Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bızım burada kedıler kudurduuuuuuu dun geceden berı seslerı kısılmadı herhalde onlarda vajı yı yendıııııı

mart geliyorya yavrum ondandır tatlım . burada bişey diycem sen hala şüphelisin tatlım yumurtlama zamanındamı yendin sen vajiyi olma ihtimali varmı yani hesap yapsana bebişim bizi de çatlatıyosun böle

inşallah canım ya ama heyacandan ölücektim

tatlım bi güzel haberde senden geldi az kalmış ben sana diyeyim vallahi sabret başı girdiyse nefes alıp ver kayganlasıtırıcıyıda boll sür ıkın bak ilerlediğini anlamıcan bile hatta eşine sorcan girdimi diye vallahi bak sadece biraz cesaret :))) ecrin ve ozum sizinde az kaldı kızlar...

mart geliyorya yavrum ondandır tatlım . burada bişey diycem sen hala şüphelisin tatlım yumurtlama zamanındamı yendin sen vajiyi olma ihtimali varmı yani hesap yapsana bebişim bizi de çatlatıyosun böle

nasıl yapacam canım sen bana bı tarıf ette kayın valıdem benı kahvaltıya cagırıyo bana kahvaltı hazırlamıs onlara gıtmem lazım gelınce gorusuruk

nasıl yapacam canım sen bana bı tarıf ette kayın valıdem benı kahvaltıya cagırıyo bana kahvaltı hazırlamıs onlara gıtmem lazım gelınce gorusuruk

tatlım son adet oldugun günden başlayıp sayacaksın 10. gün ve 16. gün arası yumurtlama zamanındı korunmasız o tarihlerde ilişkiye girdiysen olma ihtimalin var tatlım. afiyet olsun slm söle kaynanana :))) ii baksın sana :)))

kelebekcim bu yanma emlanın verdiği bir yanma kadar mı

[/COLOR]

kızlar hepinize günaydınnnn yazıları ve müjdeli haberleri okumaktan günaydın diyemedim nasılsınız? bende müthiş bir baş agrısı var 2 gündür ilaçta içemiyorum (( ne zormuş yawww herşey bebiş için...

kelebekcim bu yanma emlanın verdiği bir yanma kadar mı

yani hatta daha az gitgel yapınca geçiyor merak etme hatta kayganlasıtırıcı kullanınca hiç olmaz benim eşim krem görünce konsantrem bozuluyor diyor biz ondan kullanamdık dogal ıslaklıgıyla yaptık. ama 4-5. denemeden sonra yanma geçiyor. yanma hissi nedirki kızlar Allah aşkına yaw valla acı yokk..zaten gevsek bıraktıgınızda kendinizi nefes alıp verirken kendi kayıyor öle cok ittirmeye gerek yok yani gitgel yapınca cup giriyor ben eşime diyorumki ne kadarı girdi tamamı diyor aaaaa diyorum hiç farketmedim :))))

evet guzelim ya heralde yanlis yone ittiyorum cunku girmemesi icin bir neden yok dusunuyorumda.bide su aklima geldi acaba yavas yavas mi genisletiyoruz vajiyi.cunku biliyorum girmesi lagzim ama onceden bir bogumda bile zorlanirdim simdi elhamdulillah ikinciye gectim.olacak canim insallah baksana herkes cozuyor.rabbim bizlere de nasip etsin insallah.[/QUOTE]

evet tatlım açı çok önemli bitanem sırtüstü yat poponun altına yastık koy. ben sol ayagımın altına yorganı katlayıp koyuyorum bir ayagım yüksekte oluyor sag bacagımıda iyice acıyorum. yön popoya dogru... kayganlastırıcıda sürr. bak ben aparatı 2 kez yaptım sonra hemen p... geçtim emla sürünce rahat hissettim.2 kez öle yaptım sonrasında hiç kremsiz yaptım... zaten esniyor cnm benim.

Son düzenleme:

tatlım zaten parmağıda eşime yavaş ittir diyorum valla kendi çekiyor diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…