- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.461
tamam bu daha iyi hemen patlayıp hakkını vereyim bende
ya tatlım benım regl olmam gerekıyo du olmadım 2 tane test yaptım negatıf cıktıı hala hamıleyım dır belkı dıye umıt edıyorum sen hamıle cıkıyo belkı degılım dır dıyorsun bana bırı gebe sın dese cıftetellı atarım bende senın ıcın atarım haydeeeeeeeee
jasmincim hoşgeldin nasılsın ? Kaç gündür konusmadık nasıl gidiyor alıştınmı?
hoşgeldin jasmincim nasılsın
jasmincim hoşgeldin nasılsın ? kaç gündür konusmadık nasıl gidiyor alıştınmı?
venuscummmmsagol canim settirdigin icinkendimi bir ise yariyor gordum
ayy ranaa yenmişş çook sevndmm onun adınaa yaa. rana canım çok tebrik ederimm
Allahım mutluluğunuzu daim etsin. başka sıkıntı dert vermesin..
oooo bebişimmm daha ne olsunakın akın geliyorsunuz maşallah
evet canim benim yendi ranacik dahadi bakalim sira hangimizde acaba.
seninde ragli ciksin aradan hizlandirmaya basla kusum kendini.
ranacım bitanem hoşgeldin nasıl mutlu oldum tatlım benim geçmiş olsun darısı başımıza
ya neden kimse yaz:82:mıyor
ranacım bitanem hoşgeldin nasıl mutlu oldum tatlım benim geçmiş olsun darısı başımıza
günaydııııınnnnn herkeseeee....mutluluğumu paylaşan herkese çok çok tşk ederim.tek tek tşk etmek isterdim ama bu sayfayı kaplayacakmış gördüm o yzden burdan böle tşk edeyim dedim.hepinizin sayesinde oldu şükürler olsun canlarım benim bu siteyi bulmasaydım inanın hala yerimde sayıyıyor olurdum.Rabbim tez zamanda bu illetle uğraşan diğer arkadaşlarımı da kurtarır inşallah.duacınızım her zaman canlarım benim.sizleri çooooookkkkkkk seviyorum
canımm sende bi kan tahlili yaptır bence ..evde yaptığımız testler negatif çıktığı halde kanda belli oluyormuş.benim zaten evde yaptığım testte 2.çizgi silik hafif çıkmıştı..reglin kaç gün geçti belki daha idrarda çıkacak kadar hormon salgılanmamıştır.aslında dediğin gibi bana hamilesin diyolar ben belki değilimdir diyorum ama sırf fazla umutlanıpta hüsrana uğramayım diye yoksa tabikii bi belirti var o hormonu salgılamışım sonuçta ama işte nebiliyim:))) karmaşığım ,sabırsızım,heycanlıyım ,umutluyum daha sayimmi::))))
canım ya bende oyle bakıyodum rana ya msj atmıştım acaba gormedı mı dıye...senınde gusel haberlerın vardı tebrık ederıminş gusel haberlerın yakındır ranaya cok sevındım darısı bizim basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?