Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

esra cım cooooooooooooook tebrık ederım tatlım sakın korkma ucu gırdı ya bıttı sayılır canım ucu gırınce esıne beklemısını soyle cıkmasın beeklesın korkun gecınce yavas yavas ılerlesın bak nasıl cuk lar oluyo korkulacak bırsey yok bak rana da artık acı madı dıyo bıraz sabır sonra sıııııııııı

canım ya yanlış yöne ittirmişsindir ya da kasmışsındır o kısımda sakinleşmeye çalış bekle biraz rahat ol.aparatla istediğin kadar bekle içinde pe..s olsa ereksiyon kaybı falan oluyo ama aparatta öyle biey olmadığına göre sakinleşinceye kadar bekle sonra ittir yine olmazsa yönün yanlıştır kurcala biraz sağa sola.aşağıya doğru ittiriceksin rahatladığın an zaten o kısımdan geçiceksin ben o kısımdan geçerken bi tuhaf oluyodum böyle açıldığını hissedince ama o da doğru yöne ilerlediğini gösterir zaten oraya bi kere girince bi daha yön konusunda sıkıntı yaşamassın fazla.

tamam tatlım ay ya bçyle çok karmançormanım ya:)

Tatlım tebrik ederim söylemiştim elin kulağında diye

saol canımcım ama dr a görünmeden hala emin değilim bikaç gün bekliycem sonra bi görüneyim bakalım:)) İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım....

ya tatlım benım regl olmam gerekıyo du olmadım 2 tane test yaptım negatıf cıktıı hala hamıleyım dır belkı dıye umıt edıyorum sen hamıle cıkıyo belkı degılım dır dıyorsun bana bırı gebe sın dese cıftetellı atarım bende senın ıcın atarım haydeeeeeeeee

ranacım okadar mutlu oldumki kelimelerle ifade etmek çoook zor tüylerim diken diken oldu burda yenenler olunca sanki bende yendiğim anı tekrar tekrar yaşıyorum tatlım Allahım başka sıkıntı yaşatmasın bak gördünmü ne kadar kolaymış o yanma hissi oluyor başta git gel yapınca geçiyor hele 3. 4. denemede azalıyor sonra hiç kalmıyacak... geç haber aldım ama inan bugun doping gibi gelecek.:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:venüsümün seksi bomba lakabı işe yaradı :))))dün sana ne dedim ben çenen çalışmasın vajin çalışsın dedim bak dinlemişin beni canım benim

saol canımcım ama dr a görünmeden hala emin değilim bikaç gün bekliycem sonra bi görüneyim bakalım:)) İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım....

ayyy bugun biçok güzel haber var ne mutlu yaw vallahi yasemincim hayırlısı olsun bitanem elisaist de hamile oooo nufus patlaması olacak vallahi :))) :92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…