- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.501
Ben iiim bebişim sen nasılsın ????
azcık başım agrıyodu koşturunca geçti ofiste bagırdım çagırdım azcık oh be ee deli ettilr beni((
seracım venüscüm nazlıcım tünaydınlar efendim nasılsınız??
kıslarrr ben yine yapabildim dün gecee süper ya hiç acı yokkkk
Evet ilk 3 ay dikkat etmek lazımmış,biz uzun ara vermiştik...onun için sarstık heralde bebişi..Canım benim yaaaa üzülme sakın...Allaha şükür herşey yoluna girdi..Başa dönmek yok zaten bizde...amaaaan diyorum bazen başa dönsem ne olcakki..ne yapacağımızı biliyoruz artık..vaji dru olduk,iyice tanıdık orayı..Alıştık artık kulak çubuğu,mum,parmak,eş parmağı sokulmadık şey kalmadı...Yine hepsini teker teker sokar yaparız bu işi,valla.. Onun için hiiiç moralini bozma,üzülme canım..
Canıııı,tekrar tebrik ederim...Süpersin..
kıslarrr ben yine yapabildim dün gecee süper ya hiç acı yokkkk
:)) geçti.. çok şükür :)) ama eşim bana çok hassas davranıyor o günden sonra sinir oluyorummmm... kendimi hasta gibi hissettiriyor...çok korktu deli... yaa ben fazla oturamıyorum başım dönüyor forumu takip etmek için açtım ama yapamayacağımm.. herkese başarılarrrrr.. başaran yeni birileri varsa tebriklerrr...
oyyy canım tebrikk ederimmmsende başarmışsınn çok sevndmm yaa Allah başka dert vermesin gülüm ne güzel üst üste güzel haberler alıyoruz . çok şükür
biraz ara verelim dedik sanırım tahris olmuş p.. ucu girene kadar çok acıdı içeride rahattı hiç acı olmadı çokk mutluyummmmm üzerimden büyük bi yük kalktı
Yaptıkça daha rahat olacaksın,rahat oluncada dahada kolay alışacaksın canım...İlk girişteki zorluk tahrişten olabilir,tatlım..:92::92::92::92::92:
teşekkürederim cnm okadar kolaymış ki dr a gitmedende olabiliyomuşşş ben yaptıysam herkes yapar darısı yapamayan bütün arkadaşlarımın başınaaa
canlaarııııııııııııımmmmmmmmmmm ranaaaaaaaaaaaaa sonundaaaa yaptııııııııııııııııııı başardıııııııııııııııııııııııııı inanmıyorum ya bunu nasıl haber vereceğimi bile şaşırdııııımmmmmmm.
P.... Den korkan ben sonunda onu yendim hemde kendi elimle.ters pozisyonda tamamını aldıııımmmmmmm.içimde kayboldu sankiiii.sadece biryerde sabretmek gerekiyor bir yanma hissi okadar korkudan onu abartıyosunuz o sırada ama o kısım geçtimi nasıl ilerliyor şaşırıp kalıyosunuz.içimde tuttumm bir süre alışayım diye hiçbirşey hissetmedim.çıkardığımda ben ve kociş sırıtıyorduk sarıldık birbirmize tabi kociş bidaha dedi ama olmadı.bu gece bikezdaha deniycem ara vermek zorunda kaldık kaynım geldi .ama artık çok kolay olacak çünkü artık ne olduğunu biliyorum.bunu yazarken bile ya gerçekmi bu diye soruyorum kendime.sanki rüyada yazıyorum.
Allahım pandoya,esraya,ozuma,smpati85'e,ecrinime,seraya,ebruya aklıma gelmeyen diğer bütün arkadaşlarıma bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşallah yarabbim yardım et onlara.
Hepinizi çok seviyorummmmmmmm.halay çekmeye utanıyorum ne bileyim .siz çekersiniz artık halayımı.rabbime şükürler olsunnnnn.......
kızlar bebek kac gunde doguyo
Yaptıkça daha rahat olacaksın,rahat oluncada dahada kolay alışacaksın canım...İlk girişteki zorluk tahrişten olabilir,tatlım..:92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?