- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.901
selam bebişimm...2 önemli nokta var
1. deneme esnasında penise bakma rahatsız olacaksan eşine bakma üstte yapacaksan ters otur kocişin senin açını ayarlamasına izin ver ve onu dinle kontrol sende olsun ama kosişin yönlendirsin...
2. duvara dayandığında dur bekle nefes al sakın heyecan yapıp p...si çıkarma vaji vakum gibi içine çekecek p...si sen de arada penisin sana söylediği şarkıyı dinle
Kalpten kalbe bir yol varsaaaaaaa
Bu aşktır elbet
Vajin yetti bana
artık Koptu bir kıyametttttt
Aç kapını,ben geldim
Giydiğim ateşten gömlekkkkkk
Kuş sütüyle beslerim seni
Mis yerine koklarım seni
Kalbimin sarayları senin
Sen rahat ol,ben severim seni
Ben seni yaşatırım seni
Tut kolumdan çek götür beni
Hüüüüp diye içine çek beni
Yalnız taştan duvar olmaz
hele vajiden hiç duvar olmazzzzz
Bunu yaz bir yere
bu akşam olmazsaaa uyku girmez gözüme
Dünya gözümde değil
Olmuşum sana pervaneeeeee.....
bi bakmışın oluvermişşşşşş....
yaw kayınvaliden durumu bilmiyormu eşin söleseydiya müsait deiliz diye valla ben olsam sölerdim.
hiiiiiiiiii ne dedi onlar yawwwww onların dediği şeyi ben niye demedim niye görmedim sen bana niye demedin darısı başına diye benim onlardan neyim eksikkkkk yawwwww :95::95::95:
besteye geeelll besteyeeeyevrum vaji neyledi seni böyle
canııııımmmm ne zaman gidecekler .sıkma canını yaa vaktini bekliyodur heralde.offff çok iyi anlıyorum seni ya sizden etkilendim herlde rüyamde benimde kayananamlar geliyor bende yapamıyordum rüya olması için dua ediyordum rüyamda.sen pandoo,esra,smpati ,ecrin ,sera bir o anı yaşasa valla kendime sevindiğimden daha çok sevinecem .duam sizlerle canımmm.
napıyimmmmm bestekarrrrr oldumtotişten uyduruyom nasıl olsa
bana herşey vajili hatırlatıyorrrrr beraber egzersiz yaptık biz bu sayfalardaaaaa beraber bebişşşş yapacaz yenen kızlarlaaaaaa şimdi dinlediğim tüm şarkılardaaaaaa bana herşey vajiyi hatırlatıyorrrrrrrr
korkular sarmış dört bir yanımızııııııı
Beynimin her yerinde izin duruyor
Bana herşey vajiyi hatırlatıyor
beraber egzersiz yaptık biz bu sayfalardaaaaa
Beraber ıslandık biz jellerleeeeee
beraber bebişşşş yapacaz yenen kızlarlaaaaaa
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
Yatakta başarı görmek için o gözlerini
tahriş olan topraklar emlanın eserimiiii
yenen her arkadaş için bitmez sevgi yeliiiiii
Bana herşey vajiyii hatırlatıyor
anacım ben meslek deiştiremmmmmm sanatçıııı olayımmmm yawwww assolistttt olacam anneeeeeeeee
arkadaşlar bu hastalıgı bende yaşadım 2 yıl sürdü isterseni yardımcı olabilirim tanıdıgım çok ii bi doktor var ben 1 haftada çözdüm bu doktor yardımıyla
napıyimmmmm bestekarrrrr oldumtotişten uyduruyom nasıl olsa
bana herşey vajili hatırlatıyorrrrr beraber egzersiz yaptık biz bu sayfalardaaaaa beraber bebişşşş yapacaz yenen kızlarlaaaaaa şimdi dinlediğim tüm şarkılardaaaaaa bana herşey vajiyi hatırlatıyorrrrrrrr
korkular sarmış dört bir yanımızııııııı
Beynimin her yerinde izin duruyor
beraber egzersiz yaptık biz bu sayfalardaaaaa
Beraber ıslandık biz jellerleeeeee
beraber bebişşşş yapacaz yenen kızlarlaaaaaa
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
Yatakta başarı görmek için o gözlerini
tahriş olan topraklar emlanın eserimiiii
yenen her arkadaş için bitmez sevgi yeliiiiii
Bana herşey vajiyii hatırlatıyor
anacım ben meslek deiştiremmmmmm sanatçıııı olayımmmm yawwww assolistttt olacam anneeeeeeeee
Terazi,zeynep ve kelebek sağolun kızlar,çok teşekkür ederim....Darısı başınıza,inşallaaaah...
ranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm tebrık ederım tatlım yuppı cok sevındım gercektenoldu sonunda hepımıze 9 dogurttun valla cok sukur bıttı dun durup dururken sana bagırmam ıse yaramıs haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[SIZkarahilal,lacivert,rana,oz_han,jas_minE="3"][/SIZE] çok sevindim çooooooooook mutlu oldum adınıza darısı başımıza inşalllllaaaaaaahhhhhh
canım geçmiş olsun hangi dr gittin ve nasıl bir tedavi uyguladı ??
Ayyy canım doğru söylüyorsun...Seni nasıl unuturum yaa...Sende inşallah en yakın zamanda kocişini tongaya getirip hamiş haberini verirsin bizlere,inşallaaaah..
bu daha güzelmişşşş içinde bebiş var çünkü 10 parmağında 10 marifet maşallah benim hemşoma
dur bende gitar çalayım bari
canım geçmiş olsun hangi dr gittin ve nasıl bir tedavi uyguladı ??
amin bebişim inşallah tez vakitte kabul olur dualarımızzzama ben mart ayına taktım kafayı annem bana martta hamile kalmış yılbaşı çocuuu olmuşum düşünsenize benden bi tane dahaaaaa kocişin en büyük korkusu bu bi tanesiyle başa çıkamıyor iki taneyle nasıl başa çıksın
hemşommmm sendemi bebiş hevesine geldinnn anammmm kız bizde senle dünür oluruk nolcek kapış kapış burda daha doğmadan beşik kertme yapıyolar
oyyyy oyyyyyy ters kanatlı telebeeeeemmmmmmm hep beraber erovizyonlara katılalımmmmm
venüscüm nasılsın sizlerin sayesinde yendim 2 kere yaptık şimdi 2 gündür evde yoktuk.bugün deneyecez inş
amin bebişim inşallah tez vakitte kabul olur dualarımızzzama ben mart ayına taktım kafayı annem bana martta hamile kalmış yılbaşı çocuuu olmuşum düşünsenize benden bi tane dahaaaaa kocişin en büyük korkusu bu bi tanesiyle başa çıkamıyor iki taneyle nasıl başa çıksın
hemşommmm sendemi bebiş hevesine geldinnn anammmm kız bizde senle dünür oluruk nolcek kapış kapış burda daha doğmadan beşik kertme yapıyolar
oyyyy oyyyyyy ters kanatlı telebeeeeemmmmmmm hep beraber erovizyonlara katılalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?