- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.121
canlarıııımmmmm ikinci denemede başarılı geçti bu defa uzun bile tuttuk iki pozisyonda oldu bu defa hafif gel gitlerimizde olduuuuuu.bu beni daha çok mutlu etti alışmaya başlıyorum sanırım.şükürler olsun.darısı canım arkadaşlarımaaaa
Kocişime bestemdirrrrr
Atem tutem men seniiiiiiii
şekere gatem men seniiiiiiiiii
Akşem yatağa gelende oy
Öğüne atem men seniiiiiiii
Hop hopun olsun kocişimm
Gül topun olsun kocişimmm
Sıralı gavak dibinde oy
Toyluğun olsun kocişim
Atem tutem men seniiiiii
şekere gatem men seniiiii
Akşem hemen gelende oy
Öğüne atem men seni
Ev süpüre toz edeeee
Hemama gide naz edeeee
İçi hep sperm içinde
Vermem diye naz edeeeee
ben reglllllll oldummmmmmmmmm:85::85::85::85::85::85::85::85::85:
günaydın tatlım.ben iyiyim ama diğer kızları bilmiyom
sen nasılsın?
Çocuk dedesine sormuş:
-Dede ninem ile kaç yıldır evlisin?
-40 yıldır evlat
-Peki ama dede, ben sizi hiç kavga ederken görmedim bunun sırrı nedir?
-Otur evlat anlatayım... Nikahımız kıyıldı. Benim at arabasına ninenin üç-beş eşyasını attık ve bizim köyün yolunu tuttuk. Yolda atın ayağı tökezlendi. 'Bu bir' dedim. Yola devam ederken bir daha tökezlendi, ben yine 'Bu iki' dedim. Köye de epey yolumuz vardı. Bizim atın ayağı bir daha tökezleyince 'Bu üç' dedim ve çektim piştovu, atı orada vurdum. Ben atı vurunca başladı bana söylenmeye:
Biz nasıl gideceğiz. Niye durup dururken atı vurdun. Sende hiç akıl yok mu? Bu eşyaları nasıl götüreceğiz?
Ben de döndüm ninene:
"Bu biiirrr" dedim.
ozaman benim çoktan ölmem lazımdı :)))))))))))))))))
iyiyim tatlım saol dün gece giydim seksi çamaşırlarımı kociş vavvvvvvvvvvvvvv dedi mutlu son :)))
cumaniz mubarek olsun canlarim.rabbim ettiginiz dualari katinda en hayirli bir sekilde kabul etsin insallah.hayirli haberler alabileceigmiz bir gun olur insallah.
cumaniz mubarek olsun canlarim.rabbim ettiginiz dualari katinda en hayirli bir sekilde kabul etsin insallah.hayirli haberler alabileceigmiz bir gun olur insallah.
ohh masallah . bende aynı durumdaydım canım
kavaallllttııııı ediom gelcem az sona
dun esımle eyup sultana gııtk bol bol dua ettıkkkkkk sızlerıde unutmadım rabbım cuma gecesı yaptıgım duaları kabul etsın hepınıze dua ettımmmmmmmmmm
afiyet bal şeker löp löp et olsunnn göbiş olsun bebik dolsun aminnn:))))
venuscum benı de bekleeeeeeeee bende kahvaltı yapmadımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?