Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün ben buldum bir sitede netten satışı var 60-70 tl. ye geliyor aşağı yukarı...öbür sayfada linki var ama nasıldır bilmiyorum arkadaşın bi defamı kullanmış canımcım???

katılalılm tatlım olalala kızlar ben aynı zmaanda profesyonel :98:fotografcıyım dogum fotograflarınızı da ben cekerim oalalalala

maşallah bizim kızların da hepsinde ayrı bi yetenek.ben de amatör takılıyorum canım ama abim düğün fotoğrafçısı benim fotoğrafçı şimdiden hazırama ortada bebek yok

Vallahi süper olur...ne güzel işte,o evde aksiyon eksik olmaz...Anladığım kadarıyla sen çok enerjik ve hareketlisin,birde sana benzeyen bir bebiş....süper olur...Ne yap,ne et kandır eşini...yaparsın sen?

ayyy bende kasımda dogdum bebiş olursa oda kasımda olcak bi akrep daha geliyor diyorum annem sakın ha diyo senden bir cadı daha :)))))))))))))99

ayyy bende kasımda dogdum bebiş olursa oda kasımda olcak bi akrep daha geliyor diyorum annem sakın ha diyo senden bir cadı daha :)))))))))))))99

Ne güzel işte....bebişinle aynı telden olacaksınız,fena mı?Çok iyi anlaşırsınız,artık anne kız mı desem...anne oğul mu?bilemedim..

Son düzenleme:
katılalılm tatlım olalala kızlar ben aynı zmaanda profesyonel :98:fotografcıyım dogum fotograflarınızı da ben cekerim oalalalala

güzelim benim bebiş olana kadar sen çoluklu çocuklu bi kadın olacan eskişehir nere burası nere hangi ara gelecende çekecen benim çok samimi bi arkadaşım var büyük dergilerde editörlük yapmıştı oda profesyonel paralıyo kendini bu aralar yapında çekeyim diye artık sen gelene kadar onlar idare edeces

dur perim gelsin yapcam onlarada bi beste öyle perisiz düşmüyo jetonum bebişim

Vallahi süper olur...ne güzel işte,o evde aksiyon eksik olmaz...Anladığım kadarıyla sen çok enerjik ve hareketlisin,birde sana benzeyen bir bebiş....süper olur...Ne yap,ne et kandır eşini...yaparsın sen?

ayyyy yawru kuşum o bebiş bende nasıl tutunur hiç bilmiyorum biz karı koca kudurukuz şimdi tutturdu benimki kayalım diye yazında yok diving yok rafting her bişeye atlıyoruz artık içimdeki fasulye ağızdanmı çıkar vajidenmi çıkar bilmiyom zıp zıplar anasıyla her yere

:)))))))))))))))))))))

ayyyy nasıl erimişte sevindirik olmuş benim ters kanatlı telebeiiiiiim kıyamam bebişim sana allahım tez zamanda sağlıkla bebişini nasip etsin sana

dün ben buldum bir sitede netten satışı var 60-70 tl. ye geliyor aşağı yukarı...öbür sayfada linki var ama nasıldır bilmiyorum arkadaşın bi defamı kullanmış canımcım???

canım neymiş bu krem? googleden yazdım ama almanca bir sürü şey çıktı anlamadım

ayyyyyyyy ben de kuru kuru resimsiz herkese pasta ısmarladım sen resimlisini yaptınnnn

bebişim kuru kuru olurmu hiç yaş pasta bu resimsiz olmaz azcık ağzımızın suyu aksın walla istedi canım yakında kara fırın var ama kim gitcek alcak offf offff kocişe diyem akşama bana pasta almadan gelmesin

Kızlar benim şimdi çıkmam lazım,kızkardeşim geldi beni ziyarete...hepinizi öpüyorum...
Serenciğim doğum günün kutlu olsun,tatlım...Nice senelere,sağlıkla inşallah...

iyiki doğdun sereennnnnnnnnn iyiki doğdun serennnnnnn ayyyy canım çekti heeeee
http://imageshack.us

oalalalalaa pasta geldi oalalalalalaa venüscüm valla bizde kocişle çok atletikiz ama bebiş için ertelicem şimdilik spru kayagı :))) sende öle olursun merak etme..sen daha yeni evlisin tadını çıkar bence tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…