- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.941
merhaba iyi günler bi konu hakkında danışabilirmiyim acaba
doğru diyon.ben akşam cevizli kek yapacam severmisn sana da yollayım mıı cici
oalalalalaa pasta geldi oalalalalalaa venüscüm valla bizde kocişle çok atletikiz ama bebiş için ertelicem şimdilik spru kayagı :))) sende öle olursun merak etme..sen daha yeni evlisin tadını çıkar bence tatlım....
bayılırım çok severim çokta güzel yaparımellerine sağlık walla burda olsan akşam uğrar çalardım 1-2 dilim
eskidik anacım yeniliğimizmi kaldı benim korkum yaş gidiyo bide insan düşünüyo ya olmazsa diyeçocuk olana kadar ben 20yee gircem o 15ne geldiğinde ben 45 olcam oyyy oyyyy nasıl zıp zıp zıplayacam peşinden en deli çağları olacak yanlış hesap yaptığımı sanıyosunuz ama sanmayın geceleri saymıyorum
selam canlarımmm....az dertleşim sizlerlee...... benim bu sıkıntıyıı yaşamamın çoğu nedenii..evlendikten sonra 1 hafta sonrası kaynanamların gelip bizde kalmaları o sene yani ekimde evlendim ben ekimden mayısa kadar bende kaldılar ara ara eltimede gittikleri oluodu çoğuu bende kaldıılar. onların kaldığı odayla benim kaldımm odanın ordasında banyo vardı onlar banyo yapsa biz duyardıkk bende oyusden annenler yokken deneriz ederiz die dieeee iş uzadı yoksa ben 6 sene severek evlenmişimmm saten ogünü beklemişim vajınusmus nedir haberim bilee yoktuuuuu bazennn çok suçluorum onları eşimede sölüommm bazende onların ne şuçuu var senin kaderin diorummmmmm
ozum naptın cnm kovdunmu kaynananı gelmişin :))))))))))))))))9
canimmm vala hissettimcanıııııııııııımmmmmmmmmmmm harikasın sen bunlarıda hissetmeye başlamışın ya aşmışın sen kendini.maşallah kuzuma benim
canim yapiyorum ama o anda neden oluyor anlamadim gittievet tatlım bikaç kez oldu banada sonra geçiyor merak etme :))) başlamadan tuvaletini yap ozaman gelmiyor:))
slmmmmmm kıslarrr moralim çok bosukk buraya gelemiorumm kaynanmlar bizde o işi yapamıorumm neden herşey güsel dedim anda alt ust oluo herşeyyy
pando ecrin esraa darısı bislerin başınaaaa kıslarrrr bi bizler kaldıkkk annneemmmmm ne olcek bisim halimizzzzzz
iyiyim tatlımmmm bildiğin gibi kudurmaya devam sen nasılsın ???...ohhh ohhhh bir kere yapınca gerisi geliyor zaten her seferinde dahada rahat olacaksın inşallah....
burdalar canım ne kadar kalıcaklar bilmiorumm ama bildim şeyyy şimdi kalmalarının hiç sırası deilllldiii tam gaza gelmiş yarısınııı almışş tamamınııı alcam derkennn neyse nasippp vardır birzamanııııııı
burdalar canım ne kadar kalıcaklar bilmiorumm ama bildim şeyyy şimdi kalmalarının hiç sırası deilllldiii tam gaza gelmiş yarısınııı almışş tamamınııı alcam derkennn neyse nasippp vardır birzamanııııııı
inş canım ya 2.de çok zorlandım ve çok yandı sen hepimizden uzmansınben alttayken yaptık şimdilik girip çıkıoruz en son saniye bakımından biraz fazla durduk inş yoluna girer canım sen ne kadar evlisin ve ne zaman yendin canım
canimmm vala hissettim
canim yapiyorum ama o anda neden oluyor anlamadim gitti
canim sIkma canini olacak insallah hepimizin bir zamani var iste o zamani bekliyoruz
ya ne utanıcan sen yap biriniz aksam dus alın biriniz sabah nerden bilcekler yawwww :)))))))) yap sen boşver yawww anlaşılan uzun kalıcı onlar...
yok bebişim henüz uzmanlaşamadım daha öğreneceğim çok şey var bu kadınlık zor zanaat hemen öğrenilmiyor zamanla oluyor hepsi 2010 mayısta yendim ama çok ara vererek yaptık malesef...1 yıl 4 ay oldu 2009 eylülde evlendiydim
selam bebişimm...2 önemli nokta var
1. deneme esnasında penise bakma rahatsız olacaksan eşine bakma üstte yapacaksan ters otur kocişin senin açını ayarlamasına izin ver ve onu dinle kontrol sende olsun ama kosişin yönlendirsin...
2. duvara dayandığında dur bekle nefes al sakın heyecan yapıp p...si çıkarma vaji vakum gibi içine çekecek p...si sen de arada penisin sana söylediği şarkıyı dinle
Kalpten kalbe bir yol varsaaaaaaa
Bu aşktır elbet
Vajin yetti bana
artık Koptu bir kıyametttttt
Aç kapını,ben geldim
Giydiğim ateşten gömlekkkkkk
Kuş sütüyle beslerim seni
Mis yerine koklarım seni
Kalbimin sarayları senin
Sen rahat ol,ben severim seni
Ben seni yaşatırım seni
Tut kolumdan çek götür beni
Hüüüüp diye içine çek beni
Yalnız taştan duvar olmaz
hele vajiden hiç duvar olmazzzzz
Bunu yaz bir yere
bu akşam olmazsaaa uyku girmez gözüme
Dünya gözümde değil
Olmuşum sana pervaneeeeee.....
bi bakmışın oluvermişşşşşş....
aynen katılıyorum utanılacak bişey yapmıyorsunki utanması gereken biri varsa onlar walla ben kayınvalidem aradığında mesela eğer bişey yapcaksak diyom walla anne oğlun rahat durmuyo kapatıyom diyorum oda öğrendi artık daha erken saatlerde arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?