- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.961
aynen katılıyorum utanılacak bişey yapmıyorsunki utanması gereken biri varsa onlar walla ben kayınvalidem aradığında mesela eğer bişey yapcaksak diyom walla anne oğlun rahat durmuyo kapatıyom diyorum oda öğrendi artık daha erken saatlerde arıyor
Merhaba kızlar yazıları başaranları hepsini takip ediyoprum hergün sırayla okuyorum ama benim için şimdi beklemede enfeksiyon kapma ve ilaç sebebiyle 1 hafta ara verdik sonra da adet olucam diye gerginim ara verdik bir karın ağrısı kasık ağrısı geliyor diye düşünmeye başladım fakat son 3 ,4 gündür aynı şekilde belim kasık kısmım ağrıyor geçen ayda 10 unda yani bugün olmuştum ama bir önceki ay 15 indeydi genelde birkaç gün öne atar şimdi de acaba neden olmuyorum diye düşünmeye başladım eşimle 2 denememiz olmuştu topu topu bu ay ne dersiniz adet olucakmışımda karnım ağrıyor
Sanırım hayal kurarken hep malzemeden çalıyoruz, Çünkü sürekli yıkılıyor"!...
selam canlarımmm....az dertleşim sizlerlee...... benim bu sıkıntıyıı yaşamamın çoğu nedenii..evlendikten sonra 1 hafta sonrası kaynanamların gelip bizde kalmaları o sene yani ekimde evlendim ben ekimden mayısa kadar bende kaldılar ara ara eltimede gittikleri oluodu çoğuu bende kaldıılar. onların kaldığı odayla benim kaldımm odanın ordasında banyo vardı onlar banyo yapsa biz duyardıkk bende oyusden annenler yokken deneriz ederiz die dieeee iş uzadı yoksa ben 6 sene severek evlenmişimmm saten ogünü beklemişim vajınusmus nedir haberim bilee yoktuuuuu bazennn çok suçluorum onları eşimede sölüommm bazende onların ne şuçuu var senin kaderin diorummmmmm
hmmm ok o zaman gecici biseyse rahatladim.bende sadece bende oluyor zannediyordum.ilk zamnlar oluyodu banada sonra geçti cnm seninde geçer. ilişki sonrası kadının tuvaletinin gelmesi normalmiş erkeğinde geliyorki ilişki sonrası dikkat edin hemen wc ye giderler normal yani bunlar...
yan binadaki eltimden geliolarrr cicimmm.. bi onlarda bibizde kalıolar yazlarıda köye gidiolarrr kaynanam benim bu sorunu yasadımı pskiyatriye gittimide biliooo bayağıdır eltimde kaldılar artık birazda burdamı kalırlarr en fazla bir hafta kalırrlar herhalde eltim hamile pek yalnız bırakmak istemio onu bakalım ne kadar kalcakkkkk..... ecrincim kaynanamın burda olması bana egzers yapmamda bahane oluo işteee şeytan kaynan var ne egsziiii dieooo....neyseeeee
müthişsin senn yahuuuuu
ayy onlarda geç mi arıolar çok rahatsın canım
ayy benim k.validemde vajiyi yendikya aman kızım sen taze gelinsin misafir kabul etme diyor :))))
Merhaba kızlar yazıları başaranları hepsini takip ediyoprum hergün sırayla okuyorum ama benim için şimdi beklemede enfeksiyon kapma ve ilaç sebebiyle 1 hafta ara verdik sonra da adet olucam diye gerginim ara verdik bir karın ağrısı kasık ağrısı geliyor diye düşünmeye başladım fakat son 3 ,4 gündür aynı şekilde belim kasık kısmım ağrıyor geçen ayda 10 unda yani bugün olmuştum ama bir önceki ay 15 indeydi genelde birkaç gün öne atar şimdi de acaba neden olmuyorum diye düşünmeye başladım eşimle 2 denememiz olmuştu topu topu bu ay ne dersiniz adet olucakmışımda karnım ağrıyor
POSTERİSAN adlı ilaç hakkında bilgi alırsan paylaşırmısın canım? ben araştırdım ama almanca bişiler çıktı çok merak ettim
Sanırım hayal kurarken hep malzemeden çalıyoruz, Çünkü sürekli yıkılıyor"!...
beğenmenize sevindim öbür bestemi okudunmu ayollll oda pek bi güzel oldu
bebişim napıyım rahat olmayıp mecburum yanikayınpeder ara sıra arar oğlunu fırça çeker sen napıyon o kıza bakiim der benimki evde beni ters döndürüp çeviriyor şekilden şekile sokuyor kızıyo annesi babası çocuğun gibi oynuyon kızla sakatlayacan bi yerini diyo bende evet baba kız ona beni sakatlayacak offf bacaımmm offf kolum diye masuscuktan şikayet ediyorum benimkide diyo hiç numara yapma sende dünden razısın diyor bebişim artık kaynanadan çekincek durumum kalmadı kadın kazadan sonra beni yıkadı her gün görmediği bişey yok yani bende
kız sen nasıl anlattın yapamadık diye ben hayatta diyemezdim sizden başka gerçek hayatta kimse bilmiyor en samimi arkadaşlarım bile
dünden beri okadar kayanana lafı geçtiki bende rüyamda gördüm gelmişler kalacaklarmış ayyy ne dua ettim rüyamda rüya olsun bu diyeee.vaji bitti kaynana korkusu başladı.oysa garibim iyidir kayananam yawwama şu sıralar kimse gelmesin mümkünse kocişle yaşayamadığımız balayını yaşıyacaz.kaynımda pazar iki haftalığına gidiyor zaten o dönene kadar ben ustası olurum g noktamıda bulurumm ondan sonra odada fanfin olaylarına devam
kızz bizede gelebilirlerr biliomusun amaa ben daha yeni yenmiştimmm inşallah kaynanalar gelmez kimseyeee
bide şu g noktası nedir ben fransız kalıyorum hep onaa :44:
kızz bizede gelebilirlerr biliomusun amaa ben daha yeni yenmiştimmm inşallah kaynanalar gelmez kimseyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?