- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.401
günaydın canlarrrr.....yasamincim hayırlı olsun inşallah hamilesindir hamilesindir inan bence=) şaka bi yana olmasa bile moralini bozma sakın tmm mı
yasemincim fazla intte okuduklarını takma kafana her hastalığın belirtisi bir birine benzer ben orda okuyup kaç kere kanserim diye dr gitmiş bir insanım çünki bizler hassasız herşeyi kafamıza takıyıruz takma kafana tokadan başka birşey öptümmmmm...
yasemincim fazla intte okuduklarını takma kafana her hastalığın belirtisi bir birine benzer ben orda okuyup kaç kere kanserim diye dr gitmiş bir insanım çünki bizler hassasız herşeyi kafamıza takıyıruz takma kafana tokadan başka birşey öptümmmmm...
evet yoksa rahat edemiycem ama bikaç gün bekliyim diyorum tekrar tahlil ister heralde değerlerimde artış varmı yokmu diye...yaaa bide internette böle bisürü şey okudum dış gebelik ,düşük falan korktuum kendikendime keşke okumasaydım diyorum.
kızlar herkese merhaba gecenin bir vakti güzel bir haber vereyim dedim, 2 kez test yaptım ve sanırım hamileyim 9 şubat regl günüm ama 2 gün belim ve kasıklarım feci ağrıdı.. testlerde yalan söylemezse rabim dualarımı kabul etti demektir...
ben sizlerin sayesinde yendim bu illeti... çok samimi söylüyorum burası olmasa sizler olmasanız ben hala gözlerim şiş herkesten uzak ağlıyordum, derdini kimseye anlatamıyorsun eşin sana destek ama yine de tartışmalar baş gösteriyor vs.vs... Ocak ayında yendim şükür ve dua ettim rabbim 2 sevinci birden yaşatsın ocakta hamile kalayım diye...şükürler olsun darısı isteyen herkese...
rabbim burda olan olmayan bu durumdan bi haber herkese nasip etsin... kesin test sonucum için biraz bekleyeceğim hayırlısı olsun... ayrıca başaran tüm arkadaşları tebrik ediyorum bundan sonra her şey çokkkk daha güzel oluyor darısı diğer arkadaşlara...
canimmm cok sagol destegin icininsallah adim adim daha da ilerleyecem.cok sukur bu halime kulak cubuguyla basladim ve simdiki yaptigim aparat isaret parmagimin kalinliginda kac gundur bir bogum kadar diye uzuluyordum simdi iki boguma gectim.allahin izniyle boyle boyle ilerleyecem.calisiyorum butun gun evde degilim ama sadece aksamlari denememe ragmen iyi gidiyor.venusscum deminden beri kendi kendime boyle soyleyip moral vermeye calisiyorum.ya dusunuyorumda bakamiyordum bile su anda bunlari bile yapabilmem allahin bana bir hediyesi gibi.olacak canim insallah belki yavas yavas olacak ama allahin izniyle olacak.guzelim bu saat oldu ve hala bizimlesin.gercekten coook tesekkurler.uzerimizdeki emegin cok.hadi sende git yat yarin is var sonra bizim yuzumuzden uyuklayacaksin
(venuscum bide hani egzersiz yapanlarin listesini yayinliyorsun ya orda benim ismimin yanina da artik aparatla falan mi yazarsiniki bogum yaz canim lutfen kendimi oyle bombos gorunce uzuluyorum da:2:)
:::))) önceki sayfaları okumaya dalmıştım:)) dün sonucu aldım beta-hcg değerim 157,63 müş tabi ben ne anlama geldiğini doğal olarak anlamadım orda labaratuardaki kıza sordummmm erken anlaşılmış bir gebelik dedi doktorunuza görünün takip isteyecektir dedii bende hemen doktora gittim ama doktor çıkmıştı 2 hemşire vardı onlarda baktı pozitif dedi ama ben halaa emin değiliim:))) akşam biraz internette baktım 3.ve 4. hafta beta hcg değerleri benim değerime yakın ve buda gebelik olduğunu gösteriyor ama işte doktora görünmeden tam kesin diyemiyorum...bakalım hayırlısı..
günaydın meleklerim dün p....s denemesi yaptım başını alabildim nasıl heyacanladım anlatamam
ranacım çok teşekkür ederim bitanem nasıl mutlu oldum anlatamam hemnde nasıl ayyyyyyyyyyyyyy sabahlar olmasın hopa
DİKKAT DİKKAT 16450 mesaj kutun dolmuş haberin olaaaaa...
günaydın canım bugün hep güzel haberler alıyoruz maşallah sende de ilerleme var.pe...si aldıktan sonra devamı daha kolay hadi hayırlısı
günaydın meleklerim dün p....s denemesi yaptım başını alabildim nasıl heyacanladım anlatamam
canlaarııııııııııııımmmmmmmmmmm ranaaaaaaaaaaaaa sonundaaaa yaptııııııııııııııııııı başardıııııııııııııııııııııııııı inanmıyorum ya bunu nasıl haber vereceğimi bile şaşırdııııımmmmmmm.
P.... Den korkan ben sonunda onu yendim hemde kendi elimle.ters pozisyonda tamamını aldıııımmmmmmm.içimde kayboldu sankiiii.sadece biryerde sabretmek gerekiyor bir yanma hissi okadar korkudan onu abartıyosunuz o sırada ama o kısım geçtimi nasıl ilerliyor şaşırıp kalıyosunuz.içimde tuttumm bir süre alışayım diye hiçbirşey hissetmedim.çıkardığımda ben ve kociş sırıtıyorduk sarıldık birbirmize tabi kociş bidaha dedi ama olmadı.bu gece bikezdaha deniycem ara vermek zorunda kaldık kaynım geldi .ama artık çok kolay olacak çünkü artık ne olduğunu biliyorum.bunu yazarken bile ya gerçekmi bu diye soruyorum kendime.sanki rüyada yazıyorum.
Allahım pandoya,esraya,ozuma,smpati85'e,ecrinime,seraya,ebruya aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarıma bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah yarabbim yardım et onlara.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmm.halay çekmeye utanıyorum ne bileyim .siz çekersiniz artık halayımı.rabbime şükürler olsunnnnn.......
canlaarııııııııııııımmmmmmmmmmm ranaaaaaaaaaaaaa sonundaaaa yaptııııııııııııııııııı başardıııııııııııııııııııııııııı inanmıyorum ya bunu nasıl haber vereceğimi bile şaşırdııııımmmmmmm.
P.... Den korkan ben sonunda onu yendim hemde kendi elimle.ters pozisyonda tamamını aldıııımmmmmmm.içimde kayboldu sankiiii.sadece biryerde sabretmek gerekiyor bir yanma hissi okadar korkudan onu abartıyosunuz o sırada ama o kısım geçtimi nasıl ilerliyor şaşırıp kalıyosunuz.içimde tuttumm bir süre alışayım diye hiçbirşey hissetmedim.çıkardığımda ben ve kociş sırıtıyorduk sarıldık birbirmize tabi kociş bidaha dedi ama olmadı.bu gece bikezdaha deniycem ara vermek zorunda kaldık kaynım geldi .ama artık çok kolay olacak çünkü artık ne olduğunu biliyorum.bunu yazarken bile ya gerçekmi bu diye soruyorum kendime.sanki rüyada yazıyorum.
Allahım pandoya,esraya,ozuma,smpati85'e,ecrinime,seraya,ebruya aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarıma bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah yarabbim yardım et onlara.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmm.halay çekmeye utanıyorum ne bileyim .siz çekersiniz artık halayımı.rabbime şükürler olsunnnnn.......
ya tatlım ben ya bu emlayı ya kullanmayı bilmiyorum yada uyuştığunu anlamıyorum uyuşmuyor mua caba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?