- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.141
sanada aynı dileklerden tatlımmmmmmmmmmmmm :))))))))))))
canim benim insallah daha da guzel olacakcanlarıııımmmmm ikinci denemede başarılı geçti bu defa uzun bile tuttuk iki pozisyonda oldu bu defa hafif gel gitlerimizde olduuuuuu.bu beni daha çok mutlu etti alışmaya başlıyorum sanırım.şükürler olsun.darısı canım arkadaşlarımaaaa
dun esımle eyup sultana gııtk bol bol dua ettıkkkkkk sızlerıde unutmadım rabbım cuma gecesı yaptıgım duaları kabul etsın hepınıze dua ettımmmmmmmmmm
afiyet bal şeker löp löp et olsunnn göbiş olsun bebik dolsun aminnn:))))
dun esımle eyup sultana gııtk bol bol dua ettıkkkkkk sızlerıde unutmadım rabbım cuma gecesı yaptıgım duaları kabul etsın hepınıze dua ettımmmmmmmmmm
venuscum benı de bekleeeeeeeee bende kahvaltı yapmadımmmmmmmmmm
slm kıslarrrrr bugün yenen yokmuuu ben dün gecede denemedim geneee... nasılsınız ne yapıonuzzzzz
kızlarrr pazartesi kutlu doğum haftası yani Peygamberimizin doğum günü bol bol salavatı serif hediyee edelim bugünleerdeee onaaa....... ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED.... Rabbim dualarımızı bu mübarek günlerde geri çevirmesin inşallahhhhh.....
acaba su 10 dakikayi koymanin akla yatar bir yeri varmi :84:
heyyyyyyy vajiiii gençliği günaydııııınnnnnnnnn
canım nasılsın ne yaptın bakim dün yoktun yoğun çalışmalardaydın heralde.
vaji gencligi tuttum bu lafi
iyiyim canim cok sukur.dun ben iste maden aramaya ciktim ama henuz bir sey bulamadim.ama arastirmalarimin dikkatle uzerinde duruyorum.su 10 dk.olayi bitsinde yazacagummm seksi pilic
offfff yaaaa çok beğendim nevresim takımlarını alsammı almasammı ama çokta istiyom kociş beni kovalayacak evden her akşam birinize misafirliğe gelirim artık
bize haftaya gel cnmevet cok güzeller bende iki tane var birini annişim almıştı birinide ben almıştım bir sonraki sene artık almıyım koleksiyonmu yapıyosun diyo kociş:))) aaa nevresim dedinde aklıma geldi kaygan saten takımım var benim onu sereyim yaw su vajiden dolayı rafa kaldırmıstım içimden gelmiyordu sermek :)))) fantazi olur kayıp duruyor zati bizde yatakla beraber sky yaparız artıkın
günaydın güzellerr, nasılsınız?
herkese hayırlı cumalar dilerim, Rabbim dualarımızı kabul etsin..
kızlar ben hala regl olmadım, heralde vaji.. yenemeden hamileler başlığına geçicem. hatta vaji.. yenemeden hamile kalanlar diye bi başlık bile açabilirim :26:
bize haftaya gel cnmevet cok güzeller bende iki tane var birini annişim almıştı birinide ben almıştım bir sonraki sene artık almıyım koleksiyonmu yapıyosun diyo kociş:))) aaa nevresim dedinde aklıma geldi kaygan saten takımım var benim onu sereyim yaw su vajiden dolayı rafa kaldırmıstım içimden gelmiyordu sermek :)))) fantazi olur kayıp duruyor zati bizde yatakla beraber sky yaparız artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?