Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

esra,nar, naz siz ne alemdesiniz hatunlar ? süt dökmüş kedi gibisiniz bu gün ????

canım bizde tık yok eşimle barıştık ama benim canım hiç birşey yapmak istemiyor herhalde hevesim kırıldı çünkü bir ay çok iyi gidiyoduk bir anda başa döndüğümü görmek beni artık herşeyden soğuttu.eşimle deneme bir yana sevişmek bile istemiyorum bilmiyorum bugünlerde depresif haldeyim

başa döndüm derken :44: eğer ilerlediysen canım başa döndüm diyerek soğuma sakın hiçbişeydenn bende kaç defa yapabildiğim egzersizi yapamadımm olmadıı ama o o günlük olarak kalıyor üstüne gittikçe oluyor. sakın soğuma canım eminimki çoğu kişi yaşamıştır o başa dönme gibi yapamamayı. birazda psikolojiden kaynaklanıyor heralde. olacaktır elbet canım morelini hep yüksek tut güven kendine

Göl kenarında yaşayan ve sudan nefret eden bir kedi doğum yapar. Bu kedinin yavruları ise annelerinden farklı olarak gölde oynamayı ve suya girmeyi çok sevmektedir. Anne kedi de yavruları ile birlikte göle girer ve onlarla suda oynar. Bunu gören bir başka kedi hayretler içinde kalır ve ona sorar: "Sen hep sudan nefret ederdin, ama görüyorum ki artık sudan hiç çıkmıyorsun. Bunun sebebi nedir?"
Anne kedi şöyle cevap verir: "Hala suyu sevmiyorum ama yavrularımı çok seviyorum".

Hepimizin hoşlandığı veya hoşlanmadığı bir çok şey vardır. Ancak birini çok seviyor ve onunla bir şeyler paylaşmak istiyorsak, onun hoşlandığı şeylere bakış açımızda esnek olmalıyız. Özellikle ailemize karşı bize düşen daha özverili ve daha hoşgörülü olmaktır. Zararlı bir yönü yoksa sevdiğimiz kişinin hoşlandığı şeyleri sevmeye çalışmalı veya en azından hoşgörülü ve anlayışlı olmalıyız.

Gökten elmalar düşmüş...
İnsanlarla uyum sağlamadan sıcak ilişkiler kurulmayacağını bilenlerin başına.

ne güzel bir hikaye, eline sağlık venüstencim... duygulandım yaa, insanın özellikle yavrularu için yapmayacağı şey yoktur heralde... annemi de çok özledim zaten

canım desteğin için çok sağol öncelikle seni tebrik ederim bundan sonra inşallah hiçbir konuda sıkıntı çekmessin.bana gelince biz iki haftadır denemiyoruz egzersizde yapmıyoruz artık bıraktık desem yeridir eşim bu konuda tembel aslına bakarsan ben onunda desteğiyle ve bu siteden aldığım cesaretle başaracağıma çok inanıyordum fakat bir olay ikimizin de motivasyonunu bozdu.o olaydan 1 hafta sonra deneme yapalım dedik bi baktım ucu bile girmiyor halbuki yarısına kadar girmeyi başarabilmiştik ama artık o tılsım bozuldu yine depresif hallerime döndüm hiç yapasım yok birde artık bunaldım herhalde her deneme hüsranla sonuçlanınca sanki hayatım boyunca yatağa sadece deneme için girecekmişim geliyor sanki hiç gerçek bir cinsel hayatım olamyacakmış gibi.evcilik oyunu oynamaktan sıkıldım çabada göstersem gelip bişey bizi buluyor.bıktım valla bıktım bıktım bıktım ....

canım ne kadar sabırsızsın ne çabuk bıktın ben 17 sene bıkmadım denemekten buraya üye olduğumda eşime yapacam inşallah dediğimde bile hiç inanmadı bana pek destek olmadı inana bana onların bizden çok umudu kırılıyor ..ama düşün bizi sevdikjleri için bize katlanıyorlar ..bak azmet başarınca o yataktan hiç çıkmayacaksınız canım nölur sıkma canını böyle umutsuzluğa hepimiz düştük seni çok iyi anlıyorum ama biraz daha sabır bebişim... BAŞARACAKSINNNNNNN...

CANIM BENİMDE 60 MI DESEM 70 Mİ desm denemem ama halen inanamıyorum rüya zannediyorum sanki birgün uyancamda hepsi yalanmış gibi gelecek her ilişkide bakıyorum girmişmi diye yaaa bu olay çok tuhaf birşey ....

Kocişime bestemdirrrrr

Atem tutem men seniiiiiiii
şekere gatem men seniiiiiiiiii
Akşem yatağa gelende oy
Öğüne atem men seniiiiiiii

Hop hopun olsun kocişimm
Gül topun olsun kocişimmm
Sıralı gavak dibinde oy
Toyluğun olsun kocişim

Atem tutem men seniiiiii
şekere gatem men seniiiii
Akşem hemen gelende oy
Öğüne atem men seni

Ev süpüre toz edeeee
Hemama gide naz edeeee
İçi hep sperm içinde
Vermem diye naz edeeeee

ÇÇooK çoOOOook hosuma gitti ya harikasınnn

bak ben bunu hiç düşünmedim bende 2 sene aynı evde oturdum hem kaynan kayınpeder 2 görümce görümcemin kızı ve kaynım vardı ..yapmak çok zordu ozamanlar şofben yok termisifon var gece yakcanda yıkancan bide kaynanam gece yıkandığımızı anlayınca gündüz yapmadığı eziyet kalmıyodu ..

hemde çoook uzakta. ben yurtdışındayım anacığım türkiyede
aradım şimdi konuştuk. uzakta olunca insan en çok annesini özlüyomuş. Rabbim yokluklarını göstermesin kimseye...

canım benım aılemle aramda 4 saat var.gecen yanlarındaydım ama doyabıldın mı dıye sor ....Rabbım eksıklıklerını gostermesın..boyle seyler yazıpta benı aglatmaa

wuuuuuu süpeeer senden beklediğim performansı sergilemişsin bebek süpersin

[FONT=&quot]buda 2. bestem şair olcam kociş sayesinde o otursun kurtlar vadisini izlesin
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]Vajiyi parmakla oyarlar balam oyarlar
İçine bade koyarlar
Sen bana bebişimi verde koşarlar balam koşarlar

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı

vajiyi rafa dizerler balam dizerler
İçine bade süzerler
Sen bana gelde spermlerde gelirlerrrr

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı

vajinin dibi düz olur balam düz olur
Sen bana olcak de söz olur
Bir defa denemek az olur balam az olur

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı

vajiyi doldur sıradan balam sıradan
gelmeyen çıksın aradan
Esirgesin yaradan balam yaradan

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı

karının orta göbeği balam göbeği
Hanımlar sever bebeği
Yedi mehlenin meleği balam meleği

Sen kimin canısın canı
Sen gine doldur fincanı[/FONT]

canım moralini bozma siz bi çok aşamayı geçmişsiniz şimdi ara verme zamanı değil üsütüne gitme zamanı canım arada sırada olur bazen egzersizlerde öle kasılıodum ki çok kötü zamanlarda olmuştu.ama sen bak bi çoğu girdi dedin pes etme canım hepimiz başaracaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…