- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #36.161
sizde o zaman zincir takın tatlım.
zincirsiz yola cıkmayın
geçen aldım bi tane netten bu gün baktım kampanya var çok alasım var çokkkk
günaydın güzellerr, nasılsınız?
herkese hayırlı cumalar dilerim, Rabbim dualarımızı kabul etsin..
kızlar ben hala regl olmadım, heralde vaji.. yenemeden hamileler başlığına geçicem. hatta vaji.. yenemeden hamile kalanlar diye bi başlık bile açabilirim :26:
günaydın güzellerr, nasılsınız?
herkese hayırlı cumalar dilerim, Rabbim dualarımızı kabul etsin..
kızlar ben hala regl olmadım, heralde vaji.. yenemeden hamileler başlığına geçicem. hatta vaji.. yenemeden hamile kalanlar diye bi başlık bile açabilirim :26:
zincir taktım zati 3.5 yılll artık kırdım zincirlerimi kaya kaya gitcem banane:92::92::92:
coookk haklısın bıtanem.
hangi cılgın bana zincir vuracakmış şaşarım diyorsun yani
haydaaaaaaaaa yok olmaz öle şey önce vajiyi yencen sonra alcan bebişini kucagına benim topige almam yoksatöbe töbe Allahım verirse ayrı tabide bende ne diyorum :)))
hayırlı cumalar cicimmm amin cümlemizinkini inşallah,,,,kaç gün geçtiii regl gününn
[kaç gün geçti canım bende hala olmadım
ya canım tabi olursa olurda ne biliyim bende anlamadım. olursa Allahın hediyesi tabii, bebek yoksa da artık regl olayım istiyorum yaa, çok sıkıntıya soktu beni
4 gün geçti canım yaa, bide benim kolay kolay şaşmaz tarihi. belki vaj... konusunda stress yaptığım için gecikmiş olabilir..
Farkıda yoktu vajinin diğerlerinden ama
bir sakat bela nazaramı geldim
ben bu p... sokamam dedim ilk günden
o yüzdenmi bir farklı geldi
kabullenmesi bukadar zormu p....
görünenle gerçeği karıştırdım
oysa vasat seksten geçenleri
sarsabilir ateşli ruhum
hopppaaaaa
buda benden gelsin vajili gençliğeeeee
cnm hamişsin çok büyük olasılıkla 2. çubuk silik çıkınca hamişlik belirtisi çünküm. kan tahlili yaptır tatlım sen ne zaman yenmiştin? buarada hadi hayırlısı olsun kızlar teyze oluyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
sonucta vajiliykende hamiş kalınabilir tatlım test alıp yap iki dk.istersen
ben hem üzgünüm hem sevinçli ya şehir dışından annemler geldiler ama benim faaliyetler durdu geç vakte kadar oturuyoruz ya ne yapıcam ben
canim hic uzulme bak burdaki arkadaslar da diyorlar ya zaten hic beklemediginiz bir anda oluyor diye.sen de uygun bir anda atla kocisin ustune bakarsin oluverir.
cnm hamişsin çok büyük olasılıkla 2. çubuk silik çıkınca hamişlik belirtisi çünküm. kan tahlili yaptır tatlım sen ne zaman yenmiştin? buarada hadi hayırlısı olsun kızlar teyze oluyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ben olsam hemen alir yapardim :26:
eee almışın yavrum kaşinma bak aaaaaaauyma şeytana :))) ah biz kadınlar para harcamadan duramıyoruz:)))
ya canım tabi olursa olurda ne biliyim bende anlamadım. olursa Allahın hediyesi tabii, bebek yoksa da artık regl olayım istiyorum yaa, çok sıkıntıya soktu beni
oyyyy bebişim nası beceriyosunuz yawww banada kaçsa yanlışlıkla kalsam ben bile anlamasam ne güzel olurdu ayyyyy ayyyyycanımcım hayırlısı ne ise o olsun hiç sıkıntıya sokma kendini mevlam neylerse güzel eyler
4 gün geçti canım yaa, bide benim kolay kolay şaşmaz tarihi. belki vaj... konusunda stress yaptığım için gecikmiş olabilir..
kızlar gülcel hamiş dedim duymadınızmı aloooooooooooooo
ayyy balım sen bi gör bak nası almak isteyecen offf offff mnsden kime yazdıysam koşup aldı bitircekler şimdi bana kalmayacak alimmmde kurtuliiiiimmmmmm sayfa açık kedinin ciğere baktığı gibi bakıyom ben
bence test yap canım bakalım ne çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?