Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarım her başardım diyen kişiden sonra uzun uzun anlatmasını isterdim.canı yandımı kırmızı geldimi ne hissetti acaba.ben yazayım size tekrar.inanın egzersiz gibi bişe sadece şekil farkı var okadar.onun yapısı gereği çok daha kolay oluyor.parmakla yada aparatla çalışanlar bilir p... ile deneme yapanlarda hisseder dar dediğiniz bir alan varya aslında dar olmayan sadece kastığımız için öle oluyor işte orası işin özü.p... ordan geçerken orayı genişletmeye çalışıyor sağa sola yukarı aşağı işte yuvarlak ya açmaya başlıyor o açılma sırasında bir yanma oluyor o sırada siz abartıyosunuz sadece ama hafif bir yanma orayı sabredip geçtişğin anda ödül seni bekliyor.içinde olduğunu bile hisseetmiyorsun.kırmızıya gelince okadar şey soktumki zarın iflahı kesilmiş olmalı bişe gelmedi yaniişte bukadar ya sölediğim şeyi hissettiğiniz anda doğru yerdesiniz sakın pes etmeyin ve o rahatlığı yaşatın kendinize

Dilatörr...
Acilll

dilatörümü satıyorummm.......
arkadaşlar Süleyman Eserdağ hocamızda tedavi gördüm, ve dilatörlerimi şimdi satıorummm ve yapmanız gerekenleride anlatacagım ... mesaj atın...

:)) geçti.. çok şükür :)) ama eşim bana çok hassas davranıyor o günden sonra sinir oluyorummmm... kendimi hasta gibi hissettiriyor... çok korktu deli... yaa ben fazla oturamıyorum başım dönüyor forumu takip etmek için açtım ama yapamayacağımm.. herkese başarılarrrrr.. başaran yeni birileri varsa tebriklerrr...

Bende aynı durumdayım...Eşler iyice hassas oluyor hamilelikte sanırım..O zaman yat dinlen keyfini çıkar tatlım...Benim hep yatmam lazım...Laptopu yanıma ayarladı kocacığımda ondan takip edebiliyorum,kendimide iyi hissediyorum ama eşim korktu bir kere..kendine iyi bak,canım...

oyyy canım tebrikk ederimmm sende başarmışsınn çok sevndmm yaa Allah başka dert vermesin gülüm ne güzel üst üste güzel haberler alıyoruz . çok şükür

teşekkürederim cnm okadar kolaymış ki dr a gitmedende olabiliyomuşşş ben yaptıysam herkes yapar darısı yapamayan bütün arkadaşlarımın başınaaa

biraz ara verelim dedik sanırım tahris olmuş p.. ucu girene kadar çok acıdı içeride rahattı hiç acı olmadı çokk mutluyummmmm üzerimden büyük bi yük kalktı

Yaptıkça daha rahat olacaksın,rahat oluncada dahada kolay alışacaksın canım...İlk girişteki zorluk tahrişten olabilir,tatlım..:92::92::92::92::92:

Yaptıkça daha rahat olacaksın,rahat oluncada dahada kolay alışacaksın canım...İlk girişteki zorluk tahrişten olabilir,tatlım..:92::92::92::92::92:

evet tahristen cnm yapamadığım zamanlarda böyle acı duymamıştım bu başka bişeydi daha jeli sürerken yanmaya başlamıştı p.. girene kadarmış içeride rahattım acı olmadı

oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy, süpppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrr

canım çooooook tebrik ederim, Rabbim başka dert sıkıntı vermesin... kocişinle bir ömür mutlu olursun inşallaaaahhhh...
darısı bizim başımızaa.. çok çok çooooook sevindim gerçekten...

kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmm geçmişi okumadımmmm direk daldım buraya bugün yenen varmıııııııııııı bombayııııııııııııı patlatimmiii bennnnnnnnnnnnnnnn

bu arada ultrason jeli alldım şeffaf reng 1000ml 2.5tl aldım mınıon ultra gel yasıo üstündeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…