- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.361
dualarımız seninle bebişim bak her başaran aynı şeyi söylüyor inanın çok kolay bizim kafamız yanlış şeylerle dolu sadece ondan tedirginlikler olabiliyor ama hepsini aşıcaksınız inşallah bu moralle sen ne var ne yok alırsın sen şimdi içine
canım ben evirip çevirip okuyorum kaç defa okudum saymadım tam bir başucu kitabi mutlaka faydası olacaktır
Canlarım desteğiniz için çok teşekkürler ama ona çok bozuğum hatta bugün onu yatması için oturma odasına yolladım yani bu gece ayrıyız.onu öyle çok seviyorumki ufacık bir imasından tavrından hemen etkileniyorum zaten sevdiklerime karşı çok duygsalımdır.bütün vajıyı yenmekteki hevesimde gitti şu anda dünyanın sonu gibi ama biliyorum değil...
simdi denedim gene isaret parmagim kalinliginda aparatla ikinci boguma geldim cok sukur rabbime.ama biliyorum gerisi bos itiyorum gitmiyor yaa nasil yapsam anlamadim ki.ya da boyle boyle yavas yavas mi sizlerde boylemi ilerlediniz????ben artik biliyorum ya icinin bos oldugunu neden hepsi girmiyor diye uzuluyorum.
Ne bileyim canım benim yokluğumu hissetsin kokumu özlesin istiyorum
dualarımız seninle bebişim bak her başaran aynı şeyi söylüyor inanın çok kolay bizim kafamız yanlış şeylerle dolu sadece ondan tedirginlikler olabiliyor ama hepsini aşıcaksınız inşallah bu moralle sen ne var ne yok alırsın sen şimdi içine
canım hiç üzülme büyük ihtimal açıyı ayarlayamıyosundur ondan gitmiyordur kasılmalarını kontrol edebiliyorsun dimi kasılmıyorsun o anda rahatsın ??
canim anlamiyorum ki aslinda kasilma yok ittiriyorum aci yok cunku benim tek sorunum su ilk bogum orayi gecince rahatliyorum ondan sonrasi kayip gidiyor.cok yorgun oluyorum bu saatlerde acaba onunda mi vucudumda etkisi oluyor.bide dedigin gibi aciyi tam settiremiyorum.venuss canim o kadar cok istiyorum ki artik yapabilmeyi olacak insallah dimii????cok mu yavas ilerliyorum yoksa???
kızlar az önce elisaisti subat ayında hamile kalmak isteyenler topiğinde yakaladım :)))
bebişim olacak bundan hiç şüphen olmasınyorgunsun bi yandan stres yaptın bi yandan herşey sebep olabilir hatta senin farketmediğin en ufak bir şey bile bunun nedeni olabilir insanın günü gününe uymuyor bazen anacım ben geçen ağda yaparken yanlışlıkla parmağım girdi accık ucundan ödüm patladı nasıl ürktüm sanki artık kaybetcek bişeyim var oturdum güldüm kendime yuhhh dedim boşluğuma geldi demekki oysa kaç defa parmak soktum mum soktum p...s girdi şimdi denesem ben bile parmakla açıyı bulamam belki son derece kararlı ve emin adımlarla ilerliyorsun her vajili bu gitgelleri yaşar bak ranaya p...ste takıldı kaldı ama sonunda yaptı sende yapacaksın ama bu gün ama yarın illaki olacak başka kaçarı yok hiççç üzülme sen yeni yeni geceliklerini hazır et çok yakında giyeceksin tazecik gelin olaraktan
kızlar herkese merhaba gecenin bir vakti güzel bir haber vereyim dedim, 2 kez test yaptım ve sanırım hamileyim 9 şubat regl günüm ama 2 gün belim ve kasıklarım feci ağrıdı.. testlerde yalan söylemezse rabim dualarımı kabul etti demektir...
ben sizlerin sayesinde yendim bu illeti... çok samimi söylüyorum burası olmasa sizler olmasanız ben hala gözlerim şiş herkesten uzak ağlıyordum, derdini kimseye anlatamıyorsun eşin sana destek ama yine de tartışmalar baş gösteriyor vs.vs... Ocak ayında yendim şükür ve dua ettim rabbim 2 sevinci birden yaşatsın ocakta hamile kalayım diye...şükürler olsun darısı isteyen herkese...
rabbim burda olan olmayan bu durumdan bi haber herkese nasip etsin... kesin test sonucum için biraz bekleyeceğim hayırlısı olsun... ayrıca başaran tüm arkadaşları tebrik ediyorum bundan sonra her şey çokkkk daha güzel oluyor darısı diğer arkadaşlara...
Amin canım tebrik ederim Allah sze nurtopu gıbı bir bebek nasıp eder ins
kızlar herkese merhaba gecenin bir vakti güzel bir haber vereyim dedim, 2 kez test yaptım ve sanırım hamileyim 9 şubat regl günüm ama 2 gün belim ve kasıklarım feci ağrıdı.. testlerde yalan söylemezse rabim dualarımı kabul etti demektir...
ben sizlerin sayesinde yendim bu illeti... çok samimi söylüyorum burası olmasa sizler olmasanız ben hala gözlerim şiş herkesten uzak ağlıyordum, derdini kimseye anlatamıyorsun eşin sana destek ama yine de tartışmalar baş gösteriyor vs.vs... Ocak ayında yendim şükür ve dua ettim rabbim 2 sevinci birden yaşatsın ocakta hamile kalayım diye...şükürler olsun darısı isteyen herkese...
rabbim burda olan olmayan bu durumdan bi haber herkese nasip etsin... kesin test sonucum için biraz bekleyeceğim hayırlısı olsun... ayrıca başaran tüm arkadaşları tebrik ediyorum bundan sonra her şey çokkkk daha güzel oluyor darısı diğer arkadaşlara...
canim insallah rabbim dualarini en hayirli bir sekilde katinda kabul eyler.valla sizleri boyle gorunce daha bir hevesleniyor insan.bir an once olsun diye can atiyorum.allahim butun bu derdi yasayan insalara yardim etsin.dualarinda nolursun unutma canim.bebisi kesin ogrenince hemen yaz.
vala bugun yaseminde test yaptirmaya gitti gidis o gidis daha haber vermedi belkide pozitif ciktiysaa kutluyrlardir.artik merakla bekliyoruz.
hayirli geceler kizlarrr allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.
Yarina hayirli bir gune uyanabilmek umidiyle hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?