- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.101
tebrikler canımmçok sevndmm yaa inş benmde başarılı oluur alışıcaz inşallah yaa :)
Masallah masallah basaran kardeslerimize kardesler neler cekildigini biliyorsunuz bizede yardimci olun bizim icinde dua edin bizde bu yukumuzu indirelim sirtimizdan ve bebis bekleyelim allahim sen herkesin duasin kabul et herkesi cok tebrike diyorum basarmissiniz darisi basimiza hemde tez zamanda insallah...
Ben 23 yasindayim ve 4 yildir evliyim ama tik yok. Herseyi denedik ama olmuyor gitmedigim piskologlar bile kalmadi hic biri care olmadi kimileri ise ciddi bile almadi neler cektigimi anlamadi simdi öyle bir bebis özlemi varki ve cevrenin sorulari bende bu vaji caresizim caresiz....
CANIM BENİMDE 60 MI DESEM 70 Mİ desm denemem ama halen inanamıyorum rüya zannediyorum sanki birgün uyancamda hepsi yalanmış gibi gelecek her ilişkide bakıyorum girmişmi diye yaaa bu olay çok tuhaf birşey ....
ayyyy gerçektenmii yaa ne kadar ilginç dimi yaa bende hele sabah uyandığımda acaba rüyamı gördüm dedimm. işte uzun süre çekince bu illeti başarınca inanamıo insan
alın benden de okadar olduğunu biliyorum ama eşime soruyorum oldu değilmi diye.ahhh ahhh uzun bir süre unutturmayacak anlaşılan kendisini.rüya gibi geliyor cidden
canım desteğin için çok sağol öncelikle seni tebrik ederim bundan sonra inşallah hiçbir konuda sıkıntı çekmessin.bana gelince biz iki haftadır denemiyoruz egzersizde yapmıyoruz artık bıraktık desem yeridir eşim bu konuda tembel aslına bakarsan ben onunda desteğiyle ve bu siteden aldığım cesaretle başaracağıma çok inanıyordum fakat bir olay ikimizin de motivasyonunu bozdu.o olaydan 1 hafta sonra deneme yapalım dedik bi baktım ucu bile girmiyor halbuki yarısına kadar girmeyi başarabilmiştik ama artık o tılsım bozuldu yine depresif hallerime döndüm hiç yapasım yok birde artık bunaldım herhalde her deneme hüsranla sonuçlanınca sanki hayatım boyunca yatağa sadece deneme için girecekmişim geliyor sanki hiç gerçek bir cinsel hayatım olamyacakmış gibi.evcilik oyunu oynamaktan sıkıldım çabada göstersem gelip bişey bizi buluyor.bıktım valla bıktım bıktım bıktım ....
günaydın güzeller
günaydın jartiyercigünaydın derinim
Masallah masallah basaran kardeslerimize kardesler neler cekildigini biliyorsunuz bizede yardimci olun bizim icinde dua edin bizde bu yukumuzu indirelim sirtimizdan ve bebis bekleyelim allahim sen herkesin duasin kabul et herkesi cok tebrike diyorum basarmissiniz darisi basimiza hemde tez zamanda insallah...
gunaydın yahu ne yuzumu yıkadım ne yatagımı topladım gozum yarım acık buradayım benı dusurdugunuz hale bakın bagımlı oldum ayooolllllllll m
günaydın kızlar bende ancak işe geldiğim için bu saatte giriyorum yoksa 7 de kalkıyorum nasılsınız bakalım?
Çocuk dedesine sormuş:
-Dede ninem ile kaç yıldır evlisin?
-40 yıldır evlat
-Peki ama dede, ben sizi hiç kavga ederken görmedim bunun sırrı nedir?
-Otur evlat anlatayım... Nikahımız kıyıldı. Benim at arabasına ninenin üç-beş eşyasını attık ve bizim köyün yolunu tuttuk. Yolda atın ayağı tökezlendi. 'Bu bir' dedim. Yola devam ederken bir daha tökezlendi, ben yine 'Bu iki' dedim. Köye de epey yolumuz vardı. Bizim atın ayağı bir daha tökezleyince 'Bu üç' dedim ve çektim piştovu, atı orada vurdum. Ben atı vurunca başladı bana söylenmeye:
Biz nasıl gideceğiz. Niye durup dururken atı vurdun. Sende hiç akıl yok mu? Bu eşyaları nasıl götüreceğiz?
Ben de döndüm ninene:
"Bu biiirrr" dedim.
O gündür bu gündür, gül gibi geçinip gidiyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?