yavas olacak ama allahin izniyle olacak.guzelim bu saat oldu ve hala bizimlesin.gercekten coook tesekkurler.uzerimizdeki emegin cok.hadi sende git yat yarin is var sonra bizim yuzumuzden uyuklayacaksin
(venuscum bide hani egzersiz yapanlarin listesini yayinliyorsun ya orda benim ismimin yanina da artik aparatla falan mi yazarsiniki bogum yaz canim lutfen kendimi oyle bombos gorunce uzuluyorum da:2:)

Canım tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder,inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…