Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Pando sen yenmedinmi daha canim sen ne zamandir vaji yasiyorsun cok okudum ordan burdan sayfa sayfa atladim cok olunca en iyisi uye olup tek tek sorayim dedim -Kafam kazan inanki bu derdi asinca kesinlikle vaji doktoru olurum o kadar sey okudum ama care bulamadim insallah sayenizde yenerim

canım bu işin tek çözümü var bitanem sakin olmalı ve sabretmelisin.birdenbire olacak bişe değil inan bana.beyninde kayalaşmış düşünceleri birden bire nasıl eritebilrisin ki.yavş diyorum başlangıç için bu tatlım bakarsın bir parmak olunca hızlı ilerleme katedeceksin.bu senin kendini buna inandırmana bağlı herşey senin elinde tatlım.biryerden başlamka zorundasın inan ban şu an en zor olanı yapıyosun olumsuz düşünüp kendini hareketsiz bırakarak.bir başla canım bir parmakta sonra belki p... deneyecek ve başaracaksın.

Insallah ranacim insallah peki burda yenenler ne kadar zamanda yeniyor biliyormusun öyle karisik okudumki isimler bile dogru suzgun aklimda degil lacivertkardes sen yendinmi yoksa savasa devammi ne kadar süredi vaji ile savas ediyorsunuz

Dilatörr...
Acilll

DiLatörümü satıyoRummm.......
ArkadaşLar Süleyman Eserdağ Hocamızda tedavi gördüm, ve diLatörlerimi şimdi satıorummm ve yapmanız gerekenLeride anlatacagım ... mesaj atın...
Sizde başarın istiyorum

Insallah ranacim insallah peki burda yenenler ne kadar zamanda yeniyor biliyormusun öyle karisik okudumki isimler bile dogru suzgun aklimda degil lacivertkardes sen yendinmi yoksa savasa devammi ne kadar süredi vaji ile savas ediyorsunuz

ben bu siteden sonra 1 ay gibi sürede 3 kez eğzersiz yaparak yendim cnm umarım bu sana morel olmuşturrrr

Lacivert nasil oldu denilen gibi aci ve kanama oldumu okduklarimda yok olmadi kimileride yazmamis tek basardim yazmis sende nasil egerki rahatsiz etmiyorsam yazarmisin bir zahmet

Gercekten oldu icim mutlu oldu ama sonra sen yapamazsin gibi dusuncesi sardi beni peki ne kadar vaji cektin doktorlara falan gittinmi peki

bende karamsarlığa kapılmıştım böyle tıpkı sen gibii herkes yaparmışta ben yapamazmışım gibi geliyodu dr gitmek istedim hatta sıramı bile almıştım ama giremeden yanına çıktım inan dr sadece benimle sadece konuşacak ve ben öyle yenicem die düşünüyodum okadar cahildim mi bu konuda eğzersizlerden filan hbr im yoktuu o yüzden de dr u gereksiz bulup gitmekten vazgeçmiştim.. sonra internetten bakarken burdaki yazılanları buldum daha da detay görebilmem için üye oldum.. ilk başlarda sadece yazılanları okuyordum (inan ki öylesine burdanada hiç umudum yoktu) sonra baktım hergeçen gün birileri yeniyor hemde dr a gitmeden dr giden arkadaşlar maddi anlamda büyük paralar harcadıklarını söylüyorlar ama bakıyosun dr gidende gitmeyende aynı eğzersizleri yapıyor ilgimi çok çekti... parmak eğzersizlerinden başlamam gerekiyordu ama bana okadar iğrenç geliyordu ki bu 1 kez bile yapamadım bunu ayna alıp bakmak buda mümkün olmadı (bak sen bakabiliyormuşsun)... streç filme şamdan mumu sardım ben 3 kez 10-12 cm bişey alabildim sonra uzun süre hiç eğzersiz yapmadım burdaki arkadaşlarımın cesareti ve birilerinin hergün yendiğini okumak ve o mumu 10-12 cm de alabilmek bana büyük bi cesaret ve morel oldu.. sonrada ultrason jelini duydum hmn gidip aldık altımada yüksek sert bi yastık ilk denemede başardım üzerine 3 kez daha yaptım şimdi diyorum ki numuydu bunca zaman üzüldüğüm ne kadar kolaymış... tamamen beyinle alakalı bi ön yargı cnm sakın teslim olma bizlere ve kendine inanırsan sende başaracaksın....

Canim masallah 10 12 cm ne demek hele mum bunlar bana öyle uzakki :-( Bende dusundum türkiyede parali doktorlara gitmeyi ama nasip olmadi peki kanama oldumu canim yani nasil bir duyguydun nasil anladin girdigini ah birde ben yensem bir ara inaniyorum tamam diyorum sonrada bir korku sariyor bedenimi tik yok sen ne kadar cektin vajiyi

benimde 1 yılı bulmuştu.ne dr ne eğzersiz hiç bişey yapmadan geçti o 1 yıl eşimde oluruna bırakmıştı bende o bırakınca bırakmıştım gitmişti artık..ilk mumu aldığımda hiç bakmadım sadece itiyordum onu diğer elimlede işaret koymaya çalışıyordum çıkardığımda nekadar aldığımı görebilmek için ve büyük bi şok yaşamıştım itsem daha gidecekti oysa ama itemedim korktum hep o çizgide kalıyordum.. sonra penis denemesi p.. te belli bi yere geldiğimde yanma ve acı oluyordu oyüzdende devam edemiyordum onada kendimde şöyle bi yorum yapmıştım muhtemelen o gerginlik ve korkudan kuruluk yaşıyordum o da bende acı ve yanmaya sebep veriyordu ultrason jeli ilk sürmemde bunu çözdü...kanama da bende hiç olmadı..

yağmurcumm daha sakin olmaya çalış bak herşeyin çözümü var. biz hepimiz hiç başaramayacakmışız gibi hissediyoduk ilk başlarda gerçi ben hala başaramadım ama olacağına bütün kalbimle inanıyorum. biraz daha sakin kalmaya çalış. bak yenen arkadaşlarımızın hepsi aslında ne kadar kolay olduğunu ama bizim kendi kendimize beynimizde büyüttüğümüzü söylüyolar. bunu psikolojik bir sorun olarak düşün ve %100 çözümü olan bir sorun..
hem öyle boşanmak falan hiç aklına getirme.Allahın izniyle bu işi çözücem de, kendine inan. bak burda bir arkadaş var 17 sene sonra çözmüş sorununu ve ne kadar da kolaymış aslında diyor.. bize şimdi yapamadığımız için zormuş gibi geliyo ama inşallah bizde yakında ne kadar kolaymış diycez.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Kardesler özelmesajlari yeni gördum yeni okudum daha yeni olunca biraz acemiyim ama cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin allah binlerce kez razi olsun ve dualariniz kabul olsun sizin yazdiklarinizin basisi bana cok uzak geliyor hic yapamayacak gibi oluyorum hele iki parmak bunlari dusunurken bile altta kasilma yasiyorum sanki birsey sokuyorlar icime ve ben geriliyorum kardesler cok tessekurler insallah bende yenerim herkes yener tek dilegim bu ah su agladigim geceler bosunami diyecegim gunleri simdiden cok özledim cok...Almanyadan olaniniz varmi

tebrikler canımm çok sevndmm yaa inş benmde başarılı oluur alışıcaz inşallah yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…