- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.381
hayirli geceler kizlarrr allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.
Yarina hayirli bir gune uyanabilmek umidiyle hepinizi
kızlar herkese merhaba gecenin bir vakti güzel bir haber vereyim dedim, 2 kez test yaptım ve sanırım hamileyim 9 şubat regl günüm ama 2 gün belim ve kasıklarım feci ağrıdı.. testlerde yalan söylemezse rabim dualarımı kabul etti demektir...
ben sizlerin sayesinde yendim bu illeti... çok samimi söylüyorum burası olmasa sizler olmasanız ben hala gözlerim şiş herkesten uzak ağlıyordum, derdini kimseye anlatamıyorsun eşin sana destek ama yine de tartışmalar baş gösteriyor vs.vs... Ocak ayında yendim şükür ve dua ettim rabbim 2 sevinci birden yaşatsın ocakta hamile kalayım diye...şükürler olsun darısı isteyen herkese...
rabbim burda olan olmayan bu durumdan bi haber herkese nasip etsin... kesin test sonucum için biraz bekleyeceğim hayırlısı olsun... ayrıca başaran tüm arkadaşları tebrik ediyorum bundan sonra her şey çokkkk daha güzel oluyor darısı diğer arkadaşlara...
tebrık ederım canım ne guzel haberler var bugun boyle bızlere de dua et inş senın yasadıgın duyguları isteyen herkes yasar:13:
canlaarııııııııııııımmmmmmmmmmm ranaaaaaaaaaaaaa sonundaaaa yaptııııııııııııııııııı başardıııııııııııııııııııııııııı inanmıyorum ya bunu nasıl haber vereceğimi bile şaşırdııııımmmmmmm.
Allahım pandoya,esraya,ozuma,smpati85'e,ecrinime,seraya,ebruya aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarıma bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah yarabbim yardım et onlara.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmm.halay çekmeye utanıyorum ne bileyim .siz çekersiniz artık halayımı.rabbime şükürler olsunnnnn.......[/Q EÇOK SEVİNDİM YA :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
tebrikler canım çok sevindim sabrın sonu selametmiş bak bir ömür boyu eşinle mutlu olursun inşallah...
günaydın kızlarrr
kızlar herkese merhaba gecenin bir vakti güzel bir haber vereyim dedim, 2 kez test yaptım ve sanırım hamileyim 9 şubat regl günüm ama 2 gün belim ve kasıklarım feci ağrıdı.. testlerde yalan söylemezse rabim dualarımı kabul etti demektir...
ben sizlerin sayesinde yendim bu illeti... çok samimi söylüyorum burası olmasa sizler olmasanız ben hala gözlerim şiş herkesten uzak ağlıyordum, derdini kimseye anlatamıyorsun eşin sana destek ama yine de tartışmalar baş gösteriyor vs.vs... Ocak ayında yendim şükür ve dua ettim rabbim 2 sevinci birden yaşatsın ocakta hamile kalayım diye...şükürler olsun darısı isteyen herkese...
rabbim burda olan olmayan bu durumdan bi haber herkese nasip etsin... kesin test sonucum için biraz bekleyeceğim hayırlısı olsun... ayrıca başaran tüm arkadaşları tebrik ediyorum bundan sonra her şey çokkkk daha güzel oluyor darısı diğer arkadaşlara...
seni de ekledim canımcım arada uğramayı unutma
burayı da takip ediyorum ama pek yazmıyorum sanırım anne olma isteği ön plana çıktı ama hep duacınızım sizlerin sayesinde yendim bu hastalığı...
:::))) önceki sayfaları okumaya dalmıştım:)) dün sonucu aldım beta-hcg değerim 157,63 müş tabi ben ne anlama geldiğini doğal olarak anlamadım orda labaratuardaki kıza sordummmm erken anlaşılmış bir gebelik dedi doktorunuza görünün takip isteyecektir dedii bende hemen doktora gittim ama doktor çıkmıştı 2 hemşire vardı onlarda baktı pozitif dedi ama ben halaa emin değiliim:))) akşam biraz internette baktım 3.ve 4. hafta beta hcg değerleri benim değerime yakın ve buda gebelik olduğunu gösteriyor ama işte doktora görünmeden tam kesin diyemiyorum...bakalım hayırlısı..
hayırlısı olsun o zaman canım büyük olasılıkla hamilesin ama tabi doktora görünmende fayda var
:::))) önceki sayfaları okumaya dalmıştım:)) dün sonucu aldım beta-hcg değerim 157,63 müş tabi ben ne anlama geldiğini doğal olarak anlamadım orda labaratuardaki kıza sordummmm erken anlaşılmış bir gebelik dedi doktorunuza görünün takip isteyecektir dedii bende hemen doktora gittim ama doktor çıkmıştı 2 hemşire vardı onlarda baktı pozitif dedi ama ben halaa emin değiliim:))) akşam biraz internette baktım 3.ve 4. hafta beta hcg değerleri benim değerime yakın ve buda gebelik olduğunu gösteriyor ama işte doktora görünmeden tam kesin diyemiyorum...bakalım hayırlısı..
canım öncelikle tebrik ederim bence tecrübelerime dayanarak söylüyorum hamilesin ALLAH bir solukta kucağuına almayı nasip etsin canım dünyanın en güzel duygusu insanın kişiliği bile değişiyor evlat sahibi olunca tekrar tebrikler.dünyanın en güzel anneneleri vajili anneler...
evet yoksa rahat edemiycem ama bikaç gün bekliyim diyorum tekrar tahlil ister heralde değerlerimde artış varmı yokmu diye...yaaa bide internette böle bisürü şey okudum dış gebelik ,düşük falan korktuum kendikendime keşke okumasaydım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?