Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rana gızzzzzzzzzzz ayaga kalk bugun mutlu gun

canıııımmmm gördüm mesajını çok saol bitanem.valla ne yalan söyleyim seni benden önce bekliyordum ama kısmet işte.sıra sende sanki haaa.inşallah canım benim....

inşallah canım bız 1 hafta ara verdık.dun geldım eve.bugunden ıtıbaren baslıcaz bakalım yalnız tedırgınım annemgılde hıç egzersız yapmadım umarım zorlanmam en sonyarıya gelmıştık bakalım ne olacak

sızzz cennetten mı geldınız yaaaaaaaa herkesın su cabasına bakkkk bırbırımızın mutlu olması ıcın adeta yarısıyoruz faydalı olabılmek ıcın herkes cok ıyı cok farklı bı ortam kımseye soylenılemeyen seyler burada soylenıyo anlatamıyorum ıste sadece sızlerı cok sevıyorum ıyı kı varsınız kardeslerım

canım lacivertte sen gibiydi kocişinin özlemiyle aradan çıkardı.bende senden aynısını bekliyorum.egzersiz yap istersen öncesinde daha iyi gelebilir.sonra sarılırsınız kocişle bir bakmışın olmuş bitmişşşş inşalllahhhh.

aynı şekilde tatlım

kalktım canım kalktım.oldu ya serencim sonunda hala inanamıyorum ama cidden kolay işmiş bu ya.ne büyütmüşüz gözümüzde.seninde beklemediğin anda oluverdi bak işte.

dun sana bacaklarını kıracam demıstım artık olsun ıstıyodum bugun oldu ıste canım ınan cok sevındım acı var mı acı sorusuna cevap yoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dun sana bacaklarını kıracam demıstım artık olsun ıstıyodum bugun oldu ıste canım ınan cok sevındım acı var mı acı sorusuna cevap yoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aynennnn yaaaa bacaklarımı kırmadın ama tatlım yaptıktan sonra kırılmış gibi ağrıdılar şekilden şekile girmekten.ağrı birtek bacaklarımda vardıııı vajiye hiçbişe dokunmamış kadar rahattı valla.içimdeyken eşime dedim hareket ettri diye birtek o zaman anladım orda bişe olduğunu okadar yaniiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…