Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Masallah masallah basaran kardeslerimize kardesler neler cekildigini biliyorsunuz bizede yardimci olun bizim icinde dua edin bizde bu yukumuzu indirelim sirtimizdan ve bebis bekleyelim allahim sen herkesin duasin kabul et herkesi cok tebrike diyorum basarmissiniz darisi basimiza hemde tez zamanda insallah...

haaa şöleee yapacam de canım birbirmizden bir farkımız yok bir kişi yense bile bu gösteriyor ki bu çözümü olan bir hastlaık ve o yapabildiğine göre ve hepimizin vajin yapısı aynı olduğuna göre sende yapacaksın ve başaracaksın.

canım ya sakın kendini çaresiz görme . çünkü emin ol çaresi olmayan bir hastalık değil ilköncelikle.
bende nerelere gittim hipnoterapiye psikiyatrilere hocalara falan gitmediğim yer kalmadı neredeyse ama en sağlıklı kesin çözüm parmak egzersizi canım ve bunu başarma süren senin elinde ne kadar üstüne gidersen o kadar kısa sürede yenebilirsin yeterki inan cesaretli ol . inanki ne acı ne ağrı ne bişey he zarmı korktuğunn onda da bişey yok nasılki sivilcen patlar az bi kırmızı belki gelir dimi onun gibi düşün. bizler vajiyi hep yanlış tanıdık zaten o yüzden böyle tırstık kasıldık. aslında korkulacak gibi değilmiş. orası kapalı değil olabildiğince genişleyen biryer . bu parmak egzersizi inanki çok işe yarıyor.
hemen başla canım vakit kaybetmeden kısa sürede ilerleyeceksin emin ol.
bende çaresizz görüyordum kendimi dün kurtuldum çok şükürr. sizlerde kurtulacaksınız Allahın izni ile. yeterki egzersizlere devam edin üstüne gidin bu olayın

CANIM BENİMDE 60 MI DESEM 70 Mİ desm denemem ama halen inanamıyorum rüya zannediyorum sanki birgün uyancamda hepsi yalanmış gibi gelecek her ilişkide bakıyorum girmişmi diye yaaa bu olay çok tuhaf birşey ....

ayyyy gerçektenmii yaa ne kadar ilginç dimi yaa bende hele sabah uyandığımda acaba rüyamı gördüm dedimm. işte uzun süre çekince bu illeti başarınca inanamıo insan

ayyyy gerçektenmii yaa ne kadar ilginç dimi yaa bende hele sabah uyandığımda acaba rüyamı gördüm dedimm. işte uzun süre çekince bu illeti başarınca inanamıo insan

alın benden de okadar olduğunu biliyorum ama eşime soruyorum oldu değilmi diye.ahhh ahhh uzun bir süre unutturmayacak anlaşılan kendisini.rüya gibi geliyor cidden

alın benden de okadar olduğunu biliyorum ama eşime soruyorum oldu değilmi diye.ahhh ahhh uzun bir süre unutturmayacak anlaşılan kendisini.rüya gibi geliyor cidden

kesinliklee yaaaa bende sordum oldumu şimdi yani diyorum bumuyduki yani hatta öle bi olmuşumki yok ya olmamıştır falan dedim biara bu kadar inanması güç gelmiş demekki :)))

canım benm seni okadar iyi anlıyorumki benimde hep hayal kırıklarım olduu. ama vazgeçme ne olursa olsun. insanın bigünü bigününe tutmuyor heleki beynimiz herzaman bizi dinlemiyor.
bu kadar gelmişsinn ben yarısını bile alamamıştım sadece başını alabiliyordum
ama genede olduu . sende sonuna gelmişsinn bırakma bu işin peşini. morelini yüksek tut.
Allahın izni ile olacak. yeterki kaybetme ümidini canım

geçmiş olsun bebişim....öncelikle şunu bi defa aklına sok vajinusmus % 100 çözümü olan psikolojik bir sorundur...ve malesefki yıllarca bilinçaltımıza yer eden çok yersiz korkulardan dolayı bu sorun içimizde büyür durur...eğer bu illetten kurtulmaya kesin kararlı isen önce bi sakin olacaksın ağlamak sızlanmak kendine acımak hiç bi işe yaramıyor aksine dahada kötü oluyorsun...o yüzden burayı sürekli takip et ve tavsiyeleri dinle elinden geldiğince yapmaya çalış yapamadığın zaman hemen yazki çare arayalım...biz elimizden geldiği kadar yardım ederiz ama iş sende bitecek yawru kuşum...vakit buldukça okuyabildiğin kadar oku bu sayfayı geçmişede bir göz at ben ilk 600 sayfayı okudum sonra üye oldum mesela sende başaracaksın hiç kuşkun olmasın nazlananları elimizde oklavayla bekliyoruz ona göre

Çocuk dedesine sormuş:
-Dede ninem ile kaç yıldır evlisin?
-40 yıldır evlat
-Peki ama dede, ben sizi hiç kavga ederken görmedim bunun sırrı nedir?
-Otur evlat anlatayım... Nikahımız kıyıldı. Benim at arabasına ninenin üç-beş eşyasını attık ve bizim köyün yolunu tuttuk. Yolda atın ayağı tökezlendi. 'Bu bir' dedim. Yola devam ederken bir daha tökezlendi, ben yine 'Bu iki' dedim. Köye de epey yolumuz vardı. Bizim atın ayağı bir daha tökezleyince 'Bu üç' dedim ve çektim piştovu, atı orada vurdum. Ben atı vurunca başladı bana söylenmeye:
Biz nasıl gideceğiz. Niye durup dururken atı vurdun. Sende hiç akıl yok mu? Bu eşyaları nasıl götüreceğiz?
Ben de döndüm ninene:
"Bu biiirrr" dedim.
O gündür bu gündür, gül gibi geçinip gidiyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…