Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2.de kullandım canım bi süre kullanmak istiorum alışıncaya kadar bi kaç kere kullanırsam artık.ama kayganlaştıcı bırakmam istemiorum.canımın fazla acımasını istemiorum.bende kuruluk var sanırım inş denememde bişeyler hissetmem bu safer daha fazla dursam canım sonra iple çeksem

hemde çoook uzakta. ben yurtdışındayım anacığım türkiyede
aradım şimdi konuştuk. uzakta olunca insan en çok annesini özlüyomuş. Rabbim yokluklarını göstermesin kimseye...

ahhhhhh canımmm insan özlemesmi hiç en kısa zamanda görüşürsünüz inşallah canım....

ÇÇooK çoOOOook hosuma gitti ya harikasınnn

rica ederim bebişim ne demek kocişe isyanlardayımmm çokkkk bu aralar

wuuuuuu süpeeer senden beklediğim performansı sergilemişsin bebek süpersin

perim geldi o senin süperliğin balımmm benim

kk=kadınlar klubu demek yani hiç doktora gitmeden sadece bu sayfada yenen arkadaşların yanında kk yazar listede hem burası hemde doktor sayesinde yenenlerin yanındada (kk+dr) yazar....

hmm çok sevindimm sizin sayenizde yendiğim için yaşasınnnn eğer olmasaydık doktora başvuracaktık ama egzersizlerde anladık başaracağımızı canımmsenn nasıl oldu canım

canım insan dibe vurmadan zirveye çıkamaz...sen sanıyomusunki hepimiz hep böyle mutlu mesuttuk vajiliyken görseydin sen bizi hepimizin 2 gözü 2 çeşme salya sümük dolanırdık sayfalarda hepimiz kavga ettik küstük kimimiz boşancam dedi kimimiz intihar edecem dedi noooollllduuu ? kimse boşanmadı kimsede eşini terketmedi hatunlar güle oynaya kaynatıyorlar şimdi...bunu yaşayan sadece sen deilsin normal bu durumlar...daha dün akşam ben kocamı çok seviyorum diyordun noldu herşeyi silip attınmı hayır...bunlar senin bilinç altının yeni bi senaryosu...insanlık hali insanın başına her şey gelir bazen de üst üste sorunlar gelir ama hiç bi durum aynı kalmaz bu gün böylesindri yarın hiç hatırlamayacaksın bile...daha çok pireler girecek evlilik yorganının altına her pire için yorganmı yakalım yorgansızmı kalalım hayat bu gül geç hayatın derdi sıkıntısı hiç bitmes her üzüntü bizi yer bitirir ama herşey olacağına varır biz kendimizi üzdüğümüzle kalırız....sen kocişin yanına sokuldunmu o gece de bakem

ayyyyy yawru kuşum ne kadar kuduruğum ben biliyosun az çok ben bile bazen istemiyorum daha geçenlerde inanırmısın vajime parmağımı sokamadım ohhhaaaa dedim leynnnn noluyo sana giren girdi zaten ne bu halinnnn olumsuz bir düşünce peşinden yeni bir olumsuz düşünceyi getirir o yüzden sil göz yaşlarını bakıyım bak yere yatırır gıdıklarım seni yok yok size artık kızılcık sopasının ucunu göstermek lazımmmmm

hmm çok sevindimm sizin sayenizde yendiğim için yaşasınnnn eğer olmasaydık doktora başvuracaktık ama egzersizlerde anladık başaracağımızı canımmsenn nasıl oldu canım

walla ben gençliğimde güzelliğimde gayet kuduruk aktif ateşli bi piliçtimmmm bana deseydiki biri böyle böyle bi sorun oluyomuş sendede olmasın hadeeee leynnnn ben alev alev yanıyom kociş diye ne sorunu derdimnişanlıyken olan ateş hattında hep dedik o gece olsun özel olsunnnn mükemmel olacağını düşünüyodummm binbir hevesle başladık anaaaa o ne ben ölüyom yusuf yusuf oluyom korkudan zehir olan bir balayından sonra evdede çok defa denedik hiç bişey olmadı ağladım zırladım eşim destek oluyo bu defa daha kötü oluyorum ne dese batıyodu bana sonra tavsiye üzerine bir psikoloğa gittik egzersiz verdi haliyle sırf doktora oraya parmak girmediğini ispatlamak adına denedim egzersizi ama ben kendi tezimi kendim çürüttüm sonra burasını buldum tesadüfen hemencecik kol kanat gerdi arkadaşlar sağolsun ve yendim yoksa umutsuz bir vakaydım üzüntüden ne piliçliğim kalmıştı ne heyecanım ama geçti çok şükür allahıma herkescikler kurtulur inşallah tez zamanda

canım benim ya bende senin gibi düşünüodum o gece çok güzel olmalı kötü olmamısı için rahat olacaktım ve o gece rahattım taki ilşkiye gireceğim zaman ayyy die başaldım bi dk die birden korktum hatta böle bi sorum yok die biliodum ama yanılmışım bi tanıdığım dedi 1 hafta olmadı sonra yaptık dedi.öle deyince çok şaşırdım.hadi ya 1 hafta nasıl beklemişler ki die çok büyük konuşmuşum 4.5 ay sonra yendim bunu vadiden sonra 3.denemeizi yapacaz canım çok şükür yinede yaa hiç yapamasaydım diorum bu bile beni mutlu edio çok şükür allah başka sıkıntı vermesinn

canlarıııımmmmm ikinci denemede başarılı geçti bu defa uzun bile tuttuk iki pozisyonda oldu bu defa hafif gel gitlerimizde olduuuuuu.bu beni daha çok mutlu etti alışmaya başlıyorum sanırım.şükürler olsun.darısı canım arkadaşlarımaaaa

hahhhhah alemsin ya bende yenip bu besteyi dilime dolayacam :))

amin canım inşallah.ne oldu senin iş kociş aldımı kayganlaştırcı deneme yokmu bugün tatlım?

canım koçiş kurtlar vadisi izlıyoo çok önemliya kayganlaştırıcıyı yarın alıcaz bugun işten gec geldı.yarında mısafırım gelecek bılmıyorum ne yapmalıyım.canım sen kayganlaştırıcı uyusturucu gıbı bişi kullandınmı ilk ilişkide.

evet canım kullandım.önce aparatla çalışırken anestol sürdüm onun ardından eşimle denerken jel kullandım.sen al kocişi ne vadisiymiş .senin vadiyi keşfe çıkın orada daha macera var .kandır kocişini tatlım

maşallah canımcım darısı başımıza inşallah. nasıl hissediyorsun? 2. denemeden önce egzersiz yaptın mı

çok sinirliyim zatenbırazda tartıştık bugun egzersizlerımıde yapmıştım vajı ıyıce acılmıştı.ama bizde iş yok anlıcan

maşallah canımcım darısı başımıza inşallah. nasıl hissediyorsun? 2. denemeden önce egzersiz yaptın mı

olumsuz bişe olmasın diye iki parmakla bir yokladım azda anestol sürdüm sonraa hooppp p... geçtik.kendimi çok daha iyi hissediyorum tatlım iki kez ve gel gitli oldu çünkü.darısı başınıza tez zamnda inşallah canımcım

çok sinirliyim zatenbırazda tartıştık bugun egzersizlerımıde yapmıştım vajı ıyıce acılmıştı.ama bizde iş yok anlıcan

ranaya katılıyorum canım hadi kalk yaklaş kocişine bizde bugün biraz tartışmıştık ama erkekler çocuk gibiler boş yere üzme kendini... sen dediğini yaptır ve kandır onuuuuuuu hadiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…