- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.861
canım o hissettiğini bende ilk denemlerde hissediyordum böle parmağıma sanki parçalar geliyormuş gibi oluyordu endişe ediyordum acaba bişemi var diyede hala anlamış değilim parça olsa canımı yakardı heralde demekki orda olması gereken bişe sonraları bişe hissetmedim.seninkide öle bişedir heralde canını acıtmıyorsa sorun edecek bişe değildir
tatlım canımı acıtmıo huyluyumya bıraz huylandım işteee
kavustum koçişimetatlımda sanş işte bas agrısından duramadım bugunde aparatla egzersız yaptım artık 3 parmak daha kolay gırıyo.. sorun ultrason jelı bulamadık bebyagıda çok kayganlaştırmıoo mantar yaptıgı için istemıyorumda zaten bugun koçiş bakalım bıraz daha arayım dedıı ... .sen nasıllsın bugun için bolşans sanaa
insallah canim hepimiz kurtulacaz allahin izniyle
ya kizlar ben egzersiz yaparken bir anda ayiptir soylemesi bir cisim geliyor.o anda altima yapacam zannediyorum gidioyrum tuvalete cisim yok.egzersizde sizede boyle oluyor muydu???
ewet yaaaa ben daha bişey almadım ama kayak ısmarlayacam ona azcık kaysıno bana çoktan aldı sen ne alacaksın yawru kuş ???
canım o hissettiğini bende ilk denemlerde hissediyordum böle parmağıma sanki parçalar geliyormuş gibi oluyordu endişe ediyordum acaba bişemi var diyede hala anlamış değilim parça olsa canımı yakardı heralde demekki orda olması gereken bişe sonraları bişe hissetmedim.seninkide öle bişedir heralde canını acıtmıyorsa sorun edecek bişe değildir
ewet yaaaa ben daha bişey almadım ama kayak ısmarlayacam ona azcık kaysıno bana çoktan aldı sen ne alacaksın yawru kuş ???
tatlım onlar vajinin iç yapısı içerisi büzgülü bi yapı çocuk için acılıp esniyorya açılmaya başlıyor işte ...
Bende aynı durumdayım...Eşler iyice hassas oluyor hamilelikte sanırım..O zaman yat dinlen keyfini çıkar tatlım...Benim hep yatmam lazım...Laptopu yanıma ayarladı kocacığımda ondan takip edebiliyorum,kendimide iyi hissediyorum ama eşim korktu bir kere..kendine iyi bak,canım...
kızlaaarr herkese selamlar; o kadar çok sayfa olmuşki gırmeyelı oku oku nasıl bıtırecem bılmıyorum:) ama okudugum kadarıyla jasmin arkadşımız yenmiş çok tebrık edıyorum darısı bizeve venüstencim takıp ettıgın bu sayfayla bu illeti yenmiş 91 hemcinsimide çok çok tebrike derim..Bana gelince şimdi sizden yardımcı olmanızı istcem biliyorumkı yanlız bırakmıcaksınız beni..Eşim şehir dışında oldugu ıcın bır hafta on gune kadar gelecek ve yine 3 gun kalacak ben bu üç günde hem onu hem kendımı bu sorundan kurtarmak ıstıyorum ve şimdiden kendime telkinlerim ;daha başlamadan kasılmam olmicak, p..i yarısına kadar aldıgımda korkmıcam ,elım ayagım tıtremıcek,yanma olmicak diye düşüneecem, nefes alıp verecem,güzel seyler dusunecem ,alt pozisyonda denerken sırtıma yastık faln koyacam, ben emla falan hiç kullanmadım ama ıslaklık sorunu yasamadık öncekı bıkac denemede ama yınede emla alıp ole denıcem,p..s içimdeyken popoya dogru yönlendircem eşimin yardımıylaa ofoff başka yapmam gerekn bişi var mı kızlar yaa? Burda okuyarak acayip cesaretleniyorum ama bu kezde üzgün üzgün eşimi göndermek istemıyorum .Zamanı gelmiş olsun ve yenmiş olayım bu kez
kızlar benim gıdaklama günüm 13-14 şubat ben bebiş hediye etcem inşallah :))))))))))))))
hımmm tüh keşke sana sorsaymışım yaw bi sürede onu endişe etmiştim.neyse çok şükür hepsi geride kaldı.umarım tatlım 14 şubatta gıdak gıdak bir minik fasulye ekersiniz bende onu yeriiimmmm uyyyyy teyzesiyim ha ona göre
ay bundan güzel hediye mi olur. inşallaaah canım .. Rabbim bize de nasip etsinn... amin.
canım okadar egzersiz yapmış olmama rağmen p.. görünce kaçacak delik arayan ben sana diyorum ki endişe edecek hiçibirley yok.herşey senin elinde.p... okadar kolay oluyorki kendini ayarlarsan.telkinlerin doğru tatlım sürekli olumlu şeyler düşün ve bu şekilde şartlandır kendini.egzerszi yapamıyosun sanırım olsun p.. ilede aşarsın inşallah.canım emlada kullan kayganlaştırıcda.deneme esnasında yapman gereken şey nefesi unutma kendini rahat bırakırsan hiçbirşey hissetmeyeceksin ama tamamen rahat bırakamıyor insan o zamnda sadece p... bişryerden geçerken yanma yapıyor oda hafif o an sakin olman gerekiyor orda durmalısın biraz zaten alışıyosun sonra nefes yavaş yavaş ilerletirsin ordan sonra zaten p.. kendi ilerliyor anlamıyosun bile.hepsi bukadar tatlım.Allah yardımcın olsun tatlım.umarım bu defa yolcu ederken eşini mutlu bir tebessüm olur yüzünüzde.
sağol tatlım ..ama çok radyasyon almaman gerek.. telefonu dahil başka odada tut.. laptopla bu kadar başbaşa olman doğru değil :)) kitap oku ,uyu,dinlen tatlım..
eşimin hassaslıgı iyice komedi durumda... dün akşam hadi özledim dedim seni baştan çıkartmaya çalıştım :)) ayıptır söylemesi tv koltuguna bağladım falan ne yaptıysam tam bir ereksiyon oluşmadı.. kafayı yemek üzereyim..üzerimdeki negatifliği atmam gerek ama eşim hergeçen gün benden anaç oluyor... ben bana kadın olarak bakmasını istiyorum o ise bana hastalıklı gibi bakıyor.......ağlama gelircesine sinrilerimi bozuyor... allahtan sömestr ım bitti de bunları düşünmeye vaktim kalmayacak...
kendine de bebişine de iyi baq... bebişin için radyasyondan uzak dur :)) dengeli beslen ..sonuçta dünür olacagız :)) gelinime iyi bakk :))
2 hafta sonra benimkinin cinsiyeti belli olacakkk :)) umarım erkektirrrr...hayırlısııı
nazlıcım slm nasılsın tatlım ....
İyiyim.canım...geçmişi okudum çok birikmiş vallahi,hızınıza yetişemiyorum...Birde özel msjlar var 10dk aradan dolayı hemen cvp yazamıyorum...sen nasılsın,tatlım?
ranasenacım inş dediğin gibi olur.Ben aylar önce egzersizi denedim sonra yapmadım p..i almamda ıslaklıkta sorun yok işte sadece ılerleyememe durumum var o duvara çarpma gibi ilerlemiyor diye tabir ediyoruz ya işte o ve yanma durumum var.Ama hem çok hırslandım ,hem çok cesaretlendim sizlerin sayesınde emlada alacam bakalım nolacak.Yenen arkadşlar yazdıkca tecrubelerını güç buluyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?