- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.001
ederim canım benim bende yasin okuyum diyodum Allah kabul eder inşallah.herkese sana inşallah buna çok ihtiyacımız var.Allahım kimseyi darda bırakmasın.venüstenime de hayırlı anneciği gibi yararlı bir minik fasulyecik nasip etsin inşallah.
aminnnnnn allah dualarımızı kabul eder inşallah seninde herşeyi gönlüne göre versin rabbim
oyyyyy oyyyy annesi yer bitirir o fasulyesiniAllahım bu cuma akşamı niyetine egzersiz yapıp kurtulmak isteyen tüm arkadaşlara yardım etsin kolaylıklar versin...bebiş isteyen tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin....bebek bekleyen anne adaylarına kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin....borç içinde olan herkese kolay ödemeler nasip etsin...eşleriyle dargın olanlara tez zamanda barışmayı ve huzurlu mutlu her açıdan sorunsuz bir evlilik yaşamayı nasip etsin...allahım herkesin başta anne, babasına ve tüm ailesini sağlık, hasta olanlara acil şifalar versin...aminnnnnn
aminnnnnn allah dualarımızı kabul eder inşallah seninde herşeyi gönlüne göre versin rabbim
oyyyyy oyyyy annesi yer bitirir o fasulyesiniAllahım bu cuma akşamı niyetine egzersiz yapıp kurtulmak isteyen tüm arkadaşlara yardım etsin kolaylıklar versin...bebiş isteyen tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin....bebek bekleyen anne adaylarına kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin....borç içinde olan herkese kolay ödemeler nasip etsin...eşleriyle dargın olanlara tez zamanda barışmayı ve huzurlu mutlu her açıdan sorunsuz bir evlilik yaşamayı nasip etsin...allahım herkesin başta anne, babasına ve tüm ailesini sağlık, hasta olanlara acil şifalar versin...aminnnnnn
naz ,pandooo sizi unuttuğumu sanmayın sakın sizede gönderdim dua
dünden beri okadar kayanana lafı geçtiki bende rüyamda gördüm gelmişler kalacaklarmış ayyy ne dua ettim rüyamda rüya olsun bu diyeee.vaji bitti kaynana korkusu başladı.oysa garibim iyidir kayananam yawwama şu sıralar kimse gelmesin mümkünse kocişle yaşayamadığımız balayını yaşıyacaz.kaynımda pazar iki haftalığına gidiyor zaten o dönene kadar ben ustası olurum g noktamıda bulurumm ondan sonra odada fanfin olaylarına devam
naz ,pandooo sizi unuttuğumu sanmayın sakın sizede gönderdim dua
Allah razı olsun canımcım
maşallah maşallaaahhhAllah nazardan saklasın canım.
bide bulunca bize de haber ver
canımmm saolasın... Allah kabul etsin bütün dualarımızı. Rabbim sana da güzel bebişler nasip etsin.. Allah bizi de bu dertten kurtarsın inşallah. amin..
beğenmenize sevindim öbür bestemi okudunmu ayollll oda pek bi güzel oldu
bebişim napıyım rahat olmayıp mecburum yanikayınpeder ara sıra arar oğlunu fırça çeker sen napıyon o kıza bakiim der benimki evde beni ters döndürüp çeviriyor şekilden şekile sokuyor kızıyo annesi babası çocuğun gibi oynuyon kızla sakatlayacan bi yerini diyo bende evet baba kız ona beni sakatlayacak offf bacaımmm offf kolum diye masuscuktan şikayet ediyorum benimkide diyo hiç numara yapma sende dünden razısın diyor bebişim artık kaynanadan çekincek durumum kalmadı kadın kazadan sonra beni yıkadı her gün görmediği bişey yok yani bende
kız sen nasıl anlattın yapamadık diye ben hayatta diyemezdim sizden başka gerçek hayatta kimse bilmiyor en samimi arkadaşlarım bile
canlarım benim inşallah sizde bu mutluluğu yaşayacaksınız endişeniz olmasın benim ne kadar ödlek olduğumu biliyosunuz ben yaptıysam sizden dündeeennnn
Allah kabul etsin bebişim banada dua et insanların birbirine ettiği dua en çok kabul olanmış helede hiç tanımadığın birine bu kadar içten dua edersen kimbilir ne kadar kıymetlidirbende bu gecenin hürmetine kuran okuyayım bari eve gidince açayım egzersiz listesini herkese bi okuyp üfleyem
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım sende benim gibi yeni yenenleredsinnasıl gidio ne kadarlık evlisin canım
evet canım buarada senide tebrk ederim canm. benim dün oldu çoook şükürr. tam 1 sene 11 aylık evliyim 2 sene olmadan başarmak istiyordumm iki seneye bir ay kala oldu 2. deneme olmadan pek inanamayacağım sanırımm senin nasıl gidiyor canım ?
senin adına çok sevindim canım insan inanamıo bende inanamadım çok saolasın buarada canım bende 5 2 2011 de yendim 2 kere denedik.tekrar kan geldi benden.bi kaç gündr evde yoktuk.dün geldik bugün tekrar deneyecez canım haberdar ederim canım bende 4.5 aylık evliyim canım 1 ay parmak egzersizi yaptık canım sonra denedik çok şükür yaptık canım
maşallahh canım hızlı yenmişsinbende birbuçuk ay egzersiz yaptım düzenli olarak yani öncesinde bırakıyordum hep devam edemiyordum. ikinci denemeyi ne zaman sonrasında yaptınız. ben hala heyecanlıyım tekrarı içinn. bugün için başarılar canımm benide haberdar et . peki bişey kullandınmı kullanıyormusun emla falan ?
maşallahh canım hızlı yenmişsinbende birbuçuk ay egzersiz yaptım düzenli olarak yani öncesinde bırakıyordum hep devam edemiyordum. ikinci denemeyi ne zaman sonrasında yaptınız. ben hala heyecanlıyım tekrarı içinn. bugün için başarılar canımm benide haberdar et . peki bişey kullandınmı kullanıyormusun emla falan ?
2.denemeyi ertesi gün yaptık evet canım emla ve kayganlaştırıcı kullandım.1ay kayganlaştıcı ile yaptık.son zamanlarda emlayla yaptık.ilk önce tek parmak sonra 2 parmakla yaptık.ayy kurtlar vadisinden sonra bi vadi daha olacakk olacakyine amlayla yapacam inş biran önce düzene girer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?