- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.481
günaydııııınnnnn herkeseeee....mutluluğumu paylaşan herkese çok çok tşk ederim.tek tek tşk etmek isterdim ama bu sayfayı kaplayacakmış gördüm o yzden burdan böle tşk edeyim dedim.hepinizin sayesinde oldu şükürler olsun canlarım benim bu siteyi bulmasaydım inanın hala yerimde sayıyıyor olurdum.Rabbim tez zamanda bu illetle uğraşan diğer arkadaşlarımı da kurtarır inşallah.duacınızım her zaman canlarım benim.sizleri çooooookkkkkkk seviyorum
canım benim
canım ya bende oyle bakıyodum rana ya msj atmıştım acaba gormedı mı dıye...senınde gusel haberlerın vardı tebrık ederıminş gusel haberlerın yakındır ranaya cok sevındım darısı bizim basımıza
canıııımmmm gördüm mesajını çok saol bitanem.valla ne yalan söyleyim seni benden önce bekliyordum ama kısmet işte.sıra sende sanki haaa.inşallah canım benim....
rana gızzzzzzzzzzz ayaga kalk bugun mutlu gun
rana gızzzzzzzzzzz ayaga kalk bugun mutlu gun
inşallah canım bız 1 hafta ara verdık.dun geldım eve.bugunden ıtıbaren baslıcaz bakalım yalnız tedırgınım annemgılde hıç egzersız yapmadım umarım zorlanmam en sonyarıya gelmıştık bakalım ne olacak
inşallah canım bız 1 hafta ara verdık.dun geldım eve.bugunden ıtıbaren baslıcaz bakalım yalnız tedırgınım annemgılde hıç egzersız yapmadım umarım zorlanmam en sonyarıya gelmıştık bakalım ne olacak
sızzz cennetten mı geldınız yaaaaaaaa herkesın su cabasına bakkkk bırbırımızın mutlu olması ıcın adeta yarısıyoruz faydalı olabılmek ıcın herkes cok ıyı cok farklı bı ortam kımseye soylenılemeyen seyler burada soylenıyo anlatamıyorum ıste sadece sızlerı cok sevıyorum ıyı kı varsınız kardeslerım
kalktım canım kalktım.oldu ya serencim sonunda hala inanamıyorum ama cidden kolay işmiş bu ya.ne büyütmüşüz gözümüzde.seninde beklemediğin anda oluverdi bak işte.
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:hadi halay başına :))) kızlar bugun çok yogunum sizdende ayrılamıyorum toplantılarım var((
saol canım benim.bak dün çenem dışında başka şeyimide işlettim gördünmü.al sözünü geri çabuk
kaldıgı yerden devam ediyor tatlım merak etme sen :)))
dun sana bacaklarını kıracam demıstım artık olsun ıstıyodum bugun oldu ıste canım ınan cok sevındım acı var mı acı sorusuna cevap yoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım lacivertte sen gibiydi kocişinin özlemiyle aradan çıkardı.bende senden aynısını bekliyorum.egzersiz yap istersen öncesinde daha iyi gelebilir.sonra sarılırsınız kocişle bir bakmışın olmuş bitmişşşş inşalllahhhh.
benımkı de lacıvertın durumu gibi olur inşşşş
seracım venüscüm nazlıcım tünaydınlar efendim nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?