- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.981
Allahım herkesi hayırlı bir şekilde evlerinde tutacak vesileler çıkartta bizde sorunlarımızı rahat rahat çözelim aminnn.
şimdi namaza gidiyorum hepiniz için edecem dua canlarım benimmmm
kadının eşimin tabiriyle kulaklarına bile şınav çektiren yeri tatlım yani zevk aldıgı nokta :)))
balım öbür sayfada açıkladıkya nedir diyeee
esra,nar, naz siz ne alemdesiniz hatunlar ? süt dökmüş kedi gibisiniz bu gün ????
Allahım herkesi hayırlı bir şekilde evlerinde tutacak vesileler çıkartta bizde sorunlarımızı rahat rahat çözelim aminnn.
esra,nar, naz siz ne alemdesiniz hatunlar ? süt dökmüş kedi gibisiniz bu gün ????
Allah kabul etsinn canımm
hangi sayfada canımm :44::44:
valla ben kocişle tartıştım biraz keyifsizim bu gecede görevde yalnızım yani evde:2::2::2: keyfim yok bebeğim sessiz sessiz okuyorum
valla bebişim işler o kdar çoktuki bir nefes alamadım tatlım
vajinusmusu yendikten sonra deneyimlerinizi paylaşın diye bi konu varya orada bi sürü bilgi var g noktası ile ilgilide var
olur böyle şeyler bebişim hiç kafana takma bizde dün akşam kocişle iyi değildik ben uzatmaya kararlıydım ama o 5 dk sona tatlıya bağladısabaha barışırsınız
kolay gelsin bende bu gün hiç iş yapmadım patrona kızdım yapmayacamdaakşama yemeğimde yok eve gidincede hiç iş yapasım yok nedense tembel teneke olup tangırdadım bu gün
vajinusmusu yendikten sonra deneyimlerinizi paylaşın diye bi konu varya orada bi sürü bilgi var g noktası ile ilgilide var
arada yapmak gerekiyor venüstencim ya p....ns başını aldım ama dün yapamadım annemler geldiler
Allah kabul etsin bebişim banada dua et insanların birbirine ettiği dua en çok kabul olanmış helede hiç tanımadığın birine bu kadar içten dua edersen kimbilir ne kadar kıymetlidirbende bu gecenin hürmetine kuran okuyayım bari eve gidince açayım egzersiz listesini herkese bi okuyp üfleyem
Allah kabul etsinn canımm
Allah kabul etsin tatlım banada dua et muckkkkkkkkkkkkkkkkk
çok dua et ranacım taman bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?