- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.441
kızlar bızım burada kedıler kudurduuuuuuu dun geceden berı seslerı kısılmadı herhalde onlarda vajı yı yendıııııı
kızlar bızım burada kedıler kudurduuuuuuu dun geceden berı seslerı kısılmadı herhalde onlarda vajı yı yendıııııı
inşallah canım ya ama heyacandan ölücektim
taze gelinimiz uyanamadı bu saate kadar gelmesi lazımdı
mart geliyorya yavrum ondandır tatlım . burada bişey diycem sen hala şüphelisin tatlım yumurtlama zamanındamı yendin sen vajiyi olma ihtimali varmı yani hesap yapsana bebişim bizi de çatlatıyosun böle
nasıl yapacam canım sen bana bı tarıf ette kayın valıdem benı kahvaltıya cagırıyo bana kahvaltı hazırlamıs onlara gıtmem lazım gelınce gorusuruk
tatlım bi güzel haberde senden geldi az kalmış ben sana diyeyim vallahi sabret başı girdiyse nefes alıp ver kayganlasıtırıcıyıda boll sür ıkın bak ilerlediğini anlamıcan bile hatta eşine sorcan girdimi diye vallahi bak sadece biraz cesaret :))) ecrin ve ozum sizinde az kaldı kızlar...
saol canımcım ama dr a görünmeden hala emin değilim bikaç gün bekliycem sonra bi görüneyim bakalım:)) inşallah isteyen herkese nasip etsin allahım....
:::))) önceki sayfaları okumaya dalmıştım:)) dün sonucu aldım beta-hcg değerim 157,63 müş tabi ben ne anlama geldiğini doğal olarak anlamadım orda labaratuardaki kıza sordummmm erken anlaşılmış bir gebelik dedi doktorunuza görünün takip isteyecektir dedii bende hemen doktora gittim ama doktor çıkmıştı 2 hemşire vardı onlarda baktı pozitif dedi ama ben halaa emin değiliim:))) akşam biraz internette baktım 3.ve 4. hafta beta hcg değerleri benim değerime yakın ve buda gebelik olduğunu gösteriyor ama işte doktora görünmeden tam kesin diyemiyorum...baka
canim bence sen kendine dikkat etmeye calis.allah bilir tabiki ama buyuk ihtimal hamilesin kusumallah hayirlisini versin insallah.
canimmmm super haber buuugünaydın meleklerim dün p....s denemesi yaptım başını alabildim nasıl heyacanladım anlatamamsenin de yaklasti artik bak diyeyim.wuuuwwww kimse kalmaz insallah burda cozemeyen
canım ya yanlış yöne ittirmişsindir ya da kasmışsındır o kısımda sakinleşmeye çalış bekle biraz rahat ol.aparatla istediğin kadar bekle içinde pe..s olsa ereksiyon kaybı falan oluyo ama aparatta öyle biey olmadığına göre sakinleşinceye kadar bekle sonra ittir yine olmazsa yönün yanlıştır kurcala biraz sağa sola.aşağıya doğru ittiriceksin rahatladığın an zaten o kısımdan geçiceksin ben o kısımdan geçerken bi tuhaf oluyodum böyle açıldığını hissedince ama o da doğru yöne ilerlediğini gösterir zaten oraya bi kere girince bi daha yön konusunda sıkıntı yaşamassın fazla.
evet guzelim ya heralde yanlis yone ittiyorum cunku girmemesi icin bir neden yok dusunuyorumda.bide su aklima geldi acaba yavas yavas mi genisletiyoruz vajiyi.cunku biliyorum girmesi lagzim ama onceden bir bogumda bile zorlanirdim simdi elhamdulillah ikinciye gectim.olacak canim insallah baksana herkes cozuyor.rabbim bizlere de nasip etsin insallah.
[/COLOR]:::))) önceki sayfaları okumaya dalmıştım:)) dün sonucu aldım beta-hcg değerim 157,63 müş tabi ben ne anlama geldiğini doğal olarak anlamadım orda labaratuardaki kıza sordummmm erken anlaşılmış bir gebelik dedi doktorunuza görünün takip isteyecektir dedii bende hemen doktora gittim ama doktor çıkmıştı 2 hemşire vardı onlarda baktı pozitif dedi ama ben halaa emin değiliim:))) akşam biraz internette baktım 3.ve 4. hafta beta hcg değerleri benim değerime yakın ve buda gebelik olduğunu gösteriyor ama işte doktora görünmeden tam kesin diyemiyorum...baka
canim bence sen kendine dikkat etmeye calis.allah bilir tabiki ama buyuk ihtimal hamilesin kusumallah hayirlisini versin insallah.
canimmmm super haber buuusenin de yaklasti artik bak diyeyim.wuuuwwww kimse kalmaz insallah burda cozemeyen
HEP BERABER YENİCEZ TALTLIM
kelebekcim bu yanma emlanın verdiği bir yanma kadar mı
kızlar hepinize günaydınnnn yazıları ve müjdeli haberleri okumaktan günaydın diyemedim nasılsınız? bende müthiş bir baş agrısı var 2 gündür ilaçta içemiyorum(( ne zormuş yawww herşey bebiş için...[/QU
gunaydin canim.guzel haberleri alinca selamlamayi falan da unuttuk
bu aralar hic kendine iyi bakmiyorsun sennnngecmis olsun canim stresten de olabilir benimde tutuyor arada senin gibi.bu arada popisin ne alemde???
yani hatta daha az gitgel yapınca geçiyor merak etme hatta kayganlasıtırıcı kullanınca hiç olmaz benim eşim krem görünce konsantrem bozuluyor diyor biz ondan kullanamdık dogal ıslaklıgıyla yaptık. Ama 4-5. Denemeden sonra yanma geçiyor. Yanma hissi nedirki kızlar allah aşkına yaw valla acı yokk..zaten gevsek bıraktıgınızda kendinizi nefes alıp verirken kendi kayıyor öle cok ittirmeye gerek yok yani gitgel yapınca cup giriyor ben eşime diyorumki ne kadarı girdi tamamı diyor aaaaa diyorum hiç farketmedim :))))
kızlar hepinize günaydınnnn yazıları ve müjdeli haberleri okumaktan günaydın diyemedim nasılsınız? bende müthiş bir baş agrısı var 2 gündür ilaçta içemiyorum(( ne zormuş yawww herşey bebiş için...[/QU
gunaydin canim.guzel haberleri alinca selamlamayi falan da unuttuk
bu aralar hic kendine iyi bakmiyorsun sennnngecmis olsun canim stresten de olabilir benimde tutuyor arada senin gibi.bu arada popisin ne alemde???
yok valla çok iyi bakıyorum c vitamini meyve sebze yememe dikkat ediyorum sık banyo yapmaktan saçlarım gür sinüzitim var(( kabızlıktanda olabilir başagrısı ne bileyim. normalde hergün tuvalete çıkardım şimdi dün çıktım ama bu kadar incr yovitaya çoktan daha çok olmalıydı ama ne bileyim. kendi haline bıraktım kafaya takınca olmuyor galiba :)))
tatlım zaten parmağıda eşime yavaş ittir diyorum valla kendi çekiyor diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?