- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.041
:))) inş canımm bi kere oldumu girer elbet düzene. bende emla ile yapabildim aynı sen gibi bir parmak sora iki parmak denemelerde başını alabiliodum dün ilk defa emla kullandım oldu çok şükür. şimdi ikincide kullansammı die düşünüodum ama hemen bırakamam heralde. ikinci denemende de emla kullandın dimi azalttın mı peki. inşallah bırakıp düzene gireriz hemencik
hemde çoook uzakta. ben yurtdışındayım anacığım türkiyede
aradım şimdi konuştuk. uzakta olunca insan en çok annesini özlüyomuş. Rabbim yokluklarını göstermesin kimseye...
ÇÇooK çoOOOook hosuma gitti ya harikasınnn
wuuuuuu süpeeer senden beklediğim performansı sergilemişsin bebek süpersin
kk=kadınlar klubu demek yani hiç doktora gitmeden sadece bu sayfada yenen arkadaşların yanında kk yazar listede hem burası hemde doktor sayesinde yenenlerin yanındada (kk+dr) yazar....
canım desteğin için çok sağol öncelikle seni tebrik ederim bundan sonra inşallah hiçbir konuda sıkıntı çekmessin.bana gelince biz iki haftadır denemiyoruz egzersizde yapmıyoruz artık bıraktık desem yeridir eşim bu konuda tembel aslına bakarsan ben onunda desteğiyle ve bu siteden aldığım cesaretle başaracağıma çok inanıyordum fakat bir olay ikimizin de motivasyonunu bozdu.o olaydan 1 hafta sonra deneme yapalım dedik bi baktım ucu bile girmiyor halbuki yarısına kadar girmeyi başarabilmiştik ama artık o tılsım bozuldu yine depresif hallerime döndüm hiç yapasım yok birde artık bunaldım herhalde her deneme hüsranla sonuçlanınca sanki hayatım boyunca yatağa sadece deneme için girecekmişim geliyor sanki hiç gerçek bir cinsel hayatım olamyacakmış gibi.evcilik oyunu oynamaktan sıkıldım çabada göstersem gelip bişey bizi buluyor.bıktım valla bıktım bıktım bıktım ....
canım bizde tık yok eşimle barıştık ama benim canım hiç birşey yapmak istemiyor herhalde hevesim kırıldı çünkü bir ay çok iyi gidiyoduk bir anda başa döndüğümü görmek beni artık herşeyden soğuttu.eşimle deneme bir yana sevişmek bile istemiyorum bilmiyorum bugünlerde depresif haldeyim
hmm çok sevindimm sizin sayenizde yendiğim için yaşasınnnn eğer olmasaydık doktora başvuracaktık ama egzersizlerde anladık başaracağımızı canımmsenn nasıl oldu canım
walla ben gençliğimde güzelliğimde gayet kuduruk aktif ateşli bi piliçtimmmm bana deseydiki biri böyle böyle bi sorun oluyomuş sendede olmasın hadeeee leynnnn ben alev alev yanıyom kociş diye ne sorunu derdimnişanlıyken olan ateş hattında hep dedik o gece olsun özel olsunnnn mükemmel olacağını düşünüyodummm binbir hevesle başladık anaaaa o ne ben ölüyom yusuf yusuf oluyom korkudan zehir olan bir balayından sonra evdede çok defa denedik hiç bişey olmadı ağladım zırladım eşim destek oluyo bu defa daha kötü oluyorum ne dese batıyodu bana sonra tavsiye üzerine bir psikoloğa gittik egzersiz verdi haliyle sırf doktora oraya parmak girmediğini ispatlamak adına denedim egzersizi ama ben kendi tezimi kendim çürüttüm sonra burasını buldum tesadüfen hemencecik kol kanat gerdi arkadaşlar sağolsun ve yendim yoksa umutsuz bir vakaydım üzüntüden ne piliçliğim kalmıştı ne heyecanım ama geçti çok şükür allahıma herkescikler kurtulur inşallah tez zamanda
ahhhhhh canımmm insan özlemesmi hiç en kısa zamanda görüşürsünüz inşallah canım....
inşallah venüstencim, saolasın...
ay bu arada bestelerin süpeerrrr, ehehe
napıyimmmmm bestekarrrrr oldumtotişten uyduruyom nasıl olsa
bana herşey vajili hatırlatıyorrrrr beraber egzersiz yaptık biz bu sayfalardaaaaa beraber bebişşşş yapacaz yenen kızlarlaaaaaa şimdi dinlediğim tüm şarkılardaaaaaa bana herşey vajiyi hatırlatıyorrrrrrrr
korkular sarmış dört bir yanımızııııııı
Beynimin her yerinde izin duruyor
Bana herşey vajiyi hatırlatıyor
beraber egzersiz yaptık biz bu sayfalardaaaaa
Beraber ıslandık biz jellerleeeeee
beraber bebişşşş yapacaz yenen kızlarlaaaaaa
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
Bana herşey vajiyi hatırlatıyor
Yatakta başarı görmek için o gözlerini
tahriş olan topraklar emlanın eserimiiii
yenen her arkadaş için bitmez sevgi yeliiiiii
Bana herşey vajiyii hatırlatıyor
anacım ben meslek deiştiremmmmmm sanatçıııı olayımmmm yawwww assolistttt olacam anneeeeeeeee
canlarıııımmmmm ikinci denemede başarılı geçti bu defa uzun bile tuttuk iki pozisyonda oldu bu defa hafif gel gitlerimizde olduuuuuu.bu beni daha çok mutlu etti alışmaya başlıyorum sanırım.şükürler olsun.darısı canım arkadaşlarımaaaa
canım tebriklerçok sevındım darısı bizim basımıza
amin canım inşallah.ne oldu senin iş kociş aldımı kayganlaştırcı deneme yokmu bugün tatlım?
canım koçiş kurtlar vadisi izlıyoo çok önemliyakayganlaştırıcıyı yarın alıcaz bugun işten gec geldı.yarında mısafırım gelecek bılmıyorum ne yapmalıyım.canım sen kayganlaştırıcı uyusturucu gıbı bişi kullandınmı ilk ilişkide.
canlarıııımmmmm ikinci denemede başarılı geçti bu defa uzun bile tuttuk iki pozisyonda oldu bu defa hafif gel gitlerimizde olduuuuuu.bu beni daha çok mutlu etti alışmaya başlıyorum sanırım.şükürler olsun.darısı canım arkadaşlarımaaaa
evet canım kullandım.önce aparatla çalışırken anestol sürdüm onun ardından eşimle denerken jel kullandım.sen al kocişi ne vadisiymiş .senin vadiyi keşfe çıkın orada daha macera var.kandır kocişini tatlım
maşallah canımcım darısı başımıza inşallah. nasıl hissediyorsun? 2. denemeden önce egzersiz yaptın mı
çok sinirliyim zatenbırazda tartıştık bugun egzersizlerımıde yapmıştım vajı ıyıce acılmıştı.ama bizde iş yok anlıcan
çok sinirliyim zatenbırazda tartıştık bugun egzersizlerımıde yapmıştım vajı ıyıce acılmıştı.ama bizde iş yok anlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?