Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm sende bi kan tahlili yaptır bence ..evde yaptığımız testler negatif çıktığı halde kanda belli oluyormuş.benim zaten evde yaptığım testte 2.çizgi silik hafif çıkmıştı..reglin kaç gün geçti belki daha idrarda çıkacak kadar hormon salgılanmamıştır.aslında dediğin gibi bana hamilesin diyolar ben belki değilimdir diyorum ama sırf fazla umutlanıpta hüsrana uğramayım diye yoksa tabikii bi belirti var o hormonu salgılamışım sonuçta ama işte nebiliyim:))) karmaşığım ,sabırsızım,heycanlıyım ,umutluyum daha sayimmi::))))

hoşgeldin jasmincim nasılsın

jasmincim hoşgeldin nasılsın ? kaç gündür konusmadık nasıl gidiyor alıştınmı?

hoşbuldumm canlarımm . iyiyim çok şükür siz nasılsınız.
evet canım kaçgündür giremedim doğru düzgün
bende regl olcam die deneme yapmadım günümde gecikti olmadım hala. emlada alamadım henüz onunla denemek istiyorum. normal denemede sadece başını alabiliyorum ilerisi gelmiyor şimdilik.

evet canim benim yendi ranacik da hadi bakalim sira hangimizde acaba.
seninde ragli ciksin aradan hizlandirmaya basla kusum kendini.

evet ama iki gün geçti hala olmadım yaa heran olacak die deneyemiorum bide regl ağrısı çok oluyor bende öncesinden başlıyor . bi olup bitse bende kendimi vercem bu işee
sen nasılsın canım ? biraz geriye baktımda , ilerlemişsin ikinci boğumaa çoook sevndmmm ya tebrk ederimm kızz başarcazz inşallah zaferr çook yakındaa

günaydııııınnnnn herkeseeee....mutluluğumu paylaşan herkese çok çok tşk ederim.tek tek tşk etmek isterdim ama bu sayfayı kaplayacakmış gördüm o yzden burdan böle tşk edeyim dedim.hepinizin sayesinde oldu şükürler olsun canlarım benim bu siteyi bulmasaydım inanın hala yerimde sayıyıyor olurdum.Rabbim tez zamanda bu illetle uğraşan diğer arkadaşlarımı da kurtarır inşallah.duacınızım her zaman canlarım benim.sizleri çooooookkkkkkk seviyorum

canım benim

canı m regl olma zamanım daha gecmadı aama olmuyorum da anlamadım hayırlısı artıkın

canıııımmmm gördüm mesajını çok saol bitanem.valla ne yalan söyleyim seni benden önce bekliyordum ama kısmet işte.sıra sende sanki haaa.inşallah canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…