- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.421
ayyy inanamıorum yaşasınnnnnbaşını aldıysan devamı çok çok çok kolayyy...hadi esracım az kaldı
canımcıım merak etme bu heycanla sende başarıcaksın gerisi gelecek inşallah...çok sevindimyakında senin halayınıda çekeriz
inşallah canım ya ama heyacandan ölücektim
heycansız olmaz önemli olan o anda heycanlandım kalk tmm yeter deme eşine olur mu
simdi denedim gene isaret parmagim kalinliginda aparatla ikinci boguma geldim cok sukur rabbime.ama biliyorum gerisi bos itiyorum gitmiyor yaa nasil yapsam anlamadim ki.ya da boyle boyle yavas yavas mi sizlerde boylemi ilerlediniz????ben artik biliyorum ya icinin bos oldugunu neden hepsi girmiyor diye uzuluyorum.
şubat ayı da hareketlenmeye başladımaşallah size kızlar
bi bagırdım herkes korktu benden :))) hızlanırlar tabi:)))
esra cım cooooooooooooook tebrık ederım tatlım sakın korkma ucu gırdı ya bıttı sayılır canım ucu gırınce esıne beklemısını soyle cıkmasın beeklesın korkun gecınce yavas yavas ılerlesın bak nasıl cuk lar oluyo korkulacak bırsey yok bak rana da artık acı madı dıyo bıraz sabır sonra sıııııııııı
yasemınıııımmmm elısasıst ım gozunuz aydın canlarım bu duygu tatmayı allah tum ısteyen herkese versın canım cok sevındım
canlaarııııııııııııımmmmmmmmmmm ranaaaaaaaaaaaaa sonundaaaa yaptııııııııııııııııııı başardıııııııııııııııııııııııııı inanmıyorum ya bunu nasıl haber vereceğimi bile şaşırdııııımmmmmmm.
P.... Den korkan ben sonunda onu yendim hemde kendi elimle.ters pozisyonda tamamını aldıııımmmmmmm.içimde kayboldu sankiiii.sadece biryerde sabretmek gerekiyor bir yanma hissi okadar korkudan onu abartıyosunuz o sırada ama o kısım geçtimi nasıl ilerliyor şaşırıp kalıyosunuz.içimde tuttumm bir süre alışayım diye hiçbirşey hissetmedim.çıkardığımda ben ve kociş sırıtıyorduk sarıldık birbirmize tabi kociş bidaha dedi ama olmadı.bu gece bikezdaha deniycem ara vermek zorunda kaldık kaynım geldi .ama artık çok kolay olacak çünkü artık ne olduğunu biliyorum.bunu yazarken bile ya gerçekmi bu diye soruyorum kendime.sanki rüyada yazıyorum.
Allahım pandoya,esraya,ozuma,smpati85'e,ecrinime,seraya,ebruya aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarıma bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah yarabbim yardım et onlara.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmm.halay çekmeye utanıyorum ne bileyim .siz çekersiniz artık halayımı.rabbime şükürler olsunnnnn.......
saol canımcım ama dr a görünmeden hala emin değilim bikaç gün bekliycem sonra bi görüneyim bakalım:)) İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım....
tamam tatlım ay ya bçyle çok karmançormanım ya:)
canım en son p...boyutnda aparatla deniyordum bugün öle yaptım denedim.sonra eşime bıraktım bikezde o aparatla yaptı.sonra dedim p.... ile deneyelim.bilmem bir rahatlık vardı sanki.başta sırtüstü yapayım dedim olmadı gerilmeye başladım yine.sonra kocişin sırtüstü olduğu benim ters durduğum pozisyonda başladık denemeye.bu defa kararlıydım zaten aparatla açılmıştır diye düşünüyordum sonra açıyı ayarladım bütün işi ben yaptım kocişe söledim sakın karışma dedim.sonra ielrlemeye başladım biryerde yanma hissettim öle şiddetli falan değil dayan dedim kendi kendime nefes yaptım biraz bekledim alışana kadar sonra nefesle ittirdim sonrası kendiliğinden oldu baktım artık alacak bişe kalmamış.hiçbirşey hissetmedim içimde beklettim bir süre.oldu bitti öyle.çıkarken belki hissderim dedim ama kaydı çıktı.oda kolaydı yani.
saol canımcım ama dr a görünmeden hala emin değilim bikaç gün bekliycem sonra bi görüneyim bakalım:)) İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?