- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.061
canım öle pes etme kur yap sırnaş azıcık bak nasıl hizaya geliyor olmaz ki tatlım böle dişiliğini kullan hadi canım benimmm.
canlarıııımmmmm ikinci denemede başarılı geçti bu defa uzun bile tuttuk iki pozisyonda oldu bu defa hafif gel gitlerimizde olduuuuuu.bu beni daha çok mutlu etti alışmaya başlıyorum sanırım.şükürler olsun.darısı canım arkadaşlarımaaaa
Keske bende anlata bilsem basardim diye bu krkuyu bir yensem neler vermezdim neler...
Pando bana da birseyler yazarmisin icimdeki korkuyu nasil atarim ne yaparim...Offffff
Keske bende anlata bilsem basardim diye bu krkuyu bir yensem neler vermezdim neler...
tebrikler kuşummmm :) bundan sonrası çok daha süper olcak...
g noktasını da buldun mu, değmeyin rananın keyfine
Ben 23 yasindayim ve 4 yildir evliyim ama tik yok. Herseyi denedik ama olmuyor gitmedigim piskologlar bile kalmadi hic biri care olmadi kimileri ise ciddi bile almadi neler cektigimi anlamadi simdi öyle bir bebis özlemi varki ve cevrenin sorulari bende bu vaji caresizim caresiz....
Ben 23 yasindayim ve 4 yildir evliyim ama tik yok. Herseyi denedik ama olmuyor gitmedigim piskologlar bile kalmadi hic biri care olmadi kimileri ise ciddi bile almadi neler cektigimi anlamadi simdi öyle bir bebis özlemi varki ve cevrenin sorulari bende bu vaji caresizim caresiz....
Allahima binlerce yalvardim ne olur tasiya bilecegim yukler ver diye kac gece uykusuz kaldim kac gece ama kos koca 4 yil gecti ve ben hala oldugum yerde sayiyorum ve yurtdisindaki pikologlar hic anlamiyor vaji korkusunu...
Allahima binlerce yalvardim ne olur tasiya bilecegim yukler ver diye kac gece uykusuz kaldim kac gece ama kos koca 4 yil gecti ve ben hala oldugum yerde sayiyorum ve yurtdisindaki pikologlar hic anlamiyor vaji korkusunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?