Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler kuşummmm :) bundan sonrası çok daha süper olcak...
g noktasını da buldun mu, değmeyin rananın keyfine

Keske bende anlata bilsem basardim diye bu krkuyu bir yensem neler vermezdim neler...

canım hoşgeldin aramıza bu sitede kaldığın sürece sende başaranlardan biri olacaksın endişelenme sakın.bende bu site sayesinde yendim.yaptığım yenen arkadaşların tavsiye ve talimalarını dinlemek oldu.ilk yapman gereken moralini yüksek tutup bu illeti yaneceğine kendini ikna etmelisin.sonra vajiyi tanımak parmak egzerszileri alacak sırayı.kendin hakkında bilgi verirsen yani şimdiye kadar ne yaptın ona göre yardımcı olalım sana Allahın izniyle.sakın üzme kendini.

Ben 23 yasindayim ve 4 yildir evliyim ama tik yok. Herseyi denedik ama olmuyor gitmedigim piskologlar bile kalmadi hic biri care olmadi kimileri ise ciddi bile almadi neler cektigimi anlamadi simdi öyle bir bebis özlemi varki ve cevrenin sorulari bende bu vaji caresizim caresiz....

Rana canim hep girip okuyup cikiyordum ama basaranlariin msj okuyunca cesaret alip üye oldum belki bende yenerim diye bende basarmak istedim bu parmak egserlerini hic yapamiyorum cok korkuyorum

canım rananın dediği gibi burayı bulduysan, yeneceğine emin ol. biz hepimiz aynı durumdayız. hem çok seneler geçirmiş birsürü arkadaşımız var bu sorununu çözen. her zaman çare vardır. hiç egzersiz yaptın mı? piskoloğa gittiysen egzersiz önermiştir mutlaka, daha önce yapabilmişmiydin?

canım pekii vajiye dokunabiliyomusun yani o giriş kısmına öncelikle oraya dokunmak hissetmen gerekiyor.ayna yöntemi var oda aynayla o giriş deliğine bakmak öncelikle bunları yapmalısın.daha sonra serçe parmağı ile işe başlayacaksın.ilk boğumu içe sokmaya çalışacaksın bunu yaparken sakin olup nesef alıp vermelisin.vaji ilk boğumu aldığında ve kasılmalrın kesildiğinde ikinci boğuma kadarr ilerletmey çalışacaksın sonra aynı şekilde işaret orta ve iki parmakla devam edeceksin.sen başla aşama aşam birlikte hallederiz tatlım.nerde olduğunu ne yaptığını yaz bize tamam canım.anlamdığın bişe varsa sor.

Allahima binlerce yalvardim ne olur tasiya bilecegim yukler ver diye kac gece uykusuz kaldim kac gece ama kos koca 4 yil gecti ve ben hala oldugum yerde sayiyorum ve yurtdisindaki pikologlar hic anlamiyor vaji korkusunu...

Ben almanyadan katiliyorum burdaki piskologlar hep zaman ver kendinde dediler ve parmakla basla dediler ama olmadi. Vajiyi eleye biliyorum burada okuduklarimla basladim aynaya bakmaya parmagimi sokmaya ama daha da yok... Kegel egserini anlamadim o nasil oluyor Buradaki piskologlar hic bir sey söylemedi parmak haricinde ve her 1 seanstan sonra biraktim cunku beni hic anlamadilar...

Allahima binlerce yalvardim ne olur tasiya bilecegim yukler ver diye kac gece uykusuz kaldim kac gece ama kos koca 4 yil gecti ve ben hala oldugum yerde sayiyorum ve yurtdisindaki pikologlar hic anlamiyor vaji korkusunu...

yağmurcum hiç endişelenme canım benim.hepimiz sen gibiydik emin ol yaşadığın ve düşündüğün nekadar olumsuz düşünce varsa aklına gelen hepsiyle bizdde mücadele ettik.egzersizlere başlamak kolay olmuyor onun için sakın hemen olmasını beklem yavaş yavaş olacak ilk boğumu almak günlerini alabilir sakın umutsuluğa kapılma canım benim .yavaş yavaş başlayacaksın sakın ümidini kaybetme.

canım bak ranacım ne güzel aşama aşama anlatmış. eğer vaktin varsa forumu baştan itibaren okumaya çalış. birçok yerde egzersizlerin ne şekilde yapılacağına dair detaylı bilgiler var. ve kesinlikle umutsuz olma, moralini yüksek tutmaya çalış. inşallah hepimiz kurtulcaz bu dertten Allahın izniyle.

Ah canim bu yavas kelimesine tahamul bile edemiyorum icimdeki korku her gecen gun beni eritiyor cok agresiv oldum her bahanede esimle kavga atmeye calisiyorum bosanmayi dusunuyorum ama esim o kadar anlayisliki hersey olacak diyor ama olmuyor türkiyedeki doktorlara gitmek istedik ondada esim izin alamadi is yerinden ve kaldi rana bir bilsen icimdeki cigliklari dugunlere mevlutlere bile gitmiyorum topluma girmekten sorulardan biktim herkesin elinde bebek bense daha kiz oglan offf allahim yalvaririm yardime t bana ve benim gibi kullarina....ve Kimseye acilamamk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…