- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.881
çok şükür iyiyim misafirler gitti sabah kociş bana kaldı buarada sen haftasonu bebişin kalp atışlarını duyacaksın dimi 7 hafta olacak çünküm. olalalalalaa
nazcım ne durumdasın varmı bi gelişme? hadi sıra sıra dizildiniz artık atraksiyon sırası size geldi
tatlım misafirlerden dolayı malesef bişi yapamadık misafirler gitti şanstan ben regl oldum kocişimle rahat rahat sevüşmeyi össssleeedim yaaaffffff. en son deliğimi buldum diye seviniyordum canımşu regl bitsin çalışmalara başlıcam canım inşallaaaahhhh
Ne güzel işte,kocişinle değerlendir bu günleri...Eveeeet,ben haftasonu yada pazartesi dinleyeceğim kalp atışlarını,umarım sağlıklı bir şekilde gelişir herlşey...
slmmmmmm kıslarrr moralim çok bosukk buraya gelemiorumm kaynanmlar bizde o işi yapamıorumm neden herşey güsel dedim anda alt ust oluo herşeyyy
pando ecrin esraa darısı bislerin başınaaaa kıslarrrr bi bizler kaldıkkk annneemmmmm ne olcek bisim halimizzzzzz
Şükür kavuşturana kızlar hepinizi çooooook össssleedddiiiiimmmmm misafirlerim bugün gittiler ve 100 sayfa okudum resmen ama çççççççoooooooooook güzel haberler aldığım için çok mutluyum
Şükür kavuşturana kızlar hepinizi çooooook össssleedddiiiiimmmmm misafirlerim bugün gittiler ve 100 sayfa okudum resmen ama çççççççoooooooooook güzel haberler aldığım için çok mutluyum
Ne güzel işte,kocişinle değerlendir bu günleri...Eveeeet,ben haftasonu yada pazartesi dinleyeceğim kalp atışlarını,umarım sağlıklı bir şekilde gelişir herlşey...
hoşgeldin tatlım...
hoşbulduk canımcım içimde teyze olacakmışım gibi bir his var hadi bakalımböle olursun inşallaaaaahhhh
slmmmmmm kıslarrr moralim çok bosukk buraya gelemiorumm kaynanmlar bizde o işi yapamıorumm neden herşey güsel dedim anda alt ust oluo herşeyyy
pando ecrin esraa darısı bislerin başınaaaa kıslarrrr bi bizler kaldıkkk annneemmmmm ne olcek bisim halimizzzzzz
hoşgeldin tatlım
hoşbulduk bitanem tekrar tekrar tebrik ediyorum Allah bizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah...
kızlaaarr herkese selamlar; o kadar çok sayfa olmuşki gırmeyelı oku oku nasıl bıtırecem bılmıyorum:) ama okudugum kadarıyla jasmin arkadşımız yenmiş çok tebrık edıyorum darısı bizeve venüstencim takıp ettıgın bu sayfayla bu illeti yenmiş 91 hemcinsimide çok çok tebrike derim..Bana gelince şimdi sizden yardımcı olmanızı istcem biliyorumkı yanlız bırakmıcaksınız beni..Eşim şehir dışında oldugu ıcın bır hafta on gune kadar gelecek ve yine 3 gun kalacak ben bu üç günde hem onu hem kendımı bu sorundan kurtarmak ıstıyorum ve şimdiden kendime telkinlerim ;daha başlamadan kasılmam olmicak, p..i yarısına kadar aldıgımda korkmıcam ,elım ayagım tıtremıcek,yanma olmicak diye düşüneecem, nefes alıp verecem,güzel seyler dusunecem ,alt pozisyonda denerken sırtıma yastık faln koyacam, ben emla falan hiç kullanmadım ama ıslaklık sorunu yasamadık öncekı bıkac denemede ama yınede emla alıp ole denıcem,p..s içimdeyken popoya dogru yönlendircem eşimin yardımıylaa ofoff başka yapmam gerekn bişi var mı kızlar yaa? Burda okuyarak acayip cesaretleniyorum ama bu kezde üzgün üzgün eşimi göndermek istemıyorum .Zamanı gelmiş olsun ve yenmiş olayım bu kez
Terazi,zeynep ve kelebek sağolun kızlar,çok teşekkür ederim....Darısı başınıza,inşallaaaah...
Terazi,zeynep ve kelebek sağolun kızlar,çok teşekkür ederim....Darısı başınıza,inşallaaaah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?