Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haydaaaaaaaaa yok olmaz öle şey önce vajiyi yencen sonra alcan bebişini kucagına benim topige almam yoksa töbe töbe Allahım verirse ayrı tabide bende ne diyorum :)))

Son düzenleme:

hayırlı cumalar cicimmm amin cümlemizinkini inşallah,,,,kaç gün geçtiii regl gününn

Farkıda yoktu vajinin diğerlerinden ama
bir sakat bela nazaramı geldim
ben bu p... sokamam dedim ilk günden
o yüzdenmi bir farklı geldi
kabullenmesi bukadar zormu p....
görünenle gerçeği karıştırdım
oysa vasat seksten geçenleri
sarsabilir ateşli ruhum
hopppaaaaa

buda benden gelsin vajili gençliğeeeee

coookk haklısın bıtanem.
hangi cılgın bana zincir vuracakmış şaşarım diyorsun yani

evet kızlar kociş benden kaçıyor ne oldu snaa diyor ne alaka diyorum vajiliydik diye isteksiz değildik herhalde bi görseniz köşe bucak kaçıyor :))) şimdide ben naz yapcam sana diyor:))) ama nafile punduna getirip atıyorum yataga :)))

haydaaaaaaaaa yok olmaz öle şey önce vajiyi yencen sonra alcan bebişini kucagına benim topige almam yoksa töbe töbe Allahım verirse ayrı tabide bende ne diyorum :)))

ya canım tabi olursa olurda ne biliyim bende anlamadım. olursa Allahın hediyesi tabii, bebek yoksa da artık regl olayım istiyorum yaa, çok sıkıntıya soktu beni

hayırlı cumalar cicimmm amin cümlemizinkini inşallah,,,,kaç gün geçtiii regl gününn

4 gün geçti canım yaa, bide benim kolay kolay şaşmaz tarihi. belki vaj... konusunda stress yaptığım için gecikmiş olabilir..

[kaç gün geçti canım bende hala olmadım

cnm hamişsin çok büyük olasılıkla 2. çubuk silik çıkınca hamişlik belirtisi çünküm. kan tahlili yaptır tatlım sen ne zaman yenmiştin? buarada hadi hayırlısı olsun kızlar teyze oluyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

sonucta vajiliykende hamiş kalınabilir tatlım test alıp yap iki dk.istersen

ya nerden uyduruyorsunuz bunlari ben hayatta yazamam.aaa gerci dusunmek lagzim vajililerin ortak bir noktasi olabilir:44:

ben hem üzgünüm hem sevinçli ya şehir dışından annemler geldiler ama benim faaliyetler durdu geç vakte kadar oturuyoruz ya ne yapıcam ben

ben hem üzgünüm hem sevinçli ya şehir dışından annemler geldiler ama benim faaliyetler durdu geç vakte kadar oturuyoruz ya ne yapıcam ben

canim hic uzulme bak burdaki arkadaslar da diyorlar ya zaten hic beklemediginiz bir anda oluyor diye.sen de uygun bir anda atla kocisin ustune bakarsin oluverir.

kızlar gülcel hamiş dedim duymadınızmı aloooooooooooooo

eee almışın yavrum kaşinma bak aaaaaaa uyma şeytana :))) ah biz kadınlar para harcamadan duramıyoruz:)))

ayyy balım sen bi gör bak nası almak isteyecen offf offff mnsden kime yazdıysam koşup aldı bitircekler şimdi bana kalmayacak alimmmde kurtuliiiiimmmmmm sayfa açık kedinin ciğere baktığı gibi bakıyom ben

bence test yap canım bakalım ne çıkcak

bak benimde kanıma girdi hangi site bu banada link ver yaw dürttüyo:)))benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…