- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.921
arkadaşlar evinde kayınvalidesi olan bir arkadaşımız vardı adını unuttum şimdi 2 sayfa önde
Rabbim yardımcısı olsun evde biri varken rahatsız olması normal
canlarım ben emlanın sayesinde yendim emla uyuşturuyo bi kaşıkta rahatlamak için pasigfora şurup için ALLAHHHH:92:
ben egzersiz çok fazla yapmadım burdaki arkadaşlarımın yardımıyla 1 buçuk haftada yendim
bende korkak ördek yavrusu gibiydim canımda tatlıdır ama emla ve pasiflora ile pırttan oluverdi:82::103:
kızlar almantada bir arkadaşım vardı burdan oraya gelin gitti oda bizimle aynı sorundan yaşamış orda bir doktora gitmiş POSTERİSAN AKUT MİT LİDOCAİN isimli hemoroid kremi vermiş 18 euro imiş sürünce kolaylıkla oldu dedi.ama içeriği nedir etken maddesi nelerdir bilmiyorum birlikte araştıralım kızlar buraya öğrendiklerimizi yazalım ona göre alırız.ben vaji olayını aştım şükür ama belki bende de kolaylık sağlar bazen ağrı oluyor çünkü:119:
katılalılm tatlım olalala kızlar ben aynı zmaanda profesyonel:98:fotografcıyım dogum fotograflarınızı da ben cekerim oalalalala
sağol bebeğim benim bitanem
bi gaz verdim herkes hamiş olmak istiyor ohhh canıma değsin göbişiniz bebek olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Vallahi süper olur...ne güzel işte,o evde aksiyon eksik olmaz...Anladığım kadarıyla sen çok enerjik ve hareketlisin,birde sana benzeyen bir bebiş....süper olur...Ne yap,ne et kandır eşini...yaparsın sen?
ayyy bende kasımda dogdum bebiş olursa oda kasımda olcak bi akrep daha geliyor diyorum annem sakın ha diyo senden bir cadı daha :)))))))))))))99
Ne güzel işte....bebişinle aynı telden olacaksınız,fena mı?Çok iyi anlaşırsınız,artık anne kız mı desem...anne oğul mu?bilemedim..
katılalılm tatlım olalala kızlar ben aynı zmaanda profesyonel:98:fotografcıyım dogum fotograflarınızı da ben cekerim oalalalala
olalım kız hemşonasıl gelmiyeyim baksana millet patır patır doğuruyo ama benimki de hemen istemiyo 2-3 ay bari geçsin dedi canım bi de hain kocalarımız için patlat bi beste bakayım senden neler çıkar şimdi kimbilir
Vallahi süper olur...ne güzel işte,o evde aksiyon eksik olmaz...Anladığım kadarıyla sen çok enerjik ve hareketlisin,birde sana benzeyen bir bebiş....süper olur...Ne yap,ne et kandır eşini...yaparsın sen?
:)))))))))))))))))))))
dün ben buldum bir sitede netten satışı var 60-70 tl. ye geliyor aşağı yukarı...öbür sayfada linki var ama nasıldır bilmiyorumarkadaşın bi defamı kullanmış canımcım???
ayyyyyyyy ben de kuru kuru resimsiz herkese pasta ısmarladım sen resimlisini yaptınnnn
bebişim kuru kuru olurmu hiç yaş pasta bu resimsiz olmaz azcık ağzımızın suyu aksın walla istedi canım yakında kara fırın var ama kim gitcek alcak offf offff kocişe diyem akşama bana pasta almadan gelmesin
bebişim kuru kuru olurmu hiç yaş pasta bu resimsiz olmaz azcık ağzımızın suyu aksın walla istedi canım yakında kara fırın var ama kim gitcek alcak offf offff kocişe diyem akşama bana pasta almadan gelmesin[/merhaba herkese iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?