- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.521
oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy, süpppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrr
canım çooooook tebrik ederim, Rabbim başka dert sıkıntı vermesin... kocişinle bir ömür mutlu olursun inşallaaaahhhh...
darısı bizim başımızaa.. çok çok çooooook sevindim gerçekten...
evet tahristen cnm yapamadığım zamanlarda böyle acı duymamıştım bu başka bişeydi daha jeli sürerken yanmaya başlamıştı p.. girene kadarmış içeride rahattım acı olmadı
ranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıorum sanaaaaaaaaaaa tbrklerrrrrrrrrrrrrr Allah iyiliğini versinnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende dün gece p...s yarısını aldımmmmmm hemde hiç beklemedim anda ummadım andaaaaa yarısını aldımmmmmmmmmm bugün tamamını almayı düşünüorummmmm inşallah .......inşallah bizde kurtuluruz yawwwwwwwwwww
inş canım darısı bizim başımıza. bizde kurtuluruz kısa zamanda inş.
emla falan kullandınmı peki canım ?
nasılsın canımm ?
ya biliomusun ben p...s başını alabiliorumm :))):) ama gerisi gelmiyoremla kullansammı sen kullanmışmıydın ?
Hadi bakalım,bundan sonrası çok daha kolay canım...Sadece tavsiyem sık sık yani ara vermeden ilişkiye girersen çok kolay alışırsın..ben çok ara vermiştim ama sonra kızların sayesinde alışana kadar ara vermemem gerektiğini öğrendim..Şimdi ara versemde çok kolay oluyor...
ranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıorum sanaaaaaaaaaaa tbrklerrrrrrrrrrrrrr Allah iyiliğini versinnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende dün gece p...s yarısını aldımmmmmm hemde hiç beklemedim anda ummadım andaaaaa yarısını aldımmmmmmmmmm bugün tamamını almayı düşünüorummmmm inşallah .......inşallah bizde kurtuluruz yawwwwwwwwwww
hayır cnm kullanmadım bide benim o kadar entrasan ki ben sadece 2 yada 3 kez mumla yaptım mumuda 10-12 cm bişey alabildim sonra uzun bi süre deneyemedim eğzersizde yapamadım araya reglim girdi regl bitti eşim şehir dışına çıkta 1 hafta yoktu,burdaki arkadaşlardan ultrason jelini duydum eşim gelince ona bahsettim ama hep kendimi 'bak artık jelide aldın artık yaparsın' diye telkin ettim yani jeli alırken yapabileceğime okadar inanmıştım ki düşün ne düzenli eğzersiz nede düzenli penis denemesi sadece 3 kez mumla başardım bu işi yani direk beyinle alakalı... neyse gece sürdük jeli hiç bişey düşünmedim o an ne bi zevk ne bi orgazm nede bi acı ben ölü gibi yatmayı tercih ettim dua ettim o haldeyken sonrada eşime yardım amaçtı kegel yaptım eşim içerideyken o arada olmuş zaten ben acı olmayınca yine olmadımı acaba die düşünmüştüm.. bitti dedi oldu bu sefer hepsi girdi ben uçtum zaten o an 50 kez sormuşum oldumu eminmisin filan diye.. emla filan yok tatlım hemen git sende ultrason jelini ve başaracağına inan kendini telkin et burdaki başaran arkadaşları ve benim yazdıklarımı düşün cesaretli ol ve inan... eminim sende yarın güzel haberlerle geleceksindir..
pandoooo cum sen yenmemısmıydın tatlım
hayır cnm kullanmadım bide benim o kadar entrasan ki ben sadece 2 yada 3 kez mumla yaptım mumuda 10-12 cm bişey alabildim sonra uzun bi süre deneyemedim eğzersizde yapamadım araya reglim girdi regl bitti eşim şehir dışına çıkta 1 hafta yoktu,burdaki arkadaşlardan ultrason jelini duydum eşim gelince ona bahsettim ama hep kendimi 'bak artık jelide aldın artık yaparsın' diye telkin ettim yani jeli alırken yapabileceğime okadar inanmıştım ki düşün ne düzenli eğzersiz nede düzenli penis denemesi sadece 3 kez mumla başardım bu işi yani direk beyinle alakalı... neyse gece sürdük jeli hiç bişey düşünmedim o an ne bi zevk ne bi orgazm nede bi acı ben ölü gibi yatmayı tercih ettim dua ettim o haldeyken sonrada eşime yardım amaçtı kegel yaptım eşim içerideyken o arada olmuş zaten ben acı olmayınca yine olmadımı acaba die düşünmüştüm.. bitti dedi oldu bu sefer hepsi girdi ben uçtum zaten o an 50 kez sormuşum oldumu eminmisin filan diye.. emla filan yok tatlım hemen git sende ultrason jelini ve başaracağına inan kendini telkin et burdaki başaran arkadaşları ve benim yazdıklarımı düşün cesaretli ol ve inan... eminim sende yarın güzel haberlerle geleceksindir..
canım ne güzel anlatmışın bende bir haftadır eşimle ayrıydık bugun denıcez inşallahultrason jelını bende aldırmayı düşünuyorum. Rabbım baska sıkıntı vermesın
Ben ilkinde kullanmıştım,sonra iyice azalta azalta bıraktım..Aslında emlasızda yapabilirsin,canım...Çünkü zaten önemli olan ilk giriş kısmı orayı geçince egzersiz gibi düşün ilerisi bomboş,upuzun bir yol..Esneyebildiği kadar esniyor..Egzersizde hangi aşamadasın,canım?
işte en son eşimin iki parmağını aldım ama çok rahattı o yapınca daha rahat oluyor sanki ben yapınca sıkıyor parmağımı. ondan sonra olurmu acaba diye heyecandan denedik iki üç defa ama sadece başını alabildim. emlasız olur diyorsun yani canım inşallah olur bende başarırımm
kızlar ya ne alaka dıyeceksınız ama en ıyı sıvı sabun markası ne
bence protex başkada tanımamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?