- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.081
Ah canim bu yavas kelimesine tahamul bile edemiyorum icimdeki korku her gecen gun beni eritiyor cok agresiv oldum her bahanede esimle kavga atmeye calisiyorum bosanmayi dusunuyorum ama esim o kadar anlayisliki hersey olacak diyor ama olmuyor türkiyedeki doktorlara gitmek istedik ondada esim izin alamadi is yerinden ve kaldi rana bir bilsen icimdeki cigliklari dugunlere mevlutlere bile gitmiyorum topluma girmekten sorulardan biktim herkesin elinde bebek bense daha kiz oglan offf allahim yalvaririm yardime t bana ve benim gibi kullarina....ve Kimseye acilamamk
merhaba kızlarrrrr nasılsınız bakalım varmı yenen
henüz yeni bir haber yok tatlım.benide uyku tutmadı bakayım cicilerden haber varmı diye[/QUOTanladım cnm tez zamanda herkes kurtulur inşallah inan okadar rahatlıyo ki insannn
Insallah ranacim insallah peki burda yenenler ne kadar zamanda yeniyor biliyormusun öyle karisik okudumki isimler bile dogru suzgun aklimda degil lacivertkardes sen yendinmi yoksa savasa devammi ne kadar süredi vaji ile savas ediyorsunuz
ben bu siteden sonra 1 ay gibi sürede 3 kez eğzersiz yaparak yendim cnm umarım bu sana morel olmuşturrrr
henüz yeni bir haber yok tatlım.benide uyku tutmadı bakayım cicilerden haber varmı diye[/QUOTanladım cnm tez zamanda herkes kurtulur inşallah inan okadar rahatlıyo ki insannn
kesinlikle tatlım.Rabbim bu rahatlığı bu sorunu yaşayan herkse yaşatır en kısa zamnda
kesinlikle tatlım.Rabbim inşallah bu rahatlığı bu sorunu yaşayan herkse yaşatır en kısa zamnda
Gercekten oldu icim mutlu oldu ama sonra sen yapamazsin gibi dusuncesi sardi beni peki ne kadar vaji cektin doktorlara falan gittinmi peki
Canim masallah 10 12 cm ne demek hele mum bunlar bana öyle uzakki :-( Bende dusundum türkiyede parali doktorlara gitmeyi ama nasip olmadi peki kanama oldumu canim yani nasil bir duyguydun nasil anladin girdigini ah birde ben yensem bir ara inaniyorum tamam diyorum sonrada bir korku sariyor bedenimi tik yok sen ne kadar cektin vajiyi
Pando sen yenmedinmi daha canim sen ne zamandir vaji yasiyorsun cok okudum ordan burdan sayfa sayfa atladim cok olunca en iyisi uye olup tek tek sorayim dedim -Kafam kazan inanki bu derdi asinca kesinlikle vaji doktoru olurum o kadar sey okudum ama care bulamadim insallah sayenizde yenerim
canlarıııımmmmm ikinci denemede başarılı geçti bu defa uzun bile tuttuk iki pozisyonda oldu bu defa hafif gel gitlerimizde olduuuuuu.bu beni daha çok mutlu etti alışmaya başlıyorum sanırım.şükürler olsun.darısı canım arkadaşlarımaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?