Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doğru diyon.ben akşam cevizli kek yapacam severmisn sana da yollayım mıı cici

bayılırım çok severim çokta güzel yaparım ellerine sağlık walla burda olsan akşam uğrar çalardım 1-2 dilim

eskidik anacım yeniliğimizmi kaldı benim korkum yaş gidiyo bide insan düşünüyo ya olmazsa diye çocuk olana kadar ben 20yee gircem o 15ne geldiğinde ben 45 olcam oyyy oyyyy nasıl zıp zıp zıplayacam peşinden en deli çağları olacak yanlış hesap yaptığımı sanıyosunuz ama sanmayın geceleri saymıyorum

Son düzenleme:

valla bu hesapta bir yanşlık var gibime geliyor .yaş 20 artı 15 35 olur sonra geceelri saymazsan yarısı anlamadım:44::44::44:

selam canlarımmm....az dertleşim sizlerlee...... benim bu sıkıntıyıı yaşamamın çoğu nedenii..evlendikten sonra 1 hafta sonrası kaynanamların gelip bizde kalmaları o sene yani ekimde evlendim ben ekimden mayısa kadar bende kaldılar ara ara eltimede gittikleri oluodu çoğuu bende kaldıılar. onların kaldığı odayla benim kaldımm odanın ordasında banyo vardı onlar banyo yapsa biz duyardıkk bende oyusden annenler yokken deneriz ederiz die dieeee iş uzadı yoksa ben 6 sene severek evlenmişimmm saten ogünü beklemişim vajınusmus nedir haberim bilee yoktuuuuu bazennn çok suçluorum onları eşimede sölüommm bazende onların ne şuçuu var senin kaderin diorummmmmm

anladım cnm herkesin bir sebebi var işte napcan önemli olan yenmek tatlım üzülme...

ozum naptın cnm kovdunmu kaynananı gelmişin :))))))))))))))))9

burdalar canım ne kadar kalıcaklar bilmiorumm ama bildim şeyyy şimdi kalmalarının hiç sırası deilllldiii tam gaza gelmiş yarısınııı almışş tamamınııı alcam derkennn neyse nasippp vardır birzamanııııııı

canıııııııııııımmmmmmmmmmmm harikasın sen bunlarıda hissetmeye başlamışın ya aşmışın sen kendini.maşallah kuzuma benim
canimmm vala hissettim
evet tatlım bikaç kez oldu banada sonra geçiyor merak etme :))) başlamadan tuvaletini yap ozaman gelmiyor:))
canim yapiyorum ama o anda neden oluyor anlamadim gitti

canim sIkma canini olacak insallah hepimizin bir zamani var iste o zamani bekliyoruz

iyiyim tatlımmmm bildiğin gibi kudurmaya devam sen nasılsın ???...ohhh ohhhh bir kere yapınca gerisi geliyor zaten her seferinde dahada rahat olacaksın inşallah....

inş canım ya 2.de çok zorlandım ve çok yandı sen hepimizden uzmansın ben alttayken yaptık şimdilik girip çıkıoruz en son saniye bakımından biraz fazla durduk inş yoluna girer canım sen ne kadar evlisin ve ne zaman yendin canım

nerden geliyorlarki o kadar uzun kalıyorlar ??

canimmm bak geceleri odana gecince yap egzersizlerini hic yilma yorgunluk falan da deme tamam mi canim.yada ayiptir soylemesi kabiz oldum de git tuvalete gun icind uzun kal egzersiz yap.banyo isini de hic takma kafana bence sonucta onlar da yapiyor bu isi ve siz daha yeni evlisiniz anam hic toru istemiyormu bunlar.ne takiyorsun kafana

ya ne utanıcan sen yap biriniz aksam dus alın biriniz sabah nerden bilcekler yawwww :)))))))) yap sen boşver yawww anlaşılan uzun kalıcı onlar...

canım moralini bozma onlar gidecekelr nasıl olsa sen beynini hazırla iyice ve zamanla hepsi girecek canım bizde 2 kere yaptık hepsi girdi çok az bi yer kaldı oda sonrada iyi olacak canım

yok bebişim henüz uzmanlaşamadım daha öğreneceğim çok şey var bu kadınlık zor zanaat hemen öğrenilmiyor zamanla oluyor hepsi 2010 mayısta yendim ama çok ara vererek yaptık malesef...1 yıl 4 ay oldu 2009 eylülde evlendiydim

canimmm vala hissettim

canim yapiyorum ama o anda neden oluyor anlamadim gitti

canim sIkma canini olacak insallah hepimizin bir zamani var iste o zamani bekliyoruz

ilk zamnlar oluyodu banada sonra geçti cnm seninde geçer. ilişki sonrası kadının tuvaletinin gelmesi normalmiş erkeğinde geliyorki ilişki sonrası dikkat edin hemen wc ye giderler normal yani bunlar...

ya ne utanıcan sen yap biriniz aksam dus alın biriniz sabah nerden bilcekler yawwww :)))))))) yap sen boşver yawww anlaşılan uzun kalıcı onlar...

aynen katılıyorum utanılacak bişey yapmıyorsunki utanması gereken biri varsa onlar walla ben kayınvalidem aradığında mesela eğer bişey yapcaksak diyom walla anne oğlun rahat durmuyo kapatıyom diyorum oda öğrendi artık daha erken saatlerde arıyor

yan binadaki eltimden geliolarrr cicimmm.. bi onlarda bibizde kalıolar yazlarıda köye gidiolarrr kaynanam benim bu sorunu yasadımı pskiyatriye gittimide biliooo bayağıdır eltimde kaldılar artık birazda burdamı kalırlarr en fazla bir hafta kalırrlar herhalde eltim hamile pek yalnız bırakmak istemio onu bakalım ne kadar kalcakkkkk..... ecrincim kaynanamın burda olması bana egzers yapmamda bahane oluo işteee şeytan kaynan var ne egsziiii dieooo ....neyseeeee

öle kadın olmak zor canım ben daha 5 günlük kadınımm4.5 ayda yendim canım çok korkuodum o gün rahattım biranöce olmasını istedim artık herkes sorduğunda nasıl dediklerinde polyanacılık oynuodum şimdi artık rayına koymalıyım canım çocukları görünce çok hoşumuza gidio bebk var mı sende canım

müthişsin senn yahuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…