Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aminnnnnn allah dualarımızı kabul eder inşallah seninde herşeyi gönlüne göre versin rabbim

oyyyyy oyyyy annesi yer bitirir o fasulyesini Allahım bu cuma akşamı niyetine egzersiz yapıp kurtulmak isteyen tüm arkadaşlara yardım etsin kolaylıklar versin...bebiş isteyen tüm arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin....bebek bekleyen anne adaylarına kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin....borç içinde olan herkese kolay ödemeler nasip etsin...eşleriyle dargın olanlara tez zamanda barışmayı ve huzurlu mutlu her açıdan sorunsuz bir evlilik yaşamayı nasip etsin...allahım herkesin başta anne, babasına ve tüm ailesini sağlık, hasta olanlara acil şifalar versin...aminnnnnn

amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiinnnnnn Rabbim inşallah.ağzına sağlık tatlım

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallaaaaaaaaaahhhh rabbim dualarımızı kabul etsin

maşallah maşallaaahhh Allah nazardan saklasın canım.

bide bulunca bize de haber ver

Allah razı olsun canımcım

maşallah maşallaaahhh Allah nazardan saklasın canım.

bide bulunca bize de haber ver

canımmm saolasın... Allah kabul etsin bütün dualarımızı. Rabbim sana da güzel bebişler nasip etsin.. Allah bizi de bu dertten kurtarsın inşallah. amin..

canlarım benim inşallah sizde bu mutluluğu yaşayacaksınız endişeniz olmasın benim ne kadar ödlek olduğumu biliyosunuz ben yaptıysam sizden dündeeennnn

evet bende kimseye söyleyemedim.sadece bi arkadaşım bilio anneme biel söyleyemedim

canım kk ne dmek

canım kk ne demek

canım sende benim gibi yeni yenenleredsinnasıl gidio ne kadarlık evlisin canım

evet canım buarada senide tebrk ederim canm . benim dün oldu çoook şükürr. tam 1 sene 11 aylık evliyim 2 sene olmadan başarmak istiyordumm iki seneye bir ay kala oldu 2. deneme olmadan pek inanamayacağım sanırımm senin nasıl gidiyor canım ?

senin adına çok sevindim canım insan inanamıo bende inanamadım çok saolasın buarada canım bende 5 2 2011 de yendim 2 kere denedik.tekrar kan geldi benden.bi kaç gündr evde yoktuk.dün geldik bugün tekrar deneyecez canım haberdar ederim canım bende 4.5 aylık evliyim canım 1 ay parmak egzersizi yaptık canım sonra denedik çok şükür yaptık canım

maşallahh canım hızlı yenmişsin bende birbuçuk ay egzersiz yaptım düzenli olarak yani öncesinde bırakıyordum hep devam edemiyordum. ikinci denemeyi ne zaman sonrasında yaptınız. ben hala heyecanlıyım tekrarı içinn. bugün için başarılar canımm benide haberdar et . peki bişey kullandınmı kullanıyormusun emla falan ?

2.denemeyi ertesi gün yaptık evet canım emla ve kayganlaştırıcı kullandım.1ay kayganlaştıcı ile yaptık.son zamanlarda emlayla yaptık.ilk önce tek parmak sonra 2 parmakla yaptık.ayy kurtlar vadisinden sonra bi vadi daha olacakk olacakyine amlayla yapacam inş biran önce düzene girer canım

2.denemeyi ne zaman yapacaksınız

:))) inş canımm bi kere oldumu girer elbet düzene. bende emla ile yapabildim aynı sen gibi bir parmak sora iki parmak denemelerde başını alabiliodum dün ilk defa emla kullandım oldu çok şükür. şimdi ikincide kullansammı die düşünüodum ama hemen bırakamam heralde. ikinci denemende de emla kullandın dimi azalttın mı peki. inşallah bırakıp düzene gireriz hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…