Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allahım herkesi hayırlı bir şekilde evlerinde tutacak vesileler çıkartta bizde sorunlarımızı rahat rahat çözelim aminnn.

şimdi namaza gidiyorum hepiniz için edecem dua canlarım benimmmm

hangi sayfada canımm :44::44:

vajinusmusu yendikten sonra deneyimlerinizi paylaşın diye bi konu varya orada bi sürü bilgi var g noktası ile ilgilide var

valla ben kocişle tartıştım biraz keyifsizim bu gecede görevde yalnızım yani evde:2::2::2: keyfim yok bebeğim sessiz sessiz okuyorum

olur böyle şeyler bebişim hiç kafana takma bizde dün akşam kocişle iyi değildik ben uzatmaya kararlıydım ama o 5 dk sona tatlıya bağladı sabaha barışırsınız

valla bebişim işler o kdar çoktuki bir nefes alamadım tatlım

kolay gelsin bende bu gün hiç iş yapmadım patrona kızdım yapmayacamda akşama yemeğimde yok eve gidincede hiç iş yapasım yok nedense tembel teneke olup tangırdadım bu gün

Son düzenleme:
Allahım herkesi hayırlı bir şekilde evlerinde tutacak vesileler çıkartta bizde sorunlarımızı rahat rahat çözelim aminnn.

şimdi namaza gidiyorum hepiniz için edecem dua canlarım benimmmm

Allah kabul etsin bebişim banada dua et insanların birbirine ettiği dua en çok kabul olanmış helede hiç tanımadığın birine bu kadar içten dua edersen kimbilir ne kadar kıymetlidir bende bu gecenin hürmetine kuran okuyayım bari eve gidince açayım egzersiz listesini herkese bi okuyp üfleyem

arada yapmak gerekiyor venüstencim ya p....ns başını aldım ama dün yapamadım annemler geldiler

allah kabul etsin tatlım ... valla bende tembelim bi sürü iş var yapmadım ama (((((( eve gidincede hemen yatarım gece misafirlerden gec yattık (( uykum var çokkkkkkkkkkkk

ederim canım benim bende yasin okuyum diyodum Allah kabul eder inşallah.herkese sana inşallah buna çok ihtiyacımız var.Allahım kimseyi darda bırakmasın.venüstenime de hayırlı anneciği gibi yararlı bir minik fasulyecik nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…