Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıorum sanaaaaaaaaaaa tbrklerrrrrrrrrrrrrr Allah iyiliğini versinnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende dün gece p...s yarısını aldımmmmmm hemde hiç beklemedim anda ummadım andaaaaa yarısını aldımmmmmmmmmm bugün tamamını almayı düşünüorummmmm inşallah .......inşallah bizde kurtuluruz yawwwwwwwwwww

evet tahristen cnm yapamadığım zamanlarda böyle acı duymamıştım bu başka bişeydi daha jeli sürerken yanmaya başlamıştı p.. girene kadarmış içeride rahattım acı olmadı

Hadi bakalım,bundan sonrası çok daha kolay canım...Sadece tavsiyem sık sık yani ara vermeden ilişkiye girersen çok kolay alışırsın..ben çok ara vermiştim ama sonra kızların sayesinde alışana kadar ara vermemem gerektiğini öğrendim..Şimdi ara versemde çok kolay oluyor...

wayyyy süpersinnn yaaa tebriklerr yaa bitti bu iş bu akşam kurtuluyorsun inşallah canımm

inş canım darısı bizim başımıza. bizde kurtuluruz kısa zamanda inş.
emla falan kullandınmı peki canım ?

hayır cnm kullanmadım bide benim o kadar entrasan ki ben sadece 2 yada 3 kez mumla yaptım mumuda 10-12 cm bişey alabildim sonra uzun bi süre deneyemedim eğzersizde yapamadım araya reglim girdi regl bitti eşim şehir dışına çıkta 1 hafta yoktu,burdaki arkadaşlardan ultrason jelini duydum eşim gelince ona bahsettim ama hep kendimi 'bak artık jelide aldın artık yaparsın' diye telkin ettim yani jeli alırken yapabileceğime okadar inanmıştım ki düşün ne düzenli eğzersiz nede düzenli penis denemesi sadece 3 kez mumla başardım bu işi yani direk beyinle alakalı... neyse gece sürdük jeli hiç bişey düşünmedim o an ne bi zevk ne bi orgazm nede bi acı ben ölü gibi yatmayı tercih ettim dua ettim o haldeyken sonrada eşime yardım amaçtı kegel yaptım eşim içerideyken o arada olmuş zaten ben acı olmayınca yine olmadımı acaba die düşünmüştüm.. bitti dedi oldu bu sefer hepsi girdi ben uçtum zaten o an 50 kez sormuşum oldumu eminmisin filan diye.. emla filan yok tatlım hemen git sende ultrason jelini ve başaracağına inan kendini telkin et burdaki başaran arkadaşları ve benim yazdıklarımı düşün cesaretli ol ve inan... eminim sende yarın güzel haberlerle geleceksindir..

nasılsın canımm ?
ya biliomusun ben p...s başını alabiliorumm :))):) ama gerisi gelmiyor emla kullansammı sen kullanmışmıydın ?

Ben ilkinde kullanmıştım,sonra iyice azalta azalta bıraktım..Aslında emlasızda yapabilirsin,canım...Çünkü zaten önemli olan ilk giriş kısmı orayı geçince egzersiz gibi düşün ilerisi bomboş,upuzun bir yol..Esneyebildiği kadar esniyor..Egzersizde hangi aşamadasın,canım?

evet cnm bizde bu akşam ara veririz sonra yine devam ederiz die düşündük benim alışmam ve esnetmem açısından

Süpersin....Bugün yarın başarı haberini alacağımıza eminim ben...

canım ne güzel anlatmışın bende bir haftadır eşimle ayrıydık bugun denıcez inşallahultrason jelını bende aldırmayı düşünuyorum. Rabbım baska sıkıntı vermesın

ayyy canımmm tekrar tebrik ederimm ya , . valla süpersin onca aradan sonra başarmışsın Allahım mutluluğunuzu daim etsin . açıklaman için çok teşk ederimm canm ihtiyacım var bunları dinlemeye inanki

inandın ve başardınn harikasınn valla bende aldım ultrason jeli ile egzersizlere başladım şimdi iki parmaktayım ama o işi denedik kaç defa olmadı şimdilik başını alabiliyorum. p...s gelince hemen kasılıyorum.
inşallah bende başarıcam canımm sizlerin sayesinde inancım geliyor zaten . yoksa kendi başıma bu işin altından kalkamam.

canım ne güzel anlatmışın bende bir haftadır eşimle ayrıydık bugun denıcez inşallahultrason jelını bende aldırmayı düşünuyorum. Rabbım baska sıkıntı vermesın

evet hmn al hatta şimdi çık al medikalcilerde var ben lt sini 4tl ye aldım bu arada altına da yüksek bi yastık koymayı unutma buda önemli bence daha da kolaylaştırıyoo güzel hbr lerini bekliyorum

işte en son eşimin iki parmağını aldım ama çok rahattı o yapınca daha rahat oluyor sanki ben yapınca sıkıyor parmağımı. ondan sonra olurmu acaba diye heyecandan denedik iki üç defa ama sadece başını alabildim. emlasız olur diyorsun yani canım inşallah olur bende başarırımm

yasemiiiin elisaistt ikinizi de tebrik ederim. inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...

esraaa senin adına da çok sevindim canım yaa, inşallah devamı da gelir.. hepimiz en yakın zamanda kurtuluruz bu dertten inşalllaaaaahhh...

özümm valla süpersin, yarısından sonra insana acayip bir inanç ve azim geliyo. inşallah bugün tamamını alıp bitirirsin bu işi canım.. hadi Allah kolaylık versin...

bende çok heveslendim yaa, bende yapcam bende yapcam bende yapcam

Ooo süpersin vallahi..ne kalmış ki?Yakında başarırsın sen,nazlı dedi dersin...Şimdilik hiç emlaya bulaşma canım...Bunu emlasız çok daha kolay yaparsın...Şimdi eşli 2 parmağı rahat yapabiliyorsan,egzersizin ardından p... denemesi yap...başı giriyorsa gerisi çok kolay zaten..ilk giriş kısmını geçince ilerisi o kadar rahat kayıp girerki sen bile inanamazsın..Dene bakalım,bizleride durumundan haberdar et,tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…