Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şükür kavuşturana kızlar hepinizi çooooook össssleedddiiiiimmmmm misafirlerim bugün gittiler ve 100 sayfa okudum resmen ama çççççççoooooooooook güzel haberler aldığım için çok mutluyum

slmmmmmm kıslarrr moralim çok bosukk buraya gelemiorumm kaynanmlar bizde o işi yapamıorumm neden herşey güsel dedim anda alt ust oluo herşeyyy

pando ecrin esraa darısı bislerin başınaaaa kıslarrrr bi bizler kaldıkkk annneemmmmm ne olcek bisim halimizzzzzz

[SIZkarahilal,lacivert,rana,oz_han,jas_minE="3"][/SIZE] çok sevindim çooooooooook mutlu oldum adınıza darısı başımıza inşalllllaaaaaaahhhhhh

çok şükür iyiyim misafirler gitti sabah kociş bana kaldı buarada sen haftasonu bebişin kalp atışlarını duyacaksın dimi 7 hafta olacak çünküm. olalalalalaa

Ne güzel işte,kocişinle değerlendir bu günleri...Eveeeet,ben haftasonu yada pazartesi dinleyeceğim kalp atışlarını,umarım sağlıklı bir şekilde gelişir herlşey...

canııııımmmm ne zaman gidecekler .sıkma canını yaa vaktini bekliyodur heralde.offff çok iyi anlıyorum seni ya sizden etkilendim herlde rüyamde benimde kayananamlar geliyor bende yapamıyordum rüya olması için dua ediyordum rüyamda.sen pandoo,esra,smpati ,ecrin ,sera bir o anı yaşasa valla kendime sevindiğimden daha çok sevinecem .duam sizlerle canımmm.

yaw kayınvaliden durumu bilmiyormu eşin söleseydiya müsait deiliz diye valla ben olsam sölerdim.

selam bebişimm...2 önemli nokta var

1. deneme esnasında penise bakma rahatsız olacaksan eşine bakma üstte yapacaksan ters otur kocişin senin açını ayarlamasına izin ver ve onu dinle kontrol sende olsun ama kosişin yönlendirsin...

2. duvara dayandığında dur bekle nefes al sakın heyecan yapıp p...si çıkarma vaji vakum gibi içine çekecek p...si sen de arada penisin sana söylediği şarkıyı dinle

Kalpten kalbe bir yol varsaaaaaaa
Bu aşktır elbet
Vajin yetti bana
artık Koptu bir kıyametttttt
Aç kapını,ben geldim
Giydiğim ateşten gömlekkkkkk
Kuş sütüyle beslerim seni
Mis yerine koklarım seni
Kalbimin sarayları senin
Sen rahat ol,ben severim seni
Ben seni yaşatırım seni
Tut kolumdan çek götür beni
Hüüüüp diye içine çek beni
Yalnız taştan duvar olmaz
hele vajiden hiç duvar olmazzzzz
Bunu yaz bir yere
bu akşam olmazsaaa uyku girmez gözüme
Dünya gözümde değil
Olmuşum sana pervaneeeeee.....

bi bakmışın oluvermişşşşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…