Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

besteye geeelll besteyeeeyevrum vaji neyledi seni böyle

hiiiiiiiiii ne dedi onlar yawwwww onların dediği şeyi ben niye demedim niye görmedim sen bana niye demedin darısı başına diye benim onlardan neyim eksikkkkk yawwwww
:95::95::95:

Ayyy canım doğru söylüyorsun...Seni nasıl unuturum yaa...Sende inşallah en yakın zamanda kocişini tongaya getirip hamiş haberini verirsin bizlere,inşallaaaah..

besteye geeelll besteyeeeyevrum vaji neyledi seni böyle

napıyimmmmm bestekarrrrr oldum totişten uyduruyom nasıl olsa
bana herşey vajili hatırlatıyorrrrr beraber egzersiz yaptık biz bu sayfalardaaaaa beraber bebişşşş yapacaz yenen kızlarlaaaaaa şimdi dinlediğim tüm şarkılardaaaaaa bana herşey vajiyi hatırlatıyorrrrrrrr

korkular sarmış dört bir yanımızııııııı
Beynimin her yerinde izin duruyor
Bana herşey vajiyi hatırlatıyor
beraber egzersiz yaptık biz bu sayfalardaaaaa
Beraber ıslandık biz jellerleeeeee
beraber bebişşşş yapacaz yenen kızlarlaaaaaa
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
Bana herşey vajiyi hatırlatıyor

Yatakta başarı görmek için o gözlerini
tahriş olan topraklar emlanın eserimiiii
yenen her arkadaş için bitmez sevgi yeliiiiii
Bana herşey vajiyii hatırlatıyor

anacım ben meslek deiştiremmmmmm sanatçıııı olayımmmm yawwww assolistttt olacam anneeeeeeeee

sağol bebeğim benim bitanem

bu daha güzelmişşşş içinde bebiş var çünkü10 parmağında 10 marifet maşallah benim hemşoma

dur bende gitar çalayım bari

serencimm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere eşinle

Son düzenleme:
Ayyy canım doğru söylüyorsun...Seni nasıl unuturum yaa...Sende inşallah en yakın zamanda kocişini tongaya getirip hamiş haberini verirsin bizlere,inşallaaaah..

amin bebişim inşallah tez vakitte kabul olur dualarımızzz ama ben mart ayına taktım kafayı annem bana martta hamile kalmış yılbaşı çocuuu olmuşum düşünsenize benden bi tane dahaaaaa kocişin en büyük korkusu bu bi tanesiyle başa çıkamıyor iki taneyle nasıl başa çıksın

bu daha güzelmişşşş içinde bebiş var çünkü10 parmağında 10 marifet maşallah benim hemşoma

hemşommmm sendemi bebiş hevesine geldinnn anammmm kız bizde senle dünür oluruk nolcek kapış kapış burda daha doğmadan beşik kertme yapıyolar

dur bende gitar çalayım bari

oyyyy oyyyyyy ters kanatlı telebeeeeemmmmmmm hep beraber erovizyonlara katılalımmmmm

arkadaşlar evinde kayınvalidesi olan bir arkadaşımız vardı adını unuttum şimdi 2 sayfa önde
Rabbim yardımcısı olsun evde biri varken rahatsız olması normal
canlarım ben emlanın sayesinde yendim emla uyuşturuyo bi kaşıkta rahatlamak için pasigfora şurup için ALLAHHHH:92:

ben egzersiz çok fazla yapmadım burdaki arkadaşlarımın yardımıyla 1 buçuk haftada yendim
bende korkak ördek yavrusu gibiydim canımda tatlıdır ama emla ve pasiflora ile pırttan oluverdi:82::103:

kızlar almantada bir arkadaşım vardı burdan oraya gelin gitti oda bizimle aynı sorundan yaşamış orda bir doktora gitmiş POSTERİSAN AKUT MİT LİDOCAİN isimli hemoroid kremi vermiş 18 euro imiş sürünce kolaylıkla oldu dedi.ama içeriği nedir etken maddesi nelerdir bilmiyorum birlikte araştıralım kızlar buraya öğrendiklerimizi yazalım ona göre alırız.ben vaji olayını aştım şükür ama belki bende de kolaylık sağlar bazen ağrı oluyor çünkü:119:

katılalılm tatlım olalala kızlar ben aynı zmaanda profesyonel :98:fotografcıyım dogum fotograflarınızı da ben cekerim oalalalala

olalım kız hemşonasıl gelmiyeyim baksana millet patır patır doğuruyo ama benimki de hemen istemiyo 2-3 ay bari geçsin dedicanım bi de hain kocalarımız için patlat bi beste bakayımsenden neler çıkar şimdi kimbilir

Vallahi süper olur...ne güzel işte,o evde aksiyon eksik olmaz...Anladığım kadarıyla sen çok enerjik ve hareketlisin,birde sana benzeyen bir bebiş....süper olur...Ne yap,ne et kandır eşini...yaparsın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…