Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim benim insallah daha da guzel olacak

dun esımle eyup sultana gııtk bol bol dua ettıkkkkkk sızlerıde unutmadım rabbım cuma gecesı yaptıgım duaları kabul etsın hepınıze dua ettımmmmmmmmmm

amin canim.allah kabul etsin insallah.

afiyet bal şeker löp löp et olsunnn göbiş olsun bebik dolsun aminnn:))))

saol bebişimmmm olmuyo işte hiç löpürdemiyo etlerim yiyom yiyom aynı

dun esımle eyup sultana gııtk bol bol dua ettıkkkkkk sızlerıde unutmadım rabbım cuma gecesı yaptıgım duaları kabul etsın hepınıze dua ettımmmmmmmmmm

Allah kabul etsin serenim ne muradın varsa versin rabbim

venuscum benı de bekleeeeeeeee bende kahvaltı yapmadımmmmmmmmmm

gel walla bebişim yalnız yalnız keyifli olmuyor atla gel

slm kıslarrrrr bugün yenen yokmuuu ben dün gecede denemedim geneee... nasılsınız ne yapıonuzzzzz

kızlarrr pazartesi kutlu doğum haftası yani Peygamberimizin doğum günü bol bol salavatı serif hediyee edelim bugünleerdeee onaaa....... ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED.... Rabbim dualarımızı bu mübarek günlerde geri çevirmesin inşallahhhhh.....

offfff yaaaa çok beğendim nevresim takımlarını alsammı almasammı ama çokta istiyom kociş beni kovalayacak evden her akşam birinize misafirliğe gelirim artık

selam canim.bende hala bir tik yok
evet canim haklisin bolca selavat getirelim insallah.

heyyyyyyy vajiiii gençliği günaydııııınnnnnnnnn

canım nasılsın ne yaptın bakim dün yoktun yoğun çalışmalardaydın heralde.

vaji gencligi tuttum bu lafi
iyiyim canim cok sukur.dun ben iste maden aramaya ciktim ama henuz bir sey bulamadim.ama arastirmalarimin dikkatle uzerinde duruyorum.su 10 dk.olayi bitsinde yazacagummm seksi pilic

günaydın güzellerr, nasılsınız?

herkese hayırlı cumalar dilerim, Rabbim dualarımızı kabul etsin..

kızlar ben hala regl olmadım, heralde vaji.. yenemeden hamileler başlığına geçicem. hatta vaji.. yenemeden hamile kalanlar diye bi başlık bile açabilirim :26:

offfff yaaaa çok beğendim nevresim takımlarını alsammı almasammı ama çokta istiyom kociş beni kovalayacak evden her akşam birinize misafirliğe gelirim artık

bize haftaya gel cnm evet cok güzeller bende iki tane var birini annişim almıştı birinide ben almıştım bir sonraki sene artık almıyım koleksiyonmu yapıyosun diyo kociş:))) aaa nevresim dedinde aklıma geldi kaygan saten takımım var benim onu sereyim yaw su vajiden dolayı rafa kaldırmıstım içimden gelmiyordu sermek :)))) fantazi olur kayıp duruyor zati bizde yatakla beraber sky yaparız artıkın

sizde o zaman zincir takın tatlım.
zincirsiz yola cıkmayın

gunaydin canim.
amin insallah canim cumamiz mubarek olsun.
ulennnnn bakarsin olur allahin isi bu.

geçen aldım bi tane netten bu gün baktım kampanya var çok alasım var çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…