Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy benim k.validemde vajiyi yendikya aman kızım sen taze gelinsin misafir kabul etme diyor :))))

Merhaba kızlar yazıları başaranları hepsini takip ediyoprum hergün sırayla okuyorum ama benim için şimdi beklemede enfeksiyon kapma ve ilaç sebebiyle 1 hafta ara verdik sonra da adet olucam diye gerginim ara verdik bir karın ağrısı kasık ağrısı geliyor diye düşünmeye başladım fakat son 3 ,4 gündür aynı şekilde belim kasık kısmım ağrıyor geçen ayda 10 unda yani bugün olmuştum ama bir önceki ay 15 indeydi genelde birkaç gün öne atar şimdi de acaba neden olmuyorum diye düşünmeye başladım eşimle 2 denememiz olmuştu topu topu bu ay ne dersiniz adet olucakmışımda karnım ağrıyor

POSTERİSAN adlı ilaç hakkında bilgi alırsan paylaşırmısın canım? ben araştırdım ama almanca bişiler çıktı çok merak ettim

valla cnm yumurtlama haftanda korunmasız ilişkiye girdiysen hamişte olablirsin regl belirtisi ozamnda oluyormuş.reglin geçtiyse test yap...

ayyyy canım benim yaaa.valla anlayamdığım bu kaynananın bir hafta sonra yeni evlenmiş insanların yanına nasıl gittiği.bide torun isterler sonra ne yani önündemi yapacaksınız da çocuk olacak.haddime değil ama kızdım şimdi onlara.Allah yardımcın olsun tatlım.helal olsun sana ama bütün bunlara rağmen bak geldin bile sonuna .inşallah bundan sonrası çok daha iyi ve güzel olur fazlasıyla hakediyosun bitanem.

ilk zamnlar oluyodu banada sonra geçti cnm seninde geçer. ilişki sonrası kadının tuvaletinin gelmesi normalmiş erkeğinde geliyorki ilişki sonrası dikkat edin hemen wc ye giderler normal yani bunlar...
hmmm ok o zaman gecici biseyse rahatladim.bende sadece bende oluyor zannediyordum.

anliyorum canim ben seni haklisin ama iste durtuyor gicik sey.neyse sen ona kanma gene denemeye calis.bakarsin cabuk giderler.dusundukce dahada strese girersin sonra.

müthişsin senn yahuuuuu

beğenmenize sevindim öbür bestemi okudunmu ayollll oda pek bi güzel oldu

ayy onlarda geç mi arıolar çok rahatsın canım

bebişim napıyım rahat olmayıp mecburum yani kayınpeder ara sıra arar oğlunu fırça çeker sen napıyon o kıza bakiim der benimki evde beni ters döndürüp çeviriyor şekilden şekile sokuyor kızıyo annesi babası çocuğun gibi oynuyon kızla sakatlayacan bi yerini diyo bende evet baba kız ona beni sakatlayacak offf bacaımmm offf kolum diye masuscuktan şikayet ediyorum benimkide diyo hiç numara yapma sende dünden razısın diyor bebişim artık kaynanadan çekincek durumum kalmadı kadın kazadan sonra beni yıkadı her gün görmediği bişey yok yani bende

ayy benim k.validemde vajiyi yendikya aman kızım sen taze gelinsin misafir kabul etme diyor :))))

kız sen nasıl anlattın yapamadık diye ben hayatta diyemezdim sizden başka gerçek hayatta kimse bilmiyor en samimi arkadaşlarım bile

Son düzenleme:
ona söledim aslında kaynanama doğru bi uslupla bannyo yapmaktan çekiniom dieee.. herkesin odası ayrı herkes odasında ne yaparsa yapar birbirini seven insan banyo yapmayımı düşünür işini yapmayı düşünür dediii.. şimdide diodur içinden 1 aydır yokuz yapsaydılar işlerinii diee.. hakkını yiyemem aanlayış gösterdiği sıralarda oldu olmadı deil ama iştee.... aman çok sıkıntılar çektim evi terk ettim anneme gidiodum eşim apartmanın kapısındanmı çevirmedi sokaktanmı çevirmediii neler yasadımmm ama kararlıyımm hepsini unutucam suan keyfimiiide bozmıcammmmm eşimede söledimmm herkes istedi kadar konussun ben su sıkıntıyı atlatim elmi yaman beymiiii yaman ozaman görücez dedimmmmmm çok sıkıntılar yaşadımmm çünküüü.... neyse hepsini unutalım pozitif olmalıyımmmmmmmmm bittii gittiii hepsiii çekilecek çilemiz varmışşş bizdee çektik işteee....Allah hepimizin yardımcısı olsunn inşallahhhh....

canım eşin içine boşaldı ise ve hap falan kullanmıyorsan hamile kalmış olabilirsin biraz daha bekle bakalım ona göre test yaparsınbebiş olsun istiyomuydun sen yawru kuşum ?

POSTERİSAN adlı ilaç hakkında bilgi alırsan paylaşırmısın canım? ben araştırdım ama almanca bişiler çıktı çok merak ettim

canım türkçe bi site var dün öbür tarafa linkini şey ettirdim du bakiiim....
satın almak posterisan Lidocaine ilaçlar gelen goldpharma

[vallahi canım öncelilkle şu cinsel ilişkimizi oturrtmak istiyordum sonrasında istiyordum ama eşimde ilk 4 ay zaten gene denemeler yaparız bişeu olmaz dedi takvimden bakıyorum biri yumurtlama dönemine denk gelmiş acaba eczaneden alsam mı ama regl günüm bugün daha geçmedi. sadece genelde öne atardı

dünden beri okadar kayanana lafı geçtiki bende rüyamda gördüm gelmişler kalacaklarmış ayyy ne dua ettim rüyamda rüya olsun bu diyeee.vaji bitti kaynana korkusu başladı.oysa garibim iyidir kayananam yawwama şu sıralar kimse gelmesin mümkünse kocişle yaşayamadığımız balayını yaşıyacaz.kaynımda pazar iki haftalığına gidiyor zaten o dönene kadar ben ustası olurum g noktamıda bulurumm ondan sonra odada fanfin olaylarına devam

Sanırım hayal kurarken hep malzemeden çalıyoruz, Çünkü sürekli yıkılıyor"!...

öle demee canm sen çok iyi yerdesin inşallah kaynananlarda hemen giderler o durumu bende çok iyi anlıyorumm bizde de kalmışlardı baya süre insan evde biri varken özellikle kaynanansa çok çekiniyor. ama napıyoruz gene kendimize yapıyoruz mademki biliyorsa kaynanan fazla kalmaz sende hemen başlarsın çalışmalara . o varkende odana çekilip kendini hazırlarsınn sıkma canını . o bu ne düşünecek diyede düşünmee. bunları düşüne düşüne kendimize oluyor noluyorsa..

ohoooo benim ark. biliyo.onlarda kocişelrine sölemiş normal yaklaştı herkes. kuznelerim teyzemler. eşimn annesi teyzeleri. herkes biliyodu yaw. saklamak ii değilki. belki birisi derman olcak.dr. anlat demişti...tabi herkes böle anlayıslı olmaz siz anlatmayın :)))

kızz bizede gelebilirlerr biliomusun amaa ben daha yeni yenmiştimmm inşallah kaynanalar gelmez kimseyeee

bide şu g noktası nedir ben fransız kalıyorum hep onaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…